Op.Dr.Salih Emre ÜREGEN nin ellerinden ben :)

Merhabalar,

Öncelikle hepinize geçmiş olsun. Umarım istediğiniz burunlara kavuşursunuz.
Salih Emre Üregen beye ameliyat olan arkadaşlar lütfen öncesi ve sonrası olarak önden ve yandan resimlerinizi paylaşır mısınız?
Bende önümüzdeki haftalarda ameliyat olucam ve resimlere çok ihtiyacım var.
Çok korkuyorum.
Doktor bey kapalı ameliyat yapıyor değil mi?
Birde 3-4 saat sürüyormuş sanırım doğru mu?

Resimler için yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler...

Merhabalar,

Salih Emre Üregen beye ameliyat olan arkadaşlar lütfen öncesi ve sonrası olarak önden ve yandan resimlerinizi paylaşır mısınız?
Çok korkuyorum.

Teşekkürler...

ben kendisine ameliyat olmadım ama yaptığı burunları çok beğeniyorum. kendi f.book sayfasında var hasta resimleri.. kapalı teknikle yapıyor diye biliyorum

Bencede mükemmel olmuş,güle güle kullan :)
smurfincim forumdan okuduğuma göre senin ilk ameliyatını başka bir dr yapmış,salih emre beye revizyon yaptırmışsın sanırım.
kuzenimin durumuda senin gibi,adını söylemeyeceğim bir doktora epeyce fazla para döküp ameliyat olmuştu 2 yıl kadar öncesinde...Benim memnuniyetim sonucu salih emre beye revizyon için başvurdu, muayene oldu...emre bey kıkırdak eksiği olduğu için kaburgadan bile destek alabileceğini söyledi ona:(revizyonların herzaman daha zor ve hasta memnuniyetin düşük olduğunu da doktor peşin peşin söyledi...yinede elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi...dediğin gibi şans işte,ilk ameiyatta hedefi bulmak gerekiyor sanırım...sonrası zor biraz...ama sıkma canını umarım herşey istediğin gibi olur...

Albümlerim diye birşey yok şimdilik ganoscum sadece bir fotomu ekledim 1. ayda çekilmiş...

Merhaba cnm evet benimkide revizyondu
Birazda sans isi bence. Benden beter burunlar revizyon olup cok guzel bi hale geliyor. Benimki sansizlik diyelim
Ama doktor salih bey cok iyi gel duzeltirim dedi fakat ben daha gidemedim

en iyi doktor hangısıdır??

en iyi doktor kişinin kendisini mutlu hissettiği doktordur bence...en iyi doktor kavramı göreceli bir kavramdır..
bana göre en iyi doktor benim doktorum.nazımı,kaprisimi çekiyor.ilgide hem kendisi hem asistanı kusursuz e burundan da şikayetim yok.daha ne olsun :)

Merhabalar,

Çok korkuyorum.

Teşekkürler...

merhaba ladyfirst
mesajını ancak bugün okuyabildim. şuan işteyim akşam eve geçer geçmez öncesi ve sonrası resimlerimi mail atıyorum. her türlü destek için mailleşebiliriz :) çünkü insanın kendinden tecrübeli birine ihtiyacı oluyor..
şimdiden geçmiş olsun...

Merhaba ganos.gercekten cook guzel olmus ve hic sis gozukmuyor.
Keske dr izmirde olsaydi.ist. olduguna kendi adima uzuldum:((

Nerede bu doktor? Hangi hastanede? Ameliyati kaca oldunuz?

merhaba doktorumun adresi
Adres: Terrace Fulya Hakkı Yeten Cd. No:11 Center 1 Blok D:61 ŞİŞLİ / İSTANBUL
ameliyatlarını Nişantaşı hospital de yapıyor..
muayenesi ücretsiz.dilerseniz ne kadar olduğunu ( burundan buruna değiştiği için) kendiniz görüşebilirsiniz..
asistanı çiğdem hanımcığım :) her konu da seve seve yardımcı oluyor...
sevgiler..

