optikçi çocuk

şu olayı anlamıyorum "benimle ilgilendi"

tabi seninle ilgilenecek onun işi o zaten

ahmet amca gitse de ilgilenecek nazife teyze gitse de ilgilenecek niye illa kendine bir pay çıkarıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadasin dedigi gibi sonuç itibari ile sen oraya müsteri olarak gidiyosun seninle ilgilenmek zorunda, ama senden hoslandigini anlaman için zamana ihtiyacn var öyle birden sana açilir mi (ki hoslandiysa) bilemeyiz

ahmet amca gitse de ilgilenecek nazife teyze gitse de ilgilenecek niye illa kendine bir pay çıkarıyorsun.

Yaa ne biliyim böyle halleri hareketleri falan gülümsemesi olsun öyle düşündüm işte.

niye çıkarmasın ki.. tamam sözlerinizde haklılık payı çok ama hepimizin başından boyle bi durum illa ki geçmiştir. Uslubunuz gereksiz yere sert olmuş bence. Arkadaşın yaşı daha 20. olabilir yanlış anlamışta olabilir veya tam tersi haklıda olabilir. sert çıkmaya ne gerek var anlamadım

Teşekkür ederim. İnşallah yanlış değilde tam tersi bi durum olur. :)

niye çıkarsın.

üslubumun sert olduğunu düşünüyorsan sol alt köşede kötü içerik butonu var onu kullan

ayrıca yoruma yorum değil konuya bir yorum yap.

Bence kuzeninin ağzını yokla çıktığı beraber olduğu biri var mı yoksa sonradan üzülürsün. Eğer yoksa belki bir şansın var mesela kuzeninle ortak etkinlikler yapabilirsin onunda olduğu filan. Ya da kuzeninle samimiyetin ne ölcüde bilmiyorum ona diyebilirsin durumunu bir şekilde tanışıp yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Canım kuzenim yurt dışında okuyor.Maalesef ortak etkinlik yapamayız.Ama teşekkür ederim düşüncelerin için.

Son düzenleme:
canım ;''ayagıma gelen fırsatı kacırdım'' dıye uzulme!
aceleye hıc gerek yok zaten.
sen o dukkanın onunden duzenlı olarak gecmeye devam et
ilgisi varsa zaten,senı farkedecektır .
bol sanslar canım.

Son düzenleme:
ne kadar çirkin bir yaklaşımın var inanamıyorum. neye yorum yapıp yapmayacağımı izah etmek sana düşmez

müşteri olduğun için oraya gittiğinde seninle ilgilenmek zorunda bir tek sen değil o şekilde herkezle ilgileniyordur eğer senden hoşlanıyorsana bunu biz değil zaman sana gösterecektir bu kadar dert yapma kendine oluruna bırak

canım ;''ayagıma gelen fırsatı kacırdım'' dıye uzulme!
aceleye hıc gerek yok zaten.
sen o dukkanın onunden duzenlı olarak gecmeye devam et
ilgisi varsa zaten,senı farkedecektır .
bol sanslar canım.

Sağol canım düşüncelerin için. İnşallah dediğin gibi olur.

müşteri olduğundan ilgilenmesi normal tabi ama ilgi var ilgi var ne tür bir ilgilenme sen daha iyi bilirsin
acele etme illa tanışayım yakınlaşayım diye olacağı varsa olur akışına bırak

müşteri olduğundan ilgilenmesi normal tabi ama ilgi var ilgi var ne tür bir ilgilenme sen daha iyi bilirsin
acele etme illa tanışayım yakınlaşayım diye olacağı varsa olur akışına bırak

Canım ilgi dediğim şöyle yani gülümsemesi çok samimi içten konuşması falan mesela ben ordayken diğer müşterilerle öyle ilgilenmiyor daha doğrusu hiç onlarla öyle ilgilenmiyor hep benimle ilgileniyor.Bende bu ilginin sebebini merak ediyorum.Diğerleri gibi müşteri olduğum için mi yoksa kuzenimle arkadaş olduğu için mi diye.

ay konunun başlığına bayıldım optikçi çocuk çok sevimlisin. umarım ilgisi farkettiğin şekildedir tatlım ve hayal kırıklığına uğramazsın. bence de kuzenini devreye sokman çok mantıklı olucaktır tabi açılabilirsen ona, bu şekilde daha net anlayabilirsin. ama kendinide çok fazla öne atma lütfen, sürekli karşılaşmaya çalışma mesela çocuğun gözünün içine içine batma yani. herşeyi kıvamında yapman en mantıklısı olucaktır. sevgilerimle canım..

Teşekkürler canım. Umarım öyledir canım dediğin gibidir.Kuzenim yurt dışında okuyor canım burada olsa onu araya sokucam zaten.Arada bir gidiyorum zaten sürekli gitmiyorum yani dediğin gibi canım. Hem biraz merak etsin diye düşünüyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…