operasyon yaptıranlar,lütfen yardım!!!!

Kızlar merhaba. Bende oldum ve çok memnun kaldım. Benim dikişlerim tam tutmuş. Sadece 6 ay sonra gel konrol yapalım git dedi. Dikişlerinde sorun yok. İstediğini yapabilrsin dedi bana..

Kızlar merhaba. Bende oldum ve çok memnun kaldım. Benim dikişlerim tam tutmuş. Sadece 6 ay sonra gel konrol yapalım git dedi. Dikişlerinde sorun yok. İstediğini yapabilrsin dedi bana..

öncelikle gözün aydın selgiz inşallah mutlu ve huzurlu seneler geçirirsin....
ben siteyı uzun suredır uye olmadan takıp edıyorum ve bu zamana kdr birsürü endişelerim vardı yok anlaşılırmı eşim olacak insan anlarmı vs korkularla yaşadım bu zamana kadar ... Ama artık bıktım bıktım yani arkadaş...sana bırkac sorum olacak sanırım kalıcı olanı yaptırdın sen agrın sızın sancın vs oldumu ve % 100 kanar dedimi doktorun ?

geçmiş olsun.peki canım ilişkiden birkaç gün önce doktor muayene için çağırdı mı

cNIM ÖZELDEN YAZIYORUM..

Canım benım ınan kı cok sevındım allahım utandırmasın ınsallah senıde bızlerıde bır hataya dustuk oldu gerı donusu yok ama telafısı var en azından Rabbım bunun gunahını bızden soracak elbet gunahıda vebalıde bızım boynumuza o yuzden hıckımse ahkam kesmesın bu konuda bızde sende hıckımsede ıstemezkı boyle bırseyyasasın en azından caresı var senın adına cok cok sevındım ıcın ne kadar rahatlamıstır sımdı ınan hıssedebılıyorum ......

herkes flep yaptıranlar doktorun bı hafta once cagırıp bı dıkıs daha attıgını soyluyorlar o yuzden merak ettım pekı ılerıde sorun yasanırmıymıs bu flep yontemınde :/

özel mesaj yazamıyorum da henuz kusuruma bakma canım

Arkadaşlar bu ameliyattan sonra genital bölge temizligini ağda ile yapan varmı ? Yada agdayla yapınca bir problem teşkil edermi ? Ne yapmamız lazım bilen varmı yardım lütfen ?*

Arkadaşlar bu ameliyattan sonra genital bölge temizligini ağda ile yapan varmı ? Yada agdayla yapınca bir problem teşkil edermi ? Ne yapmamız lazım bilen varmı yardım lütfen ?*

ben yaptırdıktan 3 ay sonra kontrole gittim,Akın beye de sordum ağda yapabilir miyim diye,yapabilirsin artık iyileşmiş dedi.. yani bi süre sonra sakıncası olmuyo bilgine...

Arkadaşım,ne zaman düğünün,gittin mi tekrar kontrole?Bakalım gittiğinde ne diyecek sana meraktayım canım. gittiysen bilgilendir ne olur

Arkadaşım,ne zaman düğünün,gittin mi tekrar kontrole?Bakalım gittiğinde ne diyecek sana meraktayım canım. gittiysen bilgilendir ne olur

canım özelden mail adresini yazarsan sana ayrıntılı açıklama yaparım. özelden yazdığın mesajlara cevap veremiyorum çünkü sayım dolmamış henüz.

İltizam, son kontrole gittin mi veya düğünün oldu mu? Arkadaşlar lütfen sonuçları yazın yardımcı olun bizlere.

canım senden akın bey e yaptırmıştın sanırım düğünün oldumu

Düğünüm olmadı bu yaz inş, haberdar etmeye çalışacağım sizi.. 2 ay önce kontrole gittim tekrar bi sorun olmadığını söyledi,ama tekrar düğün öncesi çağırabilirmiş..

Düğünüm olmadı bu yaz inş, haberdar etmeye çalışacağım sizi.. 2 ay önce kontrole gittim tekrar bi sorun olmadığını söyledi,ama tekrar düğün öncesi çağırabilirmiş..

düğünün olunca nolur bilgilendir bizi canım hayırlı haberlerini bekliyorum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…