selam canım bende akın beyi düşünüyorum ama tam karar veremedim . sen ne yaptın gittin mi akın beye veya başka bir doktora yaptırdın mı merak ettimSelam kızlar akın beye işlem yaptirip sonuç alanlar yapabilirim bende önümüzdeki günlerde düşünüyorum. Ama ne zaman bilmiyorum
kime yaptirdinizArkadaşlar benim 11. Günüm ve berbat geçti bu güne kadar okadar dikkat etmeme ragmen iltihaplanma oldu ve inanılmaz akıntı oldu 2. Kutu antibiyotikle yeni durdu sanırım. Bilginiz var mi dikişlere etkisi olur mu
Acil yardım lütfen.. İşlem sonrasında zorlandınmı ve dikişlern tutmuşmu? Bide cok kanaman oldumu hem işlem sonrasnda hemde ilk gecende?arkdlsar Merhaba 2 sene önce akın beye yaptırdım . kontrole gitmedim . Bugün kanamam oldu 3 gün denedik . çok zor oldu. Diğer bi konu başlığına da yazdım . buraya da yazmak istedim. İnanın çok mutluyum resmen havalar da uçuyorum.
Bende doktor akin beye yaptırdım 3 gün önce.
Sonuç derken ?Sonuç nasıl açıklar mısın
Sonuç derken ?
Daha 1 haftalık olduk.daha kontrole baya var
Yani ağrınız falan var mı o açıdan sormuştum günlük hayatta zorlanıyor musunuz bide ücret konusunu merak ediyorum muayene ücreti veriliryor mu ayrıyetten ve ameliyatı olmadan önce muayene olup daha sonra mı ameliyata gidiliyor yoksa gittiğiniz gün yapılıyor mu işlem fazla zamanım yokta benim ondan soruyorum
Benim hiç bir ağrım olmadi ilk gün hafif bir sızı oldu ondada agri kesici içtim.
Muame olmadim.gittiğim gibi işlem yapıldı.ben geçen seneden anlasmistim. 1700 tl ye yapildi
Onun için daha diğer ayın 18 gibi gidicemMuayeneden sonraki sonucunu paylaşırsanız sevinirim dikişleri tutmayanlarda varmış ondan korktum biraz
Onun için daha diğer ayın 18 gibi gidicem
Onun için daha diğer ayın 18 gibi gidicem
Canim benim hiç kanamam olmadi ilk 3 gün ufak 1 2 damla geldi oda normal denildi.Benim doktorum tutmama gibi birşey olamaz dedi doku birleşiyor dedi.biz kontrol de esnekliğini bakıyoruz dedi.çünkü esnek olunca kanama yasanmiyormusHayal alemi benimde bugün 9. günüm. Enfeksiyon kapmıştın sanırım. Enfeksiyon olduktan sonra kanaman oldu mu? Bende daha önce hiç olmamıştı bu sabah oldu çok korkuyorum tutmadı diye.
Canim benim hiç kanamam olmadi ilk 3 gün ufak 1 2 damla geldi oda normal denildi.Benim doktorum tutmama gibi birşey olamaz dedi doku birleşiyor dedi.biz kontrol de esnekliğini bakıyoruz dedi.çünkü esnek olunca kanama yasanmiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?