Canim kiz kardesim vede kuzenim yapti 4 ay once cok memnun kaldik zaten detayli bir sekilde sana herşeyi gosterip anlatiyo kismet olursa esimde necdet demirde estetik olcakMerhaba arkadaşlar ben burun estetiği yaptırmak istiyorum nefes problemimde var tabi bu zamana kadar normal nefes almadığım için bu nefesi normal zannediyormuşum meğersem yıllardır aklımda olan birşey fakat maddi açıdan toparlanamadı bir türlü ve fiyatlar neredeyse artık her ay artıyo su an iki doktor arasında kaldım
Necdet demir
Kadir yücebaş
Necdet beye muayeneye gitmedim daha fakat 9bin ücreti
Kadir yücebaşın ücreti ise ethicada 5750 kampanyadan sebep
İki doktordan birine olanlar var mı acaba Yardımcı olabilirmisiniz
Peki ne kadara yaptırdı kız kardeşiniz kuzeninizCanim kiz kardesim vede kuzenim yapti 4 ay once cok memnun kaldik zaten detayli bir sekilde sana herşeyi gosterip anlatiyo kismet olursa esimde necdet demirde estetik olcak
9000 di canimPeki ne kadara yaptırdı kız kardeşiniz kuzeniniz
Anladım bende astım rahatsızlığı var korkuyorum biraz sizin kuzeninizde kardeşinizde varmıydı böyle bir rahatsızlık9000 di canim
O da doğru bünye farkı oluyo birde sigara kullanıyorum e doktorlarda haklı olarak her ihtimali göz önünde bulundurup anlatıyorlar korktum biraz öyle bende ay teşekkür ederim rahatladım biraz vallaAlerjileri vardi ama astim yok . Canim bende estetik oldum bendede alerjik astim var cok sukur bisiy olmadi zaten doktora bunlari söyluyorsun gerekli tahliller yapılıyor
He birde çok sordum amaHerkesn bunyesi farkli kuzenimin ameliyati ck rahatti cabuk toparlandi. Kiz kardesimin baya ağrili zor oldu
Kapali acik valla onu bilmiyorum sormam lazim onaHe birde çok sordum amakapalı ameliyat mı açık mı yaptı
Canim illaki zor olcak ilk bir hafta özellikle zaten ameliyati hatırlamican bile 1 haftadan sonra iyiki oldum dicenO da doğru bünye farkı oluyo birde sigara kullanıyorum e doktorlarda haklı olarak her ihtimali göz önünde bulundurup anlatıyorlar korktum biraz öyle bende ay teşekkür ederim rahatladım biraz valla
Ayyy inşallah çok teşekkür ederim sonnnn bu sefer sorumCanim illaki zor olcak ilk bir hafta özellikle zaten ameliyati hatırlamican bile 1 haftadan sonra iyiki oldum dicen
2 hfta sonra verdiler hemenAyyy inşallah çok teşekkür ederim sonnnn bu sefer sorumben hemen olmak istiyorum sizinkiler yaptırdığında ameliyat gününü hemen verdi mi
2
Ucretsiz muane ol hafta git sirani al2 hfta sonra verdiler hemen
merhaba, doktorla görüşme gerçekleştirdiniz mi, nasıl geçti acaba görüşmeniz?Pazartesi aldım randevu gidicem inşallah daha erkene verir hazır kış ayındayken diyorum yaza kadar toparlarım
Çok teşekkür ederim
kapalı yada açık teknikle ameliyat olma durumu hangi şartlara göre belirleniyor acaba, bütçe burada bir fonksiyon taşıyor mu?Kapali acik valla onu bilmiyorum sormam lazim ona
Merhabalar aynı sıkıntı bende de vardı nefes problemi yıllardır korkudan ameliyat olamadım bi çok doktorla görüştüm Necdet beyle görüşme sonucunda aniden ameliyat a karar verdim ve çok memnun kaldım karar vermeden önce mutlaka bi görüşün derim sonrasında zaten bir yol çiziyorsunuzMerhaba arkadaşlar ben burun estetiği yaptırmak istiyorum nefes problemimde var tabi bu zamana kadar normal nefes almadığım için bu nefesi normal zannediyormuşum meğersem yıllardır aklımda olan birşey fakat maddi açıdan toparlanamadı bir türlü ve fiyatlar neredeyse artık her ay artıyo su an iki doktor arasında kaldım
Necdet demir
Kadir yücebaş
Necdet beye muayeneye gitmedim daha fakat 9bin ücreti
Kadir yücebaşın ücreti ise ethicada 5750 kampanyadan sebep
İki doktordan birine olanlar var mı acaba Yardımcı olabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?