- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
tevfik hoca muayenede ücret alıyomu çokmu soru sordum ne :)
sor canım sor srmazsak nasıl ogrenıcez.ilk görüşmesı ucretsız.evet ankara hacettepe de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sor canım sor srmazsak nasıl ogrenıcez.ilk görüşmesı ucretsız.evet ankara hacettepe de
hehe yok yok sor :) benimde hala sorularim var :) muayene ùcretsiz. Ben istanbulda ameliyat oldum ankaranin hastane masraflari daha uygun diye biliyorum.
telefonda konşutumm çok sıcak geldi ,muhammet dilberr pahalıı :)birde istanbulda benimi için ora daha iyi ama nedense ankarada olayım diyrmm
sizdemi tevfik hocaya oldunuz mevlunmusunz?
ameliyat nasıl geçti ?kaç günde iyileştiniz ben ankaraya tek gelecegim birazda bu konuda endişeliyimm ameliyat sonrası tek kalmamsda bir sakınca varmı? biri refekat etmelimi sizce?
dışarıya çıkabilmek için kaç gün geçmeli :) bide çok agrı oluyomu çogu kişi gereksiz diyor ama bilemiyorumm degermi sizcee ameliyat olmayA?
tevfik sözeni tavsiye üzerinemi buldunuz yoksa burdanmı ?
çok gecmış olsun arkadas olarak ekledım sızı kabul edersenız resımlerınıze bakabılırmıyım
yok canım malatyada oldum benalci cikarkende ucu sisti ama güzel görünüyordu cok kisa bakabildim aynaya. Sende mi tevfik beye oldun canim?
yok canım malatyada oldum ben