Opr.Dr.Fatma Nur Hacbalolu hakknda bilgisi olan var m?

Kendisi 2007 de doktorumuzdu doğuda. Kendisinden başka dr. yoktu zaten bulunduğumuz yerde, özelde de devlette de kendisi vardı. Biz memur olduğumuzdan genelde özeline gittik. Kan vb işler için hastaneye gittik sadece.. Akabinde ikili test için kan vericektik, önce ense kalınlığı ölçelim dedi ve ölçtü. Ense kalınlığı fazla dedi, bu KESİN down sendromu dedi, kan vermeye gerek yok dedi. Ama siz yine de kan verin dedi, neyse kan verdik, Ankara'ya gitti sonuçlar, 10 günde geldi, kan değerleri iyiydi, oran 1/1250 olarak geldi. neyse Fatmanur hanıma geldik, olamaz böyle bu kan değerinin böyle düzgün olmaması lazım dedi. Sonra bizi yakın küçük bir ilin devlet hastanesine ense ölçümüne gönderdi. Gittik. O ilde de doktor ölçüm yaptı ama cihazı çok iyi değildi, orda da yksek çıkmamakla beraber normalin üst çizgisinde çıktı. Akabinde tekrar kendisine geldik, BU ÇOCUK DOWN SENDROMLU, DÜŞÜNÜN TAŞININ BU ÇOCUĞU ALALIM KESİN DEDİ. hatta eşim sordu kendisine hiç mi umut yok yüzde 1 bile dedi, kendisi de YOK DEDİ. arkasından biz büyük şehirlerden birine geldik hızlıca ve paraya kıydık, en ala cihazların olduğu hastaneden randevu aldık, her türlü tetkşkler yapıldı. hatta bekledik 3lü testide orda yaptırdık. herşey normal çıktı. zaten ANKARAdaki doktor, siz tam bir tıp kazası geçirmişsiniz. bu bebeğe ikili teste dayanarak özürlü diyen özürlüdür dedi.çünkü ikili test tanı vermez, ihtimal ortaya koyar dedi.

Doğuda olduğumuzdan memuriyet, imkanlar vs büyük bir il'e sürekli gelme şansımız olmadığından bu süreç bizi çok yordu, süreçte hep ağladım, ama en sonunda Ankaraya gelince bütün tetkikler de yapılınca ve normal çıkınca rahatladım fakat o şüphe hep içimde kaldı. şuan çocuğum 5 yaşında, aklı da kendisi de zehir gibi maşallah...

Bana yaptığı yanlışa üzülsemde en çok dokunan olay, yüzde yüz özürlü demesi, hiç şans vermemesi ve bütün bunların daha üzerinde dokuz ay boyunca benim psikolojimi bozmasıdır. Zaten bozuk psikoloji ile doğurduğum çocuğum da 1 yıl sürekli ağladı Allah inancı olan birisi bile yüzde 1 imkan verir.

Durum budur, okudum bu konuyu benzer bir çok kişi yazınca bende sırf bu yzıyı yazmak için üye oldum. Parasını sseven, parayı geçtim psikolojisini seven gitmesin derim

merhabalar,

yeni evliyim ve kadın doğum için doktor arıyordum. burada okuduklarımdan yola çıkarak ve yakın olduğu için central hospital a gittim. Fatma Nur hanım ın hastasıyım. Mükemmel derecede ilgili, kaliteli ve seviyeli bir hanım. Hiçbir gebelik şüphem olmamasına rağmen, Gebelik planlaması hakkında bilgi almak istediğimi söylediğimde, muaynemi yapt, bilgilendirdi. Takip için çeşitli testler verdi.
Güler yüzlü ve rahatlatıcıydı.
Düşünenler varsa, Fatma Nur hanımı tavsiye ederim.

Kızlar selam,

Yazılanları okuyunca gerçekten şok geçirdim.. Fatmanur Hanım benim gördüğüm en harika doktordur..
Sanki bambaşka birisinden bahsediliyor Başka bir doktor mu bahsettiğiniz? Bence insanlar kendisi tecrübe etsin; hamilelikte doktor süreci çok önemli çünkü.. Kimseye kötü vesile olmamak gerek; Fatmanur Hanım'a hamile değilsen 1 ay önceden ancak randevu bulabiliyorsun, hamilelikte ise sürekli yakın takip ile ilgileniyor kendisi.. Ben çok fazla seviyor ve güveniyorum kendisine.. Tecrübe edin derim.. Sevgiler

yazdıklarımda tek kelime abartı yok, bizi nerdetse yaktı. belki de acemiliğine gelmiştir doğuda.. bilemem. ama yazdıklarımda eksik vardır belki ama fazla tek kelime yok. Ben önermem, siz beğenirsiniz, neticede hasta-doktor ilişkisidir bu..

