Operasyondaki eş :(

İşteyken dahada önemlisi operasyondayken eşini unutsun. Onlar artık sizin hayatta tanıdığınız insan değiller. Olmuyorlar. Olmamalılar.
Yanına geldiğinde sevgisini, ilgisini, ister vıcık vıcık talep etsin ister trip atsın ister sevsin koklasın. Orasını kendi bilir.
Ama adam canının derdindeyken bir zahmet aklının kalacağı tipler, aramalar yapmasın. Bu kadar basit.

zaten eniştem aramadan aramaz işteyken vs öyle trip vsde atmazz lakin sanırım tanıştıklarından beri eşini ilkkez böyle yorgun konuşamaz gördü o yüzden sordu ondan da o cevabı alınca üzülmüş hemen ama eniştem kapatırken modun düşmesin seni seviyorum zor şartlardayız sen beni düşünme demiş..

Askerler öyle durumlarda duygusal taraflarını anımsamak istemiyorlar. Özlemiştir tabi ki de ama bunu söyleyecek yer ve zamanda değil. O duyguyu öteliyorlar. Ablanızın anlayışlı olması lazım. Zor ama böyle...​

asker eşi olarak çok konuşamadığınız uzun saatler haber alamadığınızda nasıl davranıyorsunuz ablam okuyacak ve fikre ihtiyacı var teşekkürler:)
Zor bir durum destek olarak yanında eşi olmalı. Fiziken olmasa da sözleriyle davranışlarıyla. Yani uzun bir süre sonunda trip atmak yerine ona anlayışla yaklaşırsa eşinin ilgisini emin olun daha çok çeker.

zaten eniştem aramadan aramaz işteyken vs öyle trip vsde atmazz lakin sanırım tanıştıklarından beri eşini ilkkez böyle yorgun konuşamaz gördü o yüzden sordu ondan da o cevabı alınca üzülmüş hemen ama eniştem kapatırken modun düşmesin seni seviyorum zor şartlardayız sen beni düşünme demiş..

Bunu demesine gerek olmamalı işte ablanıza.Bende Pöh eşiyim. 10 gün haber almadığım tehlikeli zamanlarını bilirim. Aradığında sadece iyimisin derim. İyiyim der. Allah yardımcınız olsun derim biter. Yani sohbet, muhabbet zamanı değil o zamanlar. Yanına geldiğinde anlatır zaten. Yada ilgisini, sevgisini gösterir. Yorgun gördüyse yorgundur adam niye rol yapsın. Anlayış, anlayış, anlayış.. Asker, polis eşleri sabırlı ve anlayışlı olmalı. Eve geldiğinde olmasada olur. Nazını cazını o zamana saklasın.

Oturup beklemekten başka çare yok.
Aradığı zaman konuşsun ama olumlu konuşsun.
Darlamasin

birde burada aldatma hikayelerini duuyunca sanıyorki konuşmadığımızda acaba aklı başkasına kayar mı asker polisler aldatır diye genelleniyor ya ..sanırım enişteme bana belli etmese de bunu da düşünüyor. uzaklar bir de birbirlerinden. o yüzden öyle saçma soruyuda sormuştur.. çok teşekkürler..:)

Adamin isini bilmeden, bir askerin hayatinin nasil gececegini hic dusunmeden mi evlendi?
Nedir yahu özledim özlemedim muhabbeti...
Adam caninin, vatanin derdinde.

Ha ben askerle evlenmem o ayri mesele. Ama evlendiysem bu ne simariklik?

Bunu demesine gerek olmamalı işte ablanıza.Bende Pöh eşiyim. 10 gün haber almadığım tehlikeli zamanlarını bilirim. Aradığında sadece iyimisin derim. İyiyim der. Allah yardımcınız olsun derim biter. Yani sohbet, muhabbet zamanı değil o zamanlar. Yanına geldiğinde anlatır zaten. Yada ilgisini, sevgisini gösterir. Yorgun gördüyse yorgundur adam niye rol yapsın. Anlayış, anlayış, anlayış.. Asker, polis eşleri sabırlı ve anlayışlı olmalı. Eve geldiğinde olmasada olur. Nazını cazını o zamana saklasın.
allah yardımıcınız olsun hepinizin inşallah..

