Kaç gün önce Doktor beye mail attım ama hala geri dönmedi canım sen nasıl ulaştın ki ? Kızlar siz nasıl ulaştınız ? :/
canım maılle ulasmıstm ılk olarak .. allah allah bır terslık vr ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün önce Doktor beye mail attım ama hala geri dönmedi canım sen nasıl ulaştın ki ? Kızlar siz nasıl ulaştınız ? :/
evet 7ocakta oldum. 3 haftalik suan burnum. Profilden gùzel ama önden cok sis. Inecek daha hepsi demisti tevfik bey ama iste beklemek zor
aysemıncım mrb,sanırım artık daha ıyısınızdır lutfen oncesı sonrası resım paylasırmısınız
aysemıncım mrb,sanırım artık daha ıyısınızdır lutfen oncesı sonrası resım paylasırmısınız
aysemıncım,Tatlim kusura bakma cevapladim sanmistim mesaji olmamis nedense. evet baya bi toparlandim cok sükür, resim nasil yükleniyor bilmiyorum canim telefondan giriyorum. Gönül rahatligi ile tevfik beye ameliyat olabilirsiniz, cok basarili bi okadarda tatli doktorumuz üstelik asiri ilgili. Beni hic bi sorunumda yalniz birakmadi, ki ben gercektende cok sorunlu bi insanim , herseyi kafaya takiyorum falan. Her iki günde bir ayni soruyu soruyordum artik, ne zaman incek sislik diyeher defasinda özenerek cevaplar mi bi insan ya , ailem bile artik yeter doktoru daha fazla mesgül etme diyodu, artik siz düsünün ne kadar sìklìkla sordugumu
bide doktorun sesi terapi gibi geliyodu, baskalarindan duymak istemiyordum sisliklerin incegini burnun kücülecegini falan.
aysemıncım,
estagfurullah kusur olurmu hıç,tevfık hoca muhakkak ıyı bırısıdır zaten butun hastalarıda hem cerrahlıgından hemde kısılıgınden ovguyle bahsedıyorlar yalnız fıyatı sanırım benım tahmınımden bıraz yuksek onun ıcın kendısıne olabılırmıyım bılmıyorum artık hayırlısı
Canim aklinda ortalama ne kadar bùtce ayirdin bilmiyorum ama bence cok deneyimsiz doktorlarada sirf daha uygun diye ameliyat olma. Yani mutlaka cok güzel ve saglikli yapan uygun doktorlarda vardir ama sansa birakmak biraz tehlikeli, sonrasinda hep pismanlik.. Ben ameliyat olmadan hic baska doktor arastirmamistim hemen icime sinmisti, ama simdi ögrendigim kadariyla diger doktorlara göre daha uygun yapiyor. Bazilari ne fiyatlar istiyor, herkes karsilayamaz ki. Insallah cok memnun kalacagin doktora ameliyatini olursun canim benim :*
beni ekler misin yasemin bende Tevfik beyi düşünüyorum da resimlerinide görmek isterim:)Merhaba kizlar ben yasemin. Uzun bir süredir bu sitede Tevfik bey hakkindaki yorumlarinizi takip ediyordum.Büsra, efnan, evhamli vs. O yorumlar beni Tevfik beye ameliyat olmaya tesvik etti :) sonuda ameliyat oldum, hersey basarili gecti cok sükür. Kendisi cok cok ilgili ve cana yakin bir doktor gercekten. Tevfik beye hemen hemen her gün ayni soruyu soruyorum burnumdaki sislik incek mi diye. Sabirla her defasinda cevapliyor :)ama zaten cok yogun ve ben sorularimla kendisini daha fazla mesgül etmek istemiyorum o yüzden tevfik beyin hastasi olanlar beni arkadas olarak eklerse cok sevinirim :)
Canim aklinda ortalama ne kadar bùtce ayirdin bilmiyorum ama bence cok deneyimsiz doktorlarada sirf daha uygun diye ameliyat olma. Yani mutlaka cok güzel ve saglikli yapan uygun doktorlarda vardir ama sansa birakmak biraz tehlikeli, sonrasinda hep pismanlik.. Ben ameliyat olmadan hic baska doktor arastirmamistim hemen icime sinmisti, ama simdi ögrendigim kadariyla diger doktorlara göre daha uygun yapiyor. Bazilari ne fiyatlar istiyor, herkes karsilayamaz ki. Insallah cok memnun kalacagin doktora ameliyatini olursun canim benim :*
merhaba Yasemin ben daha bu sayfada yeniyim nereye yazacagımı bilemedim.Uzun zamandır Tevfik beyi arastırıyorum hacettepeyi aradım orda ki sekreter estetik ameliyatını dısarıda ozel bir muayehane de yaptıgını soyledi netten arastırdım muayehanesi varmı diye cıkmadı siz nasıl görüştünüz Tevfik beyle ve mail adresini biliyosanız yazarmısınız..?
Hosgeldin tatlim :* dogru karar vermissin tevfik beyi düsünmekle. Ben kendisine mail ile ulastim, geri kalan herseyi kendisi hal ediyor zaten. :) tevfiksozen@gmail.com mutlaka cevap yazicaktir sana okuyunca. Cok öptüm
Hoş bulduk :* ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :) Tevfik beye mail adresinden ulaştım salı günü görüşmeye gideceğim.Sana bir şey sorucam fazla olacak belki ama ne kadara yaptığı hiç yazılmamış genel bir fiyat aralığı söyler misin Tevfik bey burun estetiğini ne kadara yapıyor.? Soruma cevap verirsen çokk çokk mutlu olurumm :)
inşallah canım ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım
Tanem06tcm sen görüşebildin mi tevfik hocayla :)
arkadaslar tevfik bey ankarada mı?ben istanbuldayim.aklimdaki bi kac doktordan biriydi kendisi.üzüldüm simdi
Canım guzel bir buruna sahip olmak icin gitmeye deger bence:)