Op. Dr. Figen TAŞER GÜNEY (memorial hastanesi )

karakxixz98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
159
0
96
İstanbul
arkadaşlar Figen Hanım'a giden doğum yapan varmıdır acaba?
Ben bir kere evlilik öncesi gitmiştim muayenesi hoşuma gitti ama hamilelik zamanında nasıl ilgili bi doktor mu yardımlarınızı bekliyorum...

Bende fıgen hanıma normal kontrole gıtmıstım benım hosuma gıtmedı bana ılgısız geldı 5dakka da butun konusma ve muyahane bıttı fakat hastası coktu hamıle ozellıkle coktu ama gıren hamıleler 30 dakka dan once cıkmıyodu ben bır daha gıtmem ama tanıdıgım 2 cocugunuda onda dogum yaptı memnun bayagı

kesinlikle süper ilgili vede bilgili bir doktor .. hamilelğimi ve epidural sezeryanımı kendisi yaptı çok iyiydi herşey hiç bir sıkıntı yasamadım allah razı olsun ondan herkese şiddetle tavsiye ederim.....

İlk doğumumu Figen Hn yaptı epidural normal.Şimdi ikiciye hamileyim ve yine kendisine gidiyorum.Kesinlikle çok bilgili ve söylediği şeyler, sorularınıza verdiği cevaplar çok tatminkar.Sakin ve güven verici bence.Çok hastası oluyor randevu almak hele ki c.tesi çok zor.İnşallah bu süreci yine kendisinin kontrolünde devam edeceğim.Bunlar benim fikrim tabi inşallah herkes bu güzel önemli günleri iyi gönlüne göre iyi bir doktor la tamamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…