kesinlikle katılıyorum sana kardeş(( bende benzer şeyler yaşadım,

ALLAH düşürmesin fatmanur hacıbaloğluna....

kardeş ben kesinlikle önermem sen bilirsin yine de,

kurum ve kişi ismi vermek yasak biliyoruz ben bu yazılanları okusaydım gitmezdim ve benim aylarımı aldı bu şahış, hem maddi hemde manevi beni yıprattı,nasıl yazmıyayım....okuyan gitmesin ben pişman oldum, başkası olmasın

Benim doktorum yine aynı hastanede başka biri ..
Fatma Nur hanım hakkında yazılan yazıları merak ettiğim için okudum. Bu benim 2 gebeliğim ilkinde de aynı hastanedeydim ve gözlem yapma şansım oldu. Ayrıca bir arkadaşımda Fatma Nur Hanım'ın methini duyduğu için ona başlamıştı. Fakat o ilgisiz olduğunu düşünüyordu fakat ona karar verdiği için değiştirmedi. Anlatılanlara göre yıllara bakılırsa Belki tecrübesizlik zamanına denk gelinmiş olabilir diye düşündüm.
Yinede ikili test net kararlar verilmesi imkansız bir testtir. Bunu bilmesini beklerdim.
Dediğim gibi 2011 den beri aynı hastaneye çok sık gidiyorum. Fatma nur hanım o kadar kalabalık o kadar çok hastası olan biri ki resmen beni şaşırtıyor bu durum.
Yeni gebe biri tanıdıklarının gidip güvendiği memnun kaldığı kişiye gitmek ister,haklıdır da. Dediğim gibi o kadar çok hastası var ki bir süre sonra ilgisizleşmesi olası ya da ruh halini hastalarına yansıtıyor olması da.

Ben o hastanede 2 doktor değiştirdim.

İlk doktorum Akın Usta idi. ilk gebeliğim plansız bir gebelik olduğu için diş tedavisi görüyordum ve yüksek dozda antibüyotik ve ağrı kesici kullanıyordum. Gebeliği öğrendiğimizde "kullandığın ilaçları biliyorum gebeyken antidepresan kullanan kişilerde var fakat bir sorun olamaycağını düşünsemde oradaki projeye katılmanı tavsiye ederim" dedi ve beni de cerrah paşaya yönlendirdi. gittim danışmanlık aldım vs.
Genelde İş çıkışında ona gidiyordum fakat yasaların yeni değiştiği zaman devlet hastanesine gitti ve ben onu bir daha bulamadım. Çok üzülmüştüm.

Doğumu Centralde yapmak istediğim için yeniden orayı aradım ve telefondaki bayana durumu anlattım samimi bir fikir istedim bana orada hangi doktoru önerebileceğini sordum. 3 isim söyledi Fatma Nur hanım , Başak Hanım, Figen Hanım dedi. iki gün içinde randevu alabileceğimiz birini konrtol edelim dedim . "Fatma Nur hanım ve Başak hanım'ın en az 1 hafta önceden randevuları doluyor beklemek istermiseniz bir hafta sonraya randevu verebilirim "dedi . "hayır beklemek istemiyorum figen hanı 'mı kontrol ediniz"dedim. Onun boş saatlerini olduğunu söyleyince randevuyu aldım.

Tesadüf bir şekilde kendisine ulaştım ilk günden ona ulaşabileceğim cep telefonunu verdi "beni istediğin her an arayabilirsin gece 1 olsada" dedi, tüm kontrollerimde mutluydum hala onun takibi altındayım . Her gittiğimde mutlaka kilo tansiyon kontrolu yapar ilk bebeğimi yanımda götürmediysem mutlaka sorar, muayene bitince sormak istediğin bilmek istediğin birşey var mı der ve ben ne sorarsam sorayım dinler yanıt verir. sadece muayene edeyim de gitsin düşüncesinde değil. Doktorumu hem seviyorum hemde çok güveniyorum.

Merhaba,

Figen Hanıma devam ediyor musunuz? Memnun musunuz hala,bir de doğumunuzu yaptırırsa burdan paylaşırsanız süper olur,çünkü onunla ilgili pek bilgi yok internette.

Çok teşekkürler,sağlıkla doğsun inşallah

Amin teşekkür ederim.. Bu benim ikinci hamileliğim.. İlk bebeğim de Figen hanım ile tanıştım, nisan 2012 doğum yaptım sezaryenden çok kortktuğum için uzun süre bekledik ama bebeğim doğmamakta inat etti ya da :) benim bedenim doğurmamakta inat etti diyebiliriz mecburen sezaryen'e aldılar..
şimdiki bebeğim aralıkta doğacak inşallah, hala Figen Hanım ile devam ediyorum çünkü doktorunuza güvenebilmek çok önemli ona güveniyorum ..
Annede ve bebekte bir sorun yoksa normal doğumu destekleyen, hastasına pojitif yaklaşan, her türlü soruyu, sorunu dinleyen sizin ihtiyacınız olacak cevapları ayrıntısı ile veren bir doktor... Çok tanınmamış sanırım şimdiye dek hakkında şikayette bulunan birine rastlamadım.. Tabiki yeni doğumum ile ilgili şeyleride paylaşırım..

