Op. Dr. Ozan Balık Hasta Yorumları

limoncicegiii

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
5
0
6
İstanbul
arkadaşımın tavsiyesi ile burun ameliyatı operasyonu için gittiğimde beni muayene etti,operasyona uygun olduğumu söyledi ve öncesi-sonrası resimleri gösterdi. Arkadaşımdan sonuçları bildiğim için içim çok rahat girdim amliyata. aynı gün taburcu oldum,ertesi gün ufak tefek sızlanmalar hissetsem de işime geri döndüm. ameliyatımın üstnden yaklaşık 3 ay geçti ve ben sıfır izle yeni burnuma çoktaaaan alıştım hatta eski halimi unuttumm bile! şimdi düşününen herkese gönül ferahlığı ile Ozan hocamı tavsiye edebilirim.. :21:

Gögüslerim fazla büyüktü ve şekil bozukluğu vardı bu bende sırt ağrısı aynı zamanda da eğik bel görüntüsüne neden oluyordu yıllarca korkudan ameliyat olamadım birçok doktor gezdim hiçbiri beni rahatlatmadı daha önceden doktor ozan balık beye burun ameliyatı olan bir arkadaşım birde ona gitmemi söyledi bende doktor ozan balıktan randevu alıp gittim çok güzel karşıladı 3 saat boyunca beni dinledi sıkılmadan benim tüm sorularıma çok ikna edici cevaplar verdi o kadar güven veren tüm kaygılarımı gideren bir insanki doğru kişiye kendimi emanet ettiğimi hissettim ve ameliyattımı oldum ameliyat öncesi ve sonrası sürekli ilgilendi 5 dakikada bir aramalrıma hep aynı nezaketle yanıt verdi şimdi ben bu doktoru neden yıllar önce bulmamışım diye kendime kızıyorum göğüslerimdeki tüm sorunları halletti gerçekten çok güzel başarılı bir ameliyat oldum şimdide yüzümdeki bazı izler için tekrar kapısını çalacağım ellerinize kollarınıza sağlık sayın dr ozan balık kendime olan güvenimi yeniden bana geri verdiniz başarılarınızın sonsuza kadar devam etmesini dilerim sihirli ellerinize sağlık saygılarımla

Selamlar.Ben de bundan 2 yıl önce Ozan Balık hocama burun estetiği oldum.çok çok araştırdım çünkü hakikaten çok zor bi karar.burun bu bakıldığında ilk göze çarpan ve yüzün şeklini belirleyen organ.bende ayrıca nefes alma problemi de vardı.hocama muayene oldum ve hocam beni dinledi ben doğallıktan yanayım ve doğal bi burun istediğimi kendisine söyledim.kendisi de bunu dikkate aldı.ve sonunda ameliyat oldum.ameliyattan çıktım ne ağrı ne şişlik ne morluk.bir gece hastanede kaldım ve ertesi gün eve geldim.ilk gece dahi o kadar rahat uyudumki.tampon olmasına rağmen.tamponlarım ve alçım çıktığında aynadan baktım ve sevinçten zıpladığımı hatırlıyorum :KK70: bu benmiydim inanamadım.iyiki de Ozan Hocama olmuşum hiç bi sıkıntı yaşamadım.çevremde de birçok arkadaşımı kendisine yönlendirdim ve herkes çok çok memnun.burun estetiğinde Ozan Hocamı tek geçerim.pahalı bulanlar oluyor ama ucuza yaptıran arkadaşlarımı da gördüm burnu düşen bile oldu.eğer mesele sağlık ve güzellikse ömür boyu pişmalık yaşayacağıma kaliteli bir doktor seçip ömür boyu mutlu olmayı tercih ederim.bu ameliyatımdan 6 ay sonra da doğum çatlaklarımdan kurtulmak için Ozan hocama karın germe oldum.onla alakalı da bir sıkıntım yok çok çok memnunum.ayrıca annem de Ozan hocam 3 ayrı operasyon geçirdi ve daha önce olmadığına çok pişman.hocam bizde bağımlılık yaptı yani.:KK70: Ozan hocamdan başkasına asla güvenemem. Ozan Balık kesinlikle alanında uzman bir hekim.kendisine sonsuz teşekkür ediyorum.iyiki onu tanımışım.

Dört olumlu yorum var, hepsi de sahte. :kızgın: Hiç gerçek yorum yok mu, gerçek hastası yok mu forumda? Yarın muayene olacağım ve sahte yorumlar beni hep soğutur doktordan. :işsiz: şimdiden soğudum, gitmesem mi acaba?

Back
X