Opr.Dr.Fatma Nur Hacbalolu hakknda bilgisi olan var m?

Siendrunce

Evrim
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
383
0
96
İstanbul
Kızlar Merhaba,

ben 2 kere evimize yakın olduğu için Bostanci Central hospitalde Opr. Dr. Fatma Nur HACIBALOĞLU 'na gittim iyi bir bayana benziyor ama daha önce bu doktora muayene olan yada doğum yapan varmı? iyi ve ya kötü tecrübelerinize ihtiyacım var ...

Teşekkürler,

Canım bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hem evime yakın olduğundan hemde hastanenin temiziliğini düzenini bildiğimden Fatma Nur hanıma gittim,ilk hamileliğim olduğundan ve bişey bilmediğimden olsa gerek ağzım kulaklarımda yanından ayrıldım eve geldiğimde ne tansiyonumu ölçtüğünü ne de kiloma baktığını farkettim.aa dedim heralde bidahakine bakıcak.kaydirigubbakcemile
Geldi çattı kalp atışlarını alma günü 5 dakikada bebeğe bakıp,yaptırmam gereken tahlilleri yazıp postaladı beni ben yine bütün saf halimle heralde bir dahakine benimle ilgilenicek dedim. ki bu ara düşük tansiyon problemi yaşadığımı söyledim kendisine su iç dedikaydirigubbakcemile
Tahliller yapıldı sonuçlar alındı arayınızki Dr hanımı bulasınız,öteki doktora yönlendirler ısrar etmeme rağmen prensip gereği telefon numarası veremiyceklerini 10 gün sonra geleceğini söylediler.Öteki hanım doktorumuzda kan pıhtılaşma seviyemin yüksek çıktığını Fatma Nur hanımın gelince belki bana ilaç yazabileceğini söyledi,ya bu arada bana bişey olursa dediğimde onun ilgilenmesi gerekir dedikaydirigubbakcemile
Eve geldim sordum soruşturdum bi sıkıntı olmıycanı öğrendim neyse yine gittim Fatma Nur hanıma tahlillerimi göstermeye beni içeri aldı tahlillere baktı veee yok bişey dedi ee dedim ama arkadaşınız ilaçlık bi durum olabilir dedi dedim yok yok dedi.Ozaman dedim ben telefonunuzu alabilirmiyim,hayır dedi birimiz olmadığında öteki arkadaşımız ilgileniyo hastalarlalmaz:ben de dedimki ama birbirinizi tutmuyo söyledikleriniz,o anki yüz ifadesinden anladımki bana sonsuz sinir oldulmaz:
Veee ilk gittiğimde hamile olduğumu bilmediğim dönemde 2 adet içtiğim antidepresan ilacının bana ve bebeğe zararının olmıycanı söyleyen hanım doktorumuz birden fikrini değiştirerek bu bebek 1 hafta geriden geliyo,isterseniz cerrahpaşaya gidin orda ilacın zararlarını size söyleyen testler yapılıyo onları yaptırın dedi,ama dedim biz o konuyu konuşup kapatmıştık,yoook dedi bebeğin sakat olabilirrrr,her türlü sorun çıkabilirrr dedi ben size o zamanda söyledim ama siz bebeği istiyorum dediniz deyip gözümü bir güzel korkuttu bebeği aldırmak isterseniz haberim olsun da dedi:çok üzgünümBu arada aramızda böyle bi konuşma asla geçmedi)
Ağlaya ağlaya eve geldim bi profesörden randevu alıp hemen oraya gittim,tahlillerime baktı neden bu kadar test yaptırmışki arkadaş şimdi size ameliyatamı alıcakmış dedi,olanı biteni anlattım kitaplar çıktı bana tek tek risk unsurlarını anlattı,riskimin herkes kadar olduğunu söyledi, cerrahpaşaya gitmeme gerek varmı dediğimde gülerek o bi test diil hanım kızım beni bu kitaplara bakıp söylediğimi bilgisayardan print edip veriyolar dedikaydirigubbakcemile Heee aynı gün bir hafta geriden bebek ne hikmetse
2 saat sonra normal haftasında çıktı bu doktordakaydirigubbakcemile
Neyse arkadaşım çok uzattım ama yaşadıklarımı paylaşmak istedim,bana böyle davranmış olması başkasınada davranıcağı anlamına gelmez tabi ,bu arada bebeğim 19 haftanın içinde şimdilik hiç bir sorunu var gibi durmuyo bütün tahlillerimiz normal aralıklarda kaydirigubbakcemile5

