Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

Arkadaşlar merhaba, 20 gün önce Tevfik Sözen'e ameliyat oldum. Gayet memnunum ve benimki gerçekten zor bir burundu, Tevfik Hoca gerçekten ilgili bir doktor özellikle ilk günlerde bir sıkıntınız olursa ulaşmanız çok kolay oluyor kendisine :) Sorusu olan arkadaşlar olursa özel mesajdan konuşabiliriz belki yardımcı olurum :)
merhabalar özelden yazdım merak ettiklerimi müsait olduğunuzda cevaplarmısınız:)

Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. doktor araştırmaya devam edeyim ben.
Benim yuzunden asla ve asla tevfik sozenden vazgecmeyin cunku tevfik sozenin tek mutsuz hastasi benim diyebilirim cunku soyle birsey oldu bende ben daha once ameliyat oldugum icin ameliyat esnasinda burnumdan kikirdak cikmamis yani dusunun ben bir insaat ustasini malzemesiz birakmisim:/ yine iyi toparlamis tevfik bey burnumu o halde ben de diyorum bir tek mutsuz hastasi ben miyim evet gercekten bir tek mutsuz hastasi ben olmusum cunku kikirdak yokmus burnumda:/ drun da cok yapacagi bir sey yokmus bunu yeni ogrendim

şaşırdım özrünüze düzeldi mi durumunuz dava diyordunuz hayırlısı olsun inşallah
benim ameliyatimda soyle birsey olmus burnumdan daha onceden ameliyat oldugum icin kikordak cikmamis tevfik bey de zor durumda kalmis ameliyatta kulak ve kaburgayi daha onceden konusmadigimiz icin acamamis tabiki ameliyat esnasinda bu yuzden benim hayal ettigim bir sonuc cikmadi tevfik bey sagolsun yine iyi toparlamis

Amaliyat olmayı düşünüyorum ve senin yaşadıklarını merak ediyorum
Gönul rahatligiyla tevfik sözene olabilirsiniz cunku ben bunu daha yeni ogrendim ki onceki ameliyatimdan kaynakli kikirdak kalmamis burnumda yani anlayacaginiz tevfik sozen kikirdaksiz yapmis benim burnumu ona ragmen iyi burnum dusunun kikirdak olsayfi kimbilir nasil guzel olurdu haksizlik yapmisim cok uzgunum kendisinden ozur diliyorum

efullim23 e yazdım ama cevap alamadım memnunmu acaba şimdiki halinden
Merhaba soyle ki eskisi gibi degil burnumla ilgili dusuncelerim hatta tevfik sozene tesekkur ediyorum kikirdaksiz yapmasina ragmen iyi toparlamis burnu bunu sonradan ogrendim benim burnumun icinde kikirdak yokmus onceki ameliyatimdan dolayi adamcagiz ameliyatta burnumu bir acmis kikirdak yok kulak ya da kaburgayi acamamis konusmadigimiz ivin o sekilde toparlamis ben tabi bunu bilmedigim icin istedigim gibi olmadi dedim durdum:/ istedigim gibi olmayi birakin bu sekilde olmasina dua etmem lazim tevfik sozene dua etmem lazim belki baska bir dr bu kadar toparlayamayabilirdi ben bu yuzden tevfik sozen in burun konusunda cok cok iyi oldugunu dusunuyorum

Gönul rahatligiyla tevfik sözene olabilirsiniz cunku ben bunu daha yeni ogrendim ki onceki ameliyatimdan kaynakli kikirdak kalmamis burnumda yani anlayacaginiz tevfik sozen kikirdaksiz yapmis benim burnumu ona ragmen iyi burnum dusunun kikirdak olsayfi kimbilir nasil guzel olurdu haksizlik yapmisim cok uzgunum kendisinden ozur diliyorum

çok pardon sizi karıştırıyorsam düzeltin lütfen siz Tevik beye olup memnun olmadığınızı sürekli yazmıştınız diye aklımda sonra uzun süre göremedik sizi revizyınmu oldunuz aynı doktora

çok pardon sizi karıştırıyorsam düzeltin lütfen siz Tevik beye olup memnun olmadığınızı sürekli yazmıştınız diye aklımda sonra uzun süre göremedik sizi revizyınmu oldunuz aynı doktora
bende anlamadım 180 derece dönüş olmuş çünkü her yerde rastlamıştım yorumlara bu bayan şikayet ediyordu şimdi be değişti

bende anlamadım 180 derece dönüş olmuş çünkü her yerde rastlamıştım yorumlara bu bayan şikayet ediyordu şimdi be değişti
Burnunda kikirdak bulunmadigini demek ki sonradqn ogrenmis arkadas. Ameliyattan sonra baska doktorlara muayene olduysa..

Karistiriyirsundur. :))) ozelden bisey sordum bi bak canim yaa aklima takildi dikkatimi cekti ne biliyim niye oyle olduki:)) ne diyorum bn yaa..

Aynen cnm bu gun tahlilelerim yapildi cuma gunu sabah 8.30 da insallah kuzum dua et bana katkin cok biliyorsn seviyorm seni..
Bende seni seviyorum. Etmezmiyim hic aklimdasin zaten. Persembe gecesi dualarimdasin. Hayirlisiyla atlatacaksin ameliyatini. Insallah cok ama cokkk memnun kalirsin :KK200::KK200::KK200:

Karistiriyirsundur. :))) ozelden bisey sordum bi bak canim yaa aklima takildi dikkatimi cekti ne biliyim niye oyle olduki:)) ne diyorum bn yaa..

yok karıştırmamışım baktım geçmiş yazılarına neyse memnun olsunda şimdi ,özel mesajına baktım hiç bir bilgim yok canım ben hiç Ezgi hnmla muhatap olmadım hep Ercan beyle görüştüm olabilirde olmayabilir de yeni ameliyat olan var buradan ona sorarım bilgisi varsa yazar.

yok karıştırmamışım baktım geçmiş yazılarına neyse memnun olsunda şimdi ,özel mesajına baktım hiç bir bilgim yok canım ben hiç Ezgi hnmla muhatap olmadım hep Ercan beyle görüştüm olabilirde olmayabilir de yeni ameliyat olan var buradan ona sorarım bilgisi varsa yazar.
Tamam canim cok tesekkur ederim

eleştiriyi kabullenemiyorsa bi sıkıntı vardır
tevfik sözene mi ameliyat olmak istiyorsunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı sorunları sorunları yaşadım ve her seferinde geçiştirdi.

GEÇMİ Ş OLSUN BURUN AMELİYATI MI OLDUNUZ NE GİBİ SORUNLAR VAR ACABA BENDE BURUN AMELİYATI

Back
X