optikçi çocuk

Çok enteresan ya..
Kızla mı barıştı acaba diyeceğim ama seninle mesajlaşıyordu , o esnada kızla da mesajlaşacak değil ya hemencecik barışsın..
Senden bekliyor heralde o da mesaj. Ama atma kuzum

Çok enteresan ya..
Kızla mı barıştı acaba diyeceğim ama seninle mesajlaşıyordu , o esnada kızla da mesajlaşacak değil ya hemencecik barışsın..
Senden bekliyor heralde o da mesaj. Ama atma kuzum

Aman, ne hali varsa görsün canım, ne b*k yerse yesin, ilgilenmiyorum, beklesin, atmam canım zaten, atmıyorum, atmıcam da, yüzsüz gibi bide mesaj atıcam, iyice havalara girer artık o zaman, tepeme çıkartmaya hiç niyetim yok.

Kızlar belki smsi falan bitti kontörü yok olamaz mı ??

Tari, ne kadar iyi niyetlisin canım, pek sanmıyorum canım bittiğini falan, hem diyelim ki bitti, işten çıkınca alabilir kontörü, çalıştığı dükkanın dibinde, yanı başında kontörcü var, nitekim alabilir, yani bittiğinden falan değil, atmak istemiyor demek ki, aman istemesin de zaten.

yok canım ya sanmıyorum... öküz öküzlüğünü yaptı bi kere sen yapcağıı yağtın tatlım.Oda bin beter olur hiç tatlı canını sıkma

Aynen katılıyorum canım, bende aynı böyle düşünüyorum, sıkmıyorum canım zaten, kapıma gelsin inşallah, amin.

cnm konunu en başından beri okuyordum.

numarasını alıp arayınca vay be dedim ne cesaretli kız. ben hayatta yapamazdım.

çocuktan da olumlu tepki gelince şaşrdım ve çok sevindim. demek ki çekiniomuş diye düşündüm..

meğer başkasını seviomuş. zaten erkek gerçekten istiosa ve seviosa hiç senin aramanı filan beklemez gelirdi. bi kez daha anlamış oldumm.

kız hiç bi zaman ilk adımı atmamalı bence. çünkü seven erkek beklemez gelir zaten..

hala msj beklemenize şaşırıorum. adam başkasına aşıkkk. mesaj atsa bile sen ona güvenebilcek misin?

bu seni daha da çok yıpratır.

bence boşver onu cnm. kurtulduğuna sevin. seni kandıradabilirdi dimi.

yine erkenden anladın ne olduğunu. umarım karşına düzgün birisi çıkar bundan sonra...

Bu erkekleri anlayan var mı yaa Boşver umudu kes bence sen artık ...Bir nane olmaz bu heriften
Senin yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyorum uykum var deyip yatıyor.Gece onun için msn de bekliyorum kırk saat gelecek diye ..Geliyor kırk saatte bir yazıyor...
Aman amannnn bıktım vallla

Amin canım, teşekkür ederim, ben zaten bişey beklemiyorum artık ondan, ondan bi adım gelse bile olmaz yani, ki geleceğini de sanmıyorum, dediğin gibi, çocuk başkasına aşık, mutluluklar diliyorum ona.

Kim anlamış ki canım, biz anlayalım, kestim zaten canım, bişey beklemiyorum, sağları solları hiç belli olmuyor canım bunların, aynen bende bıktım valla bu erkek milletinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…