Merhaba Canım,

çok teşekkür ederim yazdıkların için...Benimde ne tansiyonumu ölçü ne kgmu sordu bende hemen hop hop giriyorum ve çıkıyorum çok tuhaf açıkçası.... Şimdi sen hangi doktora gidiyorsun?
Bende doktor araştırması yapıyorum.

Canım ben dragos şifa hastanesinden buradaki arkadaşların tavsiyesiyle Tahir Tosyalıyla tanıştım şimdilik oraya devam ediyorum süper bir doktor,ilk gittiğimde 45 dakika falan ilgilendi benimle şoka girmiştim alışkın olmadığımdansırnaşık şey
Ama hastane konusunda çok kararsızım çok ufak bi hastane bende çok güven sağlamadı ama doktorum muhteşem,çok kararsızım maalesef:bbo:
Aklım hala centralda doğurmakta ama o doktorlarla diil tabi,umutla doktor değişmesini bekliyorumkaydirigubbakcemile5

Ayy canım ne tesadüf bende bugün tahir bey'den randevü aldım :)
Onunla görüşücem ama dragos şifa central gibi değilmiş.. Central daha hijyenik bundan ötürü kararsızım

yaşadıklarını anlatman çok iyi olmuş cnm, ama senin için üzüldüm,çünkü o dr. a gitmek gibi bir düşüncem vardı, aslında central da doğurmak gibi bir düşüncem vardı...tekrar gözden geçirmeliyim...teşekkür.

kızlar merhaba. ben fatma nur hanımın hastasıyım uzun süredir. birkaç doktora gittim hiçbiri bana güven vermedi. sonrasında fatmanur hanımla tanıştık. eşimle gidiyoruz her kontrole ve hiçbir doktorun vermediği detayları veriyor bize.hatta masrafımız olmasın diye bazı tahlilleri sağlık ocağına bedava yapıyorlar diye orda yaptır diyo. başka bir arkadaşıma da tavsiye ettim o da çok memnun ayrıldı yanından. doğumlarımızı da kesinlikle orda yapmayı düşünüyoruz. yoğun bakımı çok iyiymiş. yazılanları okuyunca çok şaşırdım gerçekten.

şişmancık karar verdinmi hastane konusunda?

Canım henüz karar veremedim,centralda yapıcaksamda açıkçası 8. aydan sonra oraya devam etmeyi düşünüyorum..Bu arada tahir beyden çok memnun kaldığını diğer konudan okudum.Sanırım dragos şifayı gördüğünde neden hastane konusunda karar veremediğimi anlamışsındır:)Sen karar verebildinmi peki?

Baharcık yazımda da belirtmiştim herkesin beklentileri farklı olabiliyo,önemli olan senin frekansının tutuşmuş olması ne güzel hem doktorunu hem hastaneni belirlemişsin,hayırlı doğumlar yapmanı dilerim canım...

Şimancık, evet kesinlikle doktor mükemmel hastane için aynı şeyi söyleyemicem bakalım önümüzdeki günler ne göstercek ama şimdilik Tahir bey'in kontrolünde olmak istiyorum. Doğuma biraz daha zamanım var.. Fatma nur hn. sanki hemen herşeyi geçiştiriyor gibiydi bana detaylı bilgide vermiyordu..
Şimdi eşimde bende çok huzurluyuz.

