- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
Bende Vildan hocayı düşünüyorum . Ameliyat olan arkadaşlar yorumlarınızı bildirirseniz çok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnun kaldınız mı ?Merhabalar ben kendisine Gölbaşı Hastanesi’nde çalıştığı zaman olmuştum
Teşekkür ederim cevabınız içinBen de Vildan hanıma oldum 2 sene oldu. Memnun olan bir arkadaşım tavsiyesi ile gitmiştim. Benden sonra da iki kuzenim ameliyat oldu. Birisinin 1. yılı diğerinin 6.ayı. Hepimiz de çok memnunuz. 6 aylık olan kuzenimin burun ucu biraz büyük duruyor ama ameliyattan önce söylemişti ciltli olduğu için biraz şiş duracağını. Ben şeklini çok beğeniyorum. Bunca zaman geçmesine rağmen ne şeklinde ne de nefesimde bir bozulma olmadı.
Maalesef ben memnun kalmadım. Burun ucum resmen top gibi. Yüzüme yakışmayan garip bir burun çıktı ortayaMemnun kaldınız mı ?
Hadi ya yeni mi oldunuz acaba? Belki şişlik olabilir miMaalesef ben memnun kalmadım. Burun ucum resmen top gibi. Yüzüme yakışmayan garip bir burun çıktı ortaya
Maalesef. 4 sene oldu ameliyat olalı. Vildan hanıma söylediğimde ödemlerden dolayıdır geçer dedi fakat geçmedi :) İlk birkaç yıl moral olarak çok yıkıldım ama artık alıştım yapacak bir şey yok deyip barıştım burnumla:)Hadi ya yeni mi oldunuz acaba? Belki şişlik olabilir mi
Ne zor bi şey iyi bi doktor bulmak.Maalesef. 4 sene oldu ameliyat olalı. Vildan hanıma söylediğimde ödemlerden dolayıdır geçer dedi fakat geçmedi :) İlk birkaç yıl moral olarak çok yıkıldım ama artık alıştım yapacak bir şey yok deyip barıştım burnumla:)
Kesinlikle. Önemli olan güzel bir burun yapmak değil sizin yüzünüze yakışacak bir burnu yapacak doktor lazım. Vildan hanımın eminim memnun olan hastaları da vardır. Benim yüzüme yakışmayan bir burun çıktı ortaya.Ne zor bi şey iyi bi doktor bulmak.
merhaba hala doktor arıyor musunuz bilmiyorum. ben geçen hafta oldum vildan hocaya fotoğrafları var ig sinde çok memnun kaldım bilginiz olsunKesinlikle. Önemli olan güzel bir burun yapmak değil sizin yüzünüze yakışacak bir burnu yapacak doktor lazım. Vildan hanımın eminim memnun olan hastaları da vardır. Benim yüzüme yakışmayan bir burun çıktı ortaya.