Canım Salih bey sana tasarım yapmış mıydı ? Yaptıysa aynısı mı oldu ? Bende 21 Ekim'de ona olacağım da heyecanlıyım :)

ay ay ay az kalmış. şimdi 21 ekim olmaz sana :) şimdiden geçmiş olsun,her zaman destek için yardımcı olabilirim..
ben salih emre bey den tasarım istemedim.aslında şöyleki biliyorsundur.ilk muayenede resimlerimi aldı tasarım yaptı.ikinci muayeneye çağırıyor biliyorsun mimikleri anlamak için sanırım :) tekrar foto tekrar tasarım.
dedim ki salih emre bey benim kafam karıştı.birde şimdi ben şunu yapın bunu yapın derim ilerde burun oturunca pişman olurum karıştığım için dedim..burnumu tamamen salih emre beye bıraktım bana uygun olan en iyisini yapacağını biliyordum çünkü eski hastalarına bakınca kalıp gibi herkese aynı burnu yapmamış diğer doktorlar gibi.sadece bişey istiyorum dedim... kalkık olsun kalkık :)
hatta ameliyat öncesi yine yanıma geldi yine konuştuk benden yine cevap "domuz gibi olmayan hokka gibi kalkık burun istiyorum "dedim :) pişmanmıyım hayır :) aksine kalkıklığından mutluyum.burnu hava da gezmeyi severim :)

merhaba doktorumun adresi
Adres: Terrace Fulya Hakkı Yeten Cd. No:11 Center 1 Blok D:61 ŞİŞLİ / İSTANBUL
ameliyatlarını Nişantaşı hospital de yapıyor..
muayenesi ücretsiz.dilerseniz ne kadar olduğunu ( burundan buruna değiştiği için) kendiniz görüşebilirsiniz..
asistanı çiğdem hanımcığım :) her konu da seve seve yardımcı oluyor...
sevgiler..
Tesekkur ederim 2 hafta sonra istanbuldayim bir bakayim.

ay ay ay az kalmış. şimdi 21 ekim olmaz sana :) şimdiden geçmiş olsun,her zaman destek için yardımcı olabilirim..
ben salih emre bey den tasarım istemedim.aslında şöyleki biliyorsundur.ilk muayenede resimlerimi aldı tasarım yaptı.ikinci muayeneye çağırıyor biliyorsun mimikleri anlamak için sanırım :) tekrar foto tekrar tasarım.
dedim ki salih emre bey benim kafam karıştı.birde şimdi ben şunu yapın bunu yapın derim ilerde burun oturunca pişman olurum karıştığım için dedim..burnumu tamamen salih emre beye bıraktım bana uygun olan en iyisini yapacağını biliyordum çünkü eski hastalarına bakınca kalıp gibi herkese aynı burnu yapmamış diğer doktorlar gibi.sadece bişey istiyorum dedim... kalkık olsun kalkık :)
hatta ameliyat öncesi yine yanıma geldi yine konuştuk benden yine cevap "domuz gibi olmayan hokka gibi kalkık burun istiyorum "dedim :) pişmanmıyım hayır :) aksine kalkıklığından mutluyum.burnu hava da gezmeyi severim :)

Bende hiiiç karışmadım kendi çekti resimleri baktı tasarladı sana bu olur daha da ötesi olmaz dedi benim burnum çünkü çok kalın derili o yüzden biraz doktor beyimizi zorlayacakmış :)

Bende hiiiç karışmadım kendi çekti resimleri baktı tasarladı sana bu olur daha da ötesi olmaz dedi benim burnum çünkü çok kalın derili o yüzden biraz doktor beyimizi zorlayacakmış :)

allah allah :) o da iyiymiş.benimki ince deriymiş.hassasmış ama bu kadar çok şişeceğimi bilmiyordum bu ince derilik yüzünden :)

Back
X