Tahir beyin kontrolünde olmak gerçekten insana huzur veriyo,haklısın.Açıkçası doğum için centrala gitsem bile Fatmanur hanıma güvenebileceğimi sanmıyorum,çok ağlattı beni sağolsunmafoldumbenÖteki adını hatırlayamadığım Dr bayan olabilir onun hakkında pek bi fikrim yok denemek lazım...

arkadaşlar tekrar merhaba. 05.09.2009 tarihinde oğlumu kucağıma aldım. fatmanur hanım ile birlikte diğer bayan doktor ve nöbetçi doktor nezaretinde sezeryan ameliyatım gerçekleşti. 12saat içinde ayaktaydım. dikişlerimle ilgili de hiç sorun yaşamadım. tabi bunlar kişiden kişiye değişecek olaylar ama doktor da çok önemli bence. doğum öncesi ve sonrasında doktorumun çok desteğini gördüm saolsun.ayrıca central hospitalin tüm çalışanları o kadar iyiydi ki aile ortamında gibi geçirdik 2 günümüzü. kesinlikle tavsiye ediyorum. daha sonrasında oğlumun sarılığı nedeniyle aynı gibi görünen başka bir hastanede 1 gece yattım ve inanın aradaki fark o kadar büyük ki. hem temizlik hem her türlü hizmet açısından...

Ben doğum değil de başka bir rahatsızlık için gittim kendisine. ılk bakışta gayet iyi ve güleryüzlüydü. Ama sonuç bence hayalkırıklığı. Şöyle oldu. Ben mantar şikayeti ile gittim, ama gebelik şüphesi olabileceği için ilaç yazamadı. Bu arada bebek için yavaş yavaş hazırlandığımızı söyledim. ılk muayenede bağırsaklarımdan baskı olduğu için yumurtalıklarıma tam olarak bakamadı ve akıntım olduğu için smear testi yapamadı. (Bunu kendisi önermişti son iki yıldır yaptırmadığım için) Ayrıca ilaç yazamadığı için de bir hafta sonra tekrar gelmemi hem gebelik testi yapacağını hem smear örneği alacağını hem de tekrar yumurtalıklarıma bakacağını söyledi. Bu arada "bir miyom var." dedi genel bir bilgi verdi.
Ertesi hafta gittim. Beni hatırlamadı. Bu normal tabi, kimbilir kaç hasta geliyor. Ama kaydım bulduğu halde ne smear testi yapacağını, ne gebelik testi yapacağını not almadığı için bunları yapmadı. Ben yumurtalıklarıma tam bakamamıştınız diye hatırlatınca baktı. Gebelik testi için olabilir diye verdiği günde gittiğim halde ilaç yazmak için adet olmamı beklememiz gerektiğini söyledi, oysa ben test yapabiliriz dediği gün gittim. Velhasıl, gel yapalım dediği şeyleri yapmadı. Bu arada muayenede miyomlar üçe çıktı. (Bu normal olabilir, ilk muayenede görülmemiş olabilir.) Ama ben annemin miyomlar nedeniyle genç yaşta rahim ve yumurtalıklarının alınığını ve bunun bende endişe yarattığını söylediğim halde birkaç rahatlatıcı sözden başka bir açıklama yapmadı. Zaten muayene süresi çok kısa. Gebelik düşündüğümü söylediğim halde, bu konuda hiçbir test, tahlil, açıklama, öneri filan da gelmedi doktor hanımdan. Tabi gereksiz tahlil test yapmasın ama en azından gebeliğe hazırlıkla ilgili bilgi verebilirdi. Sanki böyle çabuk çabuk çıkarmak ister gibi.
Velhasıl ben yeterli görmedim yaklaşımını ve özellikle normal doğum (tabi ki tıbbi olarak mümkün olduğu sürece) istediğim için gebeliğimi en başında itibaren hatta daha başlamadan ilgili sakin ve aceleci olmayan bir doktorla takip etmek istiyorum.
Arkadaşlarla aynı şekilde evime çok yakın ve iyi bir hastane olduğu için isterdim Central Hospital'ı ama Fatma Nur Hanım ile olmayacak gibi bu iş.

