Op.dr Muhammet Dilber ameliyat günlüğüm

evet ben de Muhammet Bey e olucam inşallah. zaman geçsin istiyorum artık zaten :)
ameliyat sonrası kaç defa gitmek gerekiyor doktora.
sanırım sen ameliyattan 2 gün sonra tamponlarını aldırdın ardından yeniden muayene gittin.

Ayy inşaallah canım ya.Maglesef ben çok morardım.Yapı itibarı ilede çok zor iyileşen bir bünyem var.Ama zaten ben kendimi bildigim için bunlar bekledigim durumlardı.bu arada dr umuzla ilk görüşmede yaptıgı burunları gösrerirken "sonucunu en begendigim burunlardan"diyerek senin burnunu gösterdi.Gerçektende Muhammet Dilber bu işte uzman.İnşallah benim burnumda önce sorunsuz sonrasındada çok güzel olur inşaallah.

Evet canım benim derim çok aşırı ince oldugu için tomponlarım erken alındı.2gün sonra tekrar kontrol edip bantları degiştirdi.en son olarakta haftaya pazartesi dikişlerim alınacak inşaallah.zaten ogünde 12 de ucagım var.inşaallah hiç bir sorun çıkmaz da bir dahada yolum düşerse istanbula ozaman giderim kontrole.

oh maşallah benim de böyle sıkıntısız, çizelgeden taşmayacak şekilde biter gider umarım.
çalıştığım için zaman kısıtım var benim bu yüzden bi 15 günde herşeyin bitmesi gerek :))
bu arada çok merak ediyorum burnunu

Olsun morartilar hemen gecicek sonunda kafana takilan birsey olursa mesaj atabilirsin canim yardimci olurum. Bu arada cok sevindim benim burnumu gostermesine senin begenmenede sevindim canim guzel olacak burunlarimiz daha da guzel olacak sonucta muhammet dilber imzali :)))

kızlar selamlar, en sonunda ben de ameliyatımı oldum. ameliyat günü hariç 5. günüm bugün.
ben de mor ve şişim ama çok deil.
benim eski burnum kemikli olduğu için şuan fark çok belli oluyor, tatlı mı tatlı bir minnoş olacak inşallah şişlikler indikten sonra :)

albeni sen ne durumdasın foto filan ekledin mi çok merak ediyordum ben seni

Yeni ameliyat olan kizlar hepinize gecmis olsun lüften fotograflarinizi bekliyoruz

Muhammed bey ve ameliyat ile ilgili bilgi almama yardım edebilir misiniZ acaba ?

Merhabalar, cok basarili olmus. Gule gule kullanin. Ben de yaptirmak istiyorum ve Muhammet Bey'in cok methini duydum. Fiyatlar bircok etkene gore degisiyo ama ortalama bi fikir olmasi acisindan fiyat bilgisi paylasma sansiniz var midir?

Revizyon 12 bin tl den basliyor 18 bin tl ye kadar ilk estetik olacaklar icinde 7500 tlden basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…