İşte bana da o güveni vermeye başladı,yine de araştırmak istedim konumuz çook önemli olunca tabi
Gebelik öncesinde başladım,sayenizde daha da rahatladım valla,inşallah bebiş bekletmez se Figen hn devam,çok teşekkürler,

Bnde 5 haftalik dusuk ypyim kurtaja alicaklardi fatmanur hnmi tavsiye ettiler araya randevu sikistisdik ve muayene oldum kurtaja gerek gormedi ilacla dusurdum cok ilgili ve guleryuzlu cok memnunum

Temmuz 2013 de Fatmanur Hanim sezeryanla dogumumu gerceklestirdi.Daha once bircok doktor degistirmistim,hamileligim 2 hafta onden gidiyordu.Ayrica 6.ayimda ertesi gun doguma gitcekmisim gibi duruyordum.Suyum fazlaymis,muthis odem yapmisim,gebelik sekerim baslamis vs.diger doktorlar bunun yapisal oldugunu bazi kadinlarin suyunun fazla olabilecegini soylediler hep sekerimi bilende olmadi.Fatmanur Hanimla 6.ayimda benim halimden suphelenen abim sayesinde tanistim keske daha onceden tanisaymisim.Preeklampsi imisim,gebelik sekerim varmis bir gebe icin olmasi en kotu seyler diyebilirim.Fatmanur Hanim ve hastane calisanlarinin yogun ilgisi alakasi sayesinden 33.haftamda bebegimi aldilar 12 gunde yogun bakimda kaldi.Yazdiklarinizi okudumda hic anlam veremedim,soyle soyliyim eger Fatmanur Hanim bigun gec kalsaydi belki oglum yasamiyor olacakti okadar guzel takip etti yani.Oglumada cok iyi baktilar banada.10 cocukta dogursam yine Fatmanur hanima giderim,hayatimizi once Allah'a sonra ona borcluyuz.Allah binlerce kere razi olsun

Arkadaşlar yazdıklarınızı inanamıyorum. Sağlık çalışanı yim birçok hastanede çalıştım alman hastanelerinde çalışırken 30 haftada fatma nur hanıma referansla ulaşıp takibine girdim protein zehirlenmesi vardı inanılmaz ilgilendi yaklaşık 6 doktor gezmistim çünkü yakın takiple haftada 3 gün gördü beni 33 haftada sezeryana girdim hatta cumartesi akşamı saat 2 ye kadar yanımdan ayrılmadı pazar günü babalar günüydü hafta ici anestezi ekibini çağırdı pazar günü saat 8 de sezeryana girdim benim ve oğlumun hayatımı kurtardı benden sonra 4-5 arkadaşım da kendisinde doğum yaptı ve cok memnun kaldılar oğlum şu anda 2 yaşında kardeşine hamileyim 35 hafta yine sıkıntılar var inanılmaz ilgileniyor haftaya sezeryana gireceğim sanki başka birinden bahsediyor gibisiniz central gibi bir hastane ayda 90 ortalamayla doğum yaptırıyor herseyi bir kenara bırakın bu tecrübe de başka bir hastane şu anda istanbulda yok devlet hastanelerinin durumu zaten belli o yüzden iyice araştırmanın da yarar var ,

2012 de kızıma hamileyken doktor doktor gezdim anadolu yakasına taşındığımızda 7. ayımdaydım. İyice araştırdıktan sonra Dr. Fatmanur hanımda karar kıldım. Karşılaması güleryüzlülüğü saygısı ve ilgisi harikaydı. Sonra da fikrim değişmedi . Kızım sabaha karşı 4.20 de dünyaya geldi. Doktorumuz bütün güleryüzlülüğüyle yanımızdaydı meleğim onun ellerine doğdu. Şimdi 17 haftalık hamileyim tabiki Fatmanur hanımla devam ediyorum. İnşallah oğlumu da sağlıkla kucağıma alırım. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum, her muayeneden sonra gülümseyerek ayrılıyoruz hastaneden.

Ben de Fatmanuz hanımın hastasıyım ve suanda 8 inci haftamdayım şuanda yorum yapmak ıcın erken bılıyorum ama bugüne kadar hıc yanlış bır durumunu gormedım Fatmanur Hanım ın cok sevecen sempatik ve ilgili devam etmeye kararlıyım.Allah herkese kolay doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…