inanın yazılanları okudukça hayretler içerisinde kalıyorum.benimle çok ilgilendi. benim de bebeğim riske girdi bir gece yattım. evet kendisi gelmedi ama sürekli telefonla bilgi aldı. ama bu her hastanede böyledir ki. nöbetçi doktordan bilgi alınır.

Merhabalar,

Ben birkaç gün önce ilk kez Fatma Nur Hanım'da muayene oldum ve maalesef hiç memnun kalmadım.
Diğer yorum yapan arkadaşlarımız gibi hemen birkaç soru sorup göndermek istedi, neredeyse ultrason bile yapmayacaktı. Hiç güleryüzlü değildi. Kendimi çok kötü hissettim. Daha önce Medipol Leyla hanımdaydım. Kendisi çok sevecendi fakat tavsiye ettiği bazı şeyler diğer doktorların önerdikleriyle uyuşmuyordu ve sekreterya da çalışan personel çok rahatsızlık vericiydi. Şimdi üçüncü hastane araştırmasındayım. 32. haftada olduğum için artık bir an önce karar vermem gerekiyor. Forumdaki tavsiyeler üzerine Göztepe Medical Park Dr. Gökmen İyigün'e gitmeye karar verdim. Yalnız fiyatları epey yüksek. SSK çalışanlarına muayene ücreti 52 TL, normal doğum 1400 TL, sezeryan 2200 TL, istek üzerine sezeryan 2750 TL. Artık memnun kalacağım bir doktor bulmak istiyorum, ücretleri yüksek olsa bile yapacak birşey yok, psikolojim bozulacağına biraz daha fazla öderim ama inşallah sonuçları güzel olur...

ben 3 aydır gidiyorum fatmanur hnm a internetten araştırıp karar verdim hem dr a hem hastaneye. olumsuz yorumları görünce inanamadım,ilk gittiğim randevuda hemen tansiyonuma kiloma bakıldı bütün sorulması gerekenleri sordu,benim aklıma gelmeyen herşeyi sıraladı,nasıl beslenmem gerektiğine kadar herşeyi anlattı 2.hamileliğim olmasına rağmen. Çok yoğun ama buna rağmen asansör kapısında bile sorduğum herşeye ayrıntılı cevaplar verdiği oldu. olumsuz yazanlar ya şanssız yada çok şey bekliyolarlar, bir muayene en fazla ne kadar sürebilir ki ;yarım saat falanmı ???

Fatmanur hanım benim kürtajımı sema hastanesinde 5 ekim 2008 de yaptı şu an yazılanları okudum şaşırdım bebek hazırlığı yapıyorum ve yine onu düşünüyorum allah ondan razı olsun beni hiç incitmeden o kürtajı yaptı hiç sıkıntı çekmedim çünkü ilk doğumumda bayağı hasarlıydım moralimi bozmadı ve sağolsun, var olsun beni sağlimen çıkardı harika bir insan ,süper bir insan ...Allah nasip ederse ben yine onu bulurum sakin ve bence kendinden oldukça emin bir doktor ...
hastaneden de doktorum dan da memnun kaldım

Ben de Fatma Nur Hanım'ın hastasıyım. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi ve başarılı doktor. Ben doktorum anlamazsan anlama gibi bir tavrı asla yok. Sizinle hasta hastaya sohbet edermiş gibi detaylı olarak herşeyi anlatıyor. Sema Hastanesi'ndeyken gitmiştim ilk olarak. Şimdi o nereye ben oraya:) Zaten başarılı bir doktor oluşunu randevularından da anlayabilirsiniz. 2 haftadan önce randevu almak imkansız oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…