Allah esirgesin eşinizi ve tüm silah arkadaşlarını. Sizlere de bol bol sabır versin. Çok zor .... 💕💕💕

Eşim asker olsa ve olayli durumlar olsa her defasinda evde sadece iyiyim demesini beklerim canimdan can gider. Asker eşi olamazdim muhtemelen cok zor.
Herşey bitti özledi özlemedi muhabbeti mi kalmiş, can sıkıyor orda.
Allah askerlerin de eşlerinin de yardimcisi olsun.

Adamin isini bilmeden, bir askerin hayatinin nasil gececegini hic dusunmeden mi evlendi?
Nedir yahu özledim özlemedim muhabbeti...
Adam caninin, vatanin derdinde.

Ha ben askerle evlenmem o ayri mesele. Ama evlendiysem bu ne simariklik?
Aynen öyle, benim kuzenim askerdeyken pusuya düşmüş , bir arkadaşı şehit olmuş , kendisi de ağır yaralıydı . Yıllar geçti üstünden hala şehit haberi alınca gece öyle avare avare dolaşıyor . Allah yardım etsin hepsine , canlarını sağ etsin .

Ablaniz sıcacık evinde çayını yudumlarken eşine aşk sözcükleri söylüyor güzel .aynı ablaniz Hakkari'nin bilmem kaç derece soğuğunda üzerinde üniforma olayların olduğu karakolda hayal etsin kendini ozlermi kimseyi ..adam totosunun derdinden biraz empati yapsın yeter 😊

Ablaniz sıcacık evinde çayını yudumlarken eşine aşk sözcükleri söylüyor güzel .aynı ablaniz Hakkari'nin bilmem kaç derece soğuğunda üzerinde üniforma olayların olduğu karakolda hayal etsin kendini ozlermi kimseyi ..adam totosunun derdinden biraz empati yapsın yeter 😊

sanırım o an bunu düşünemedi sordu... alışacak mecbur

Zor bir durum destek olarak yanında eşi olmalı. Fiziken olmasa da sözleriyle davranışlarıyla. Yani uzun bir süre sonunda trip atmak yerine ona anlayışla yaklaşırsa eşinin ilgisini emin olun daha çok çeker.

okuyor ve teşekkür ediyor ablam ALLAH razı olsun fikirleriniz için

Benim ailemde asker çoktur kuzenlerim ve en yakinim askerdir
ne kadar zor görevleri var ancak ben bilirim
3 günlük görev diye gidip aylarca gelmedikleri olur
onun derdi şuan ablanız olsa dahi daha önemli işleri var

asker eşi olmak zordur bilirim
bunu bilmeyen nasıl bir histir bilemez sadece hassassa tahmin eder

eğer bir askerle evleneceksen ki evlisin bunları bilerek evlenmisindir diye tahmin ediyorum

onlar görevdeyken asker eşide bekleme de olur
onlarinn işi sabah ise gidip akşama dönmeye bilirler siz akşam yemeği yaparsınız
belki özel gününüzdür hazırlık falan bir telefon gelir gelmiyecem göreve gidiyorum

o Yüzden asker eşi biri böyle sizlanmaz onu bunu bahane etmez kendi.kendine sorun çıkarmaz
eğer yapıyorsa o asker eşi olamz

ne asker, ne polis tanıdığım olmadı etrafımda. uzaktan tahmin ettiğim kadarıyla eniştenizin yaşadıklarını ablanız saçmalamış diyebiliyorum. ablanıza empati yeteneği diliyorum. kazasız belasız kavuşurlar umarım tez vakitte.

Back
X