Op. Dr. Tevfik Sözen'e burun ameliyati oldum!!

çünkü selçuk hocaa gereken yerlerede ücretsizz ameliyay yapıyomuş mesela biri çenemdeki yagıda aldı demişti yanlış hatırlamıyosamm başka biri yüze dolguda yapıyoo demişti yaptı işi güzel olsn diyee

telefonda konşutumm çok sıcak geldi ,muhammet dilberr pahalıı :)birde istanbulda benimi için ora daha iyi ama nedense ankarada olayım diyrmm

ameliyat nasıl geçti ?kaç günde iyileştiniz ben ankaraya tek gelecegim birazda bu konuda endişeliyimm ameliyat sonrası tek kalmamsda bir sakınca varmı? biri refekat etmelimi sizce?

dışarıya çıkabilmek için kaç gün geçmeli :) bide çok agrı oluyomu çogu kişi gereksiz diyor ama bilemiyorumm degermi sizcee ameliyat olmayA?

ameliyat nasıl geçti ?kaç günde iyileştiniz ben ankaraya tek gelecegim birazda bu konuda endişeliyimm ameliyat sonrası tek kalmamsda bir sakınca varmı? biri refekat etmelimi sizce?

tesekkùr ederim insallah hepimiz memnun kaliriz. Bence yaninda biri olursa daha iyi senin icin. Cünkü ameliyatan sonra tamamen kendine gelmen biraz sùrüyo, gerci 1gece hastanede kalabilirsin. Ertesi gùn yüzümde agrilar olmustu bòyle yanma gibi bisey. Bu iki gùnù atlatdiktan sonra hic bi sorun olmuyor.

diger soruyu simdi farkettim. Tlfdan giriyorum donuyor arada sayfa :( eger burnunda nefes sorunu varsa deger ama estetik acisindan daha bisey diyemem cok sis burnum :( inmesi baya bi sùrüyormus bunu bildigim halde yinede korkuyorum inmicek diye.

Back
X