cocuk dürüst davranmis,
neyse sen bundan sonra olan umudunuda kes,
bögrüne das bas arkadas ol
Öyleyiz zaten artık, bende didikledim, üstüne gittim, neden ayrıldınız falan yazdım, işte ben ona çok büyük bi yanlış yaptım zamanında, sinirlendim, patladım ona, sonra çok pişman oldum ama fayda etmedi, sevgimizi kirlettik, beni dünyaya küstürdü, hayatımdan bezdirdi, soğuttu yaşamaktan beni, bana çok soğuk davranıyor, o bana bi adım atsa, ben ona on adım atarım, bilmem ne böyle şeyler söyledi işte, az önce de facesine baktım, bi söz yazmış profiline, aynen şöyle yazıyordu, ''kolay elde edilen şeylerin değerini kimse bilmez, özellikle de erkekler, yani bizler, bizim için ulaşılmayan, gizemli olan daha caziptir, onu elde etmek için uğraşırız sürekli'' gibisinden böyle bi söz yazmış, gerizekalı yaa, ufaktan mesaj mı vermeye çalışmış bana, ne yapmaya çalışmışsa artık, hiç umurumda değil artık, mutluluklar.
Aynen öyle canım, gibisi fazla, resmen açık açık söyledi, sen beni aradığında çok mutlu oldum, çok sevindim dedi, birisi beni düşünmüş, numaramı almış, aramış, birisinin umrunda olmuşum demek ki, biri de beni merak etmiş, bana değer verene bende değer veririm, sana çok değer veriyorum, benim için çok değerlisin, asla seni kırmak istemem, istemiyorum da, aramızdakileri yanlış anlamanı istemem, l
tfen yanlış anlama yazmış.
anladim en iyisi sen artik düsme üstüne aramada,
isterse o arar zaten,facede yazdigida sana ufak bi gönderme olabilir yinede takma bosver bencede mutluluklar
Takmıyorum canım zaten, bide diyor ki, onu çok seviyorum, ondan başkasıyla olmayı kendime yediremiyorum, sanki onu aldatıyormuşum gibi hissediyorum kendimi, şu 3 günlük dünyada oda beni sevseydi, birbirimizi sevseydik falan dedi.
en son açık açık söylemiş.
keşke msj atmasaydın cnm.
arkadaşta olamazsınız ki.
ben olsam irtibatı keserdim.
zaten sen msj atmazsan o da atmaz..
vah garibim pek bi asik ALLAH KAVUSTURSUN INSALLAH(AMIN)
Ben de böyle birini tanıdım bebeğim. Hoşlanmıştım bir çocuktan. Eski kız arkadaşına tokat attığı için ayrılmışlar. Aynen senin optikçi gibi başlarda benimle ilgilendi. Sonra hep bu kızdan bahsetmeye başladı.. Bir cacık ta olmadı sonra aramızda
Amaaan boşveeerr.. Yeni bir aşk lazım sana
Amin bebeğim amin, bide arada üniversite, kariyer muhabbeti falan geçti, ne dedi bu biliyor musun, okulun bitince seni havada kaparlar, bak görürsün dedi, bende nasıl yani dedim, anladım da aslında, anlamamazlıktan geldim, kariyerin olucak, bi işin olucak, kendi ayaklarının üstünde durucaksın, bide çok güzelsin, alımlısın, bakımlısın, çok çekici ve sexysin, işte bu yüzden kapıverirler seni yazmış, çok güldüm buna yaa, aptal aptal mesajlar atıyor böyle arada.
sexsisinmi alimlisin wuuuu bu iltifatlar yeni arkadasliga göre fazla bence bu sapikmidr nedir hem öyle hem böyle aman aman uzak dur bundan sevmedim bu cocugu
Haa evet senin optikçi, ismi de aynı, Allah'ım yaa, ayrıca ben izmirde yaşıyorum, sen istanbulda sanırım, gerçi aynı yerlerde yaşasak da bişey fark etmez de, sanki senin sevgilinden başka hiç optikçi yok, dünyada optikçi olan bi tek seninki var, bende yapıştım üstüne, git tepesine çocuğun hemen, hem ne demek yani, bundan önceki yorumundada demişsin, yapışıyorlar üstüne, ilgisini yanlış anlıyorlar falan diye, bende onun ilgisini yanlış anladım, çocuğa yapıştım mı demeye çalışıyorsun, neyse cevap vermicektim, vermiyim dedim ama, lütfen, rica ediyorum, benim konuma yorumda bulunma, istemiyorum. Ayrıca sen kendine bak önce, sonra gel de bana yorum yap.
Haha, ay kız tiviti, gece gece güldürdün beni ya , Allah'ta seni güldürsün canım, kız uzak duruyorum zaten, bişey olmaz, korkma, telefondan bişey yapamaz.
yeni gördüm senden korktuğumdan değildi mesaj atmamam, İzmir'de yaşayıp yaşamadığını bilmiyordum :) Dünyada benim gözümde ondan başka hiç bir erkek yok :) gerçekten sversen anlarsın :)
AMINN ALLAH HEPIMIZI GÜLDÜRSÜN INSALLAH(AMIN)
aman aman uzak dur
bende bi keresinde dersaneye giderken parça kontor yuklettim.. Bana kontor yukleyen çocuk 4 kontor fazla yuklemiş ardından da bana msj atmıştı senden hoşlandığım için fazladan kontor yukledim diye bu erkekler bir alem yaa
bende bi keresinde dersaneye giderken parça kontor yuklettim.. Bana kontor yukleyen çocuk 4 kontor fazla yuklemiş ardından da bana msj atmıştı senden hoşlandığım için fazladan kontor yukledim diye bu erkekler bir alem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?