Operasyon Sonrası Buhar Makinesi

buttrfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
2.769
12.780
408
Burun operasyonu sonrasinda malumunuz burun tıkalı oldugundan agiz kurulugu oluyor,uyurken de cok zorlaniliyor.Ben cozum olarak kendime yanimda su buharini buldum.Buhar makinesini uyurken calistirdim hep, bu yuzden cok rahat gecirdim geceleri uyku acisindan.Siddetle tavsiye ederim.Bir de mutlaka vazelin kullanin dudaklariniz icin,kurumaya ve catlamalara karsi.

İyi fikir aslında:)

Burun içine konulan tamponlar delikli olmuyor mu nefes almaya engel mi

Burun içine konulan tamponlar delikli olmuyor mu nefes almaya engel mi

Benim tampon delikliydi mesela.Ama o delikler kan pihtilariyla dolu oluyor.Birisi tamamen kapandi,digerinde de minicik bir bosluk vardi.O da yetersizdi tabi.Tamponlar ciksa da aynen devam kan pihtilarina ve malesef tikanikliga.

Benim tampon delikliydi mesela.Ama o delikler kan pihtilariyla dolu oluyor.Birisi tamamen kapandi,digerinde de minicik bir bosluk vardi.O da yetersizdi tabi.Tamponlar ciksa da aynen devam kan pihtilarina ve malesef tikanikliga.
anladım canım teşekkürler. geçmiş olsun

kaç gün sonra çıktı peki tamponlarınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…