- Konu Sahibi mayflowers
maşallah cnm benimde yarın yumurtalarım toplanacak inşallah güzel haberler verebilirim
hadi bakalım, güzel haberlerle gelirsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah cnm benimde yarın yumurtalarım toplanacak inşallah güzel haberler verebilirim
arkadaslar merhaba ben iki yillik evliyim esimde ve bendede problem oldugu icin ocak ayinda tup bebek yaptirdik ve tuttu ama malesef rahmimdeki perdeden dolayi 3 aylik bebegimi dusurdum..
ve bende 2 ay once operatif histereskopi oldum T uterus vardi yani rahimde perde vardi alindi ameliyat guzel gecmis simdi ameliyattan sonra 3. adetimi olmayi bekliyorum tup bebege baslamak icin insallah hayirlisi olur hepimizin hakkinda...ameliyattan sonraki gebelikte sorun yasaniyormu cok merak ediyorum ve korkuyorum yani ameliyatin faydasini gercekten gordunuzmu lutfen bilgisi olan cevap versin bekliyorum...
bnim yaşadıklarımı yaşayan hissettiklerimi hisseden
Ben 1,5 ay önce ameliyat oldum ama hala gebelik yok.Merhaba, histereskopi yaptırıp daha sonrasında kendi kendine hamile kalan varmı ?
Canım öncelikle merhaba benim adet düzenimde hiç bir değişiklik olmadı hatta adetim biraz daha çoğaldı gibi 3 gün sürüyordu artık 4 güne çıktı. Ben iki kere histereskopi oldum. Operatif histereskopi hem de :)Merhaba konu eski ama yeni konu açmadan burdan sormak istedim. Histeroskopi sonrası ne zaman adet oldunuz gecikme oldumu yada normal gününüzdemi oldunuz.
Cnm çokkk teşekkür ederim bende bu ay oldum polip alındı benden de reglime var daha ama ağustosta izne çıkıp biraz kafa dağıtmak istiyoruz eşimle.iznimi ona göre ayarlamaya çalışıyorum bendeCanım öncelikle merhaba benim adet düzenimde hiç bir değişiklik olmadı hatta adetim biraz daha çoğaldı gibi 3 gün sürüyordu artık 4 güne çıktı. Ben iki kere histereskopi oldum. Operatif histereskopi hem de :)
arkadaşlar,önümüzdeki hafta operatif histeroskopi yapılacak.daha sonra aşılama düşünüyoruz.sizler histeroskopiyi nerede yaptırdınız ya da nerede yaptıracaksınız?aşılama için hangi merkeze gidiyorsunuz?dr.tavsiyeleriniz varmı?lütfen bu konularda hep birlikte tecrübelerimizi paylaşalım..
ya bana gün verildi araştırmada ama galba ben bugün adet oldumarakdaşım yazını yenigördüm bende histereskopi oldum ama operatif histereskopi ne demek yada benim işlemden farklı bişey mi hiç biliyorum ben antalyada oldum
merhaba,senin histeroskopin muayene şartlarında mı yapıldı acaba?şöyle söyleyeyim;histeroskopi, eğer muayene şartlarında yapılıyorsa ofis histeroskopi deniyor..bu daha çok tanı koyma amaçlı yapılıyor yada küçük müdahale gerektiren durumlarda..ve de ağrısız bir işlem..ama eğer ameliyathanede ve genel anestezi ile yapıldıysa o da operatif histeroskopi oluyor..bu durumda sana yapılan işlem hangisi ve sonrasında neler yaşadığını öğrenmek isterim..örneğin adet gecikmesi falan yaşadınmı?
bana da gün verildi ama ben bugün adet oldum sanırımCnm ben bi kaç ay önce oldum benden de polip alındı benimki o yüzden biraz uzun sürdü ama inan hiç bişey hissermedim ne öncesinde ne sonrasında. Ayılınca biraz kustum ben bünye zayıf olduğu için 1 hafta kadarda ara ara lekelenmem oldu ama bunlar herkeste olcak diye bişey yok tabi.