optikçi çocuk

cocuk dürüst davranmis,
neyse sen bundan sonra olan umudunuda kes,
bögrüne das bas arkadas ol

Öyleyiz zaten artık, bende didikledim, üstüne gittim, neden ayrıldınız falan yazdım, işte ben ona çok büyük bi yanlış yaptım zamanında, sinirlendim, patladım ona, sonra çok pişman oldum ama fayda etmedi, sevgimizi kirlettik, beni dünyaya küstürdü, hayatımdan bezdirdi, soğuttu yaşamaktan beni, bana çok soğuk davranıyor, o bana bi adım atsa, ben ona on adım atarım, bilmem ne böyle şeyler söyledi işte, az önce de facesine baktım, bi söz yazmış profiline, aynen şöyle yazıyordu, ''kolay elde edilen şeylerin değerini kimse bilmez, özellikle de erkekler, yani bizler, bizim için ulaşılmayan, gizemli olan daha caziptir, onu elde etmek için uğraşırız sürekli'' gibisinden böyle bi söz yazmış, gerizekalı yaa, ufaktan mesaj mı vermeye çalışmış bana, ne yapmaya çalışmışsa artık, hiç umurumda değil artık, mutluluklar.

anladim en iyisi sen artik düsme üstüne aramada,
isterse o arar zaten,facede yazdigida sana ufak bi gönderme olabilir yinede takma bosver bencede mutluluklar

en son açık açık söylemiş.

keşke msj atmasaydın cnm.

arkadaşta olamazsınız ki.

ben olsam irtibatı keserdim.

zaten sen msj atmazsan o da atmaz..

anladim en iyisi sen artik düsme üstüne aramada,
isterse o arar zaten,facede yazdigida sana ufak bi gönderme olabilir yinede takma bosver bencede mutluluklar

Takmıyorum canım zaten, bide diyor ki, onu çok seviyorum, ondan başkasıyla olmayı kendime yediremiyorum, sanki onu aldatıyormuşum gibi hissediyorum kendimi, şu 3 günlük dünyada oda beni sevseydi, birbirimizi sevseydik falan dedi.

vah garibim pek bi asik ALLAH KAVUSTURSUN INSALLAH(AMIN)

en son açık açık söylemiş.

keşke msj atmasaydın cnm.

arkadaşta olamazsınız ki.

ben olsam irtibatı keserdim.

zaten sen msj atmazsan o da atmaz..

Yaa canım bende aynısını düşündüm, düşünüyorum da, kendisi çıkardı, sende değerli arkadaşlarımdan birisin artık falan dedi, öyle yapıcam zaten yaa, bi daha mesaj atmamayı düşünüyorum, bu sefer cidden bu sondu artık, yüzsüzler gibi ne atıcam, kesicem irtibatımı, aynen ben atmazsam atmıyor zaten, atmaz artık bundan sonra ben atmayınca.

Ben de böyle birini tanıdım bebeğim. Hoşlanmıştım bir çocuktan. Eski kız arkadaşına tokat attığı için ayrılmışlar. Aynen senin optikçi gibi başlarda benimle ilgilendi. Sonra hep bu kızdan bahsetmeye başladı.. Bir cacık ta olmadı sonra aramızda
Amaaan boşveeerr.. Yeni bir aşk lazım sana

vah garibim pek bi asik ALLAH KAVUSTURSUN INSALLAH(AMIN)

Amin bebeğim amin, bide arada üniversite, kariyer muhabbeti falan geçti, ne dedi bu biliyor musun, okulun bitince seni havada kaparlar, bak görürsün dedi, bende nasıl yani dedim, anladım da aslında, anlamamazlıktan geldim, kariyerin olucak, bi işin olucak, kendi ayaklarının üstünde durucaksın, bide çok güzelsin, alımlısın, bakımlısın, çok çekici ve sexysin, işte bu yüzden kapıverirler seni yazmış, çok güldüm buna yaa, aptal aptal mesajlar atıyor böyle arada.

İşte, buda tıpkısının aynısı canım, al birini vur ötekine, sağları solları belli olmuyor bunların, bizim aramızda da olmaz artık zaten bu saatten sonra, olamaz. Buda ikide bir ondan bahsediyor, eski kız arkadaşından, devamlı, yok şöyleydi, yok böyleydi diye.

Son düzenleme:

sexsisinmi alimlisin wuuuu bu iltifatlar yeni arkadasliga göre fazla bence bu sapikmidr nedir hem öyle hem böyle aman aman uzak dur bundan sevmedim bu cocugu

sexsisinmi alimlisin wuuuu bu iltifatlar yeni arkadasliga göre fazla bence bu sapikmidr nedir hem öyle hem böyle aman aman uzak dur bundan sevmedim bu cocugu

Haha, ay kız tiviti, gece gece güldürdün beni ya, Allah'ta seni güldürsün canım, kız uzak duruyorum zaten, bişey olmaz, korkma, telefondan bişey yapamaz.

yeni gördüm senden korktuğumdan değildi mesaj atmamam, İzmir'de yaşayıp yaşamadığını bilmiyordum :) Dünyada benim gözümde ondan başka hiç bir erkek yok :) gerçekten sversen anlarsın :)

yeni gördüm senden korktuğumdan değildi mesaj atmamam, İzmir'de yaşayıp yaşamadığını bilmiyordum :) Dünyada benim gözümde ondan başka hiç bir erkek yok :) gerçekten sversen anlarsın :)

kiz kim sana dedi korkudan mesaj atamadi diye,arkadas biraz gergin davranmis yanlis anlama,
sana sevdiceginle mutluluklar

bende bi keresinde dersaneye giderken parça kontor yuklettim.. Bana kontor yukleyen çocuk 4 kontor fazla yuklemiş ardından da bana msj atmıştı senden hoşlandığım için fazladan kontor yukledim diye bu erkekler bir alem yaa

amaaan ne fazla kontor ne fazla kontor sozde jest yapmis zaar

Haha, süpermiş yaa, bak bide açıklamış ama, senden hoşlandım demiş çocuk en azından, alem ki ne alem hemde, akıl erdirilmez onların işlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…