şu olayı anlamıyorum "benimle ilgilendi"
tabi seninle ilgilenecek onun işi o zaten
ahmet amca gitse de ilgilenecek nazife teyze gitse de ilgilenecek niye illa kendine bir pay çıkarıyorsun.
şu olayı anlamıyorum "benimle ilgilendi"
tabi seninle ilgilenecek onun işi o zaten
ahmet amca gitse de ilgilenecek nazife teyze gitse de ilgilenecek niye illa kendine bir pay çıkarıyorsun.
niye çıkarmasın ki.. tamam sözlerinizde haklılık payı çok ama hepimizin başından boyle bi durum illa ki geçmiştir. Uslubunuz gereksiz yere sert olmuş bence. Arkadaşın yaşı daha 20. olabilir yanlış anlamışta olabilir veya tam tersi haklıda olabilir. sert çıkmaya ne gerek var anlamadım
niye çıkarmasın ki.. tamam sözlerinizde haklılık payı çok ama hepimizin başından boyle bi durum illa ki geçmiştir. Uslubunuz gereksiz yere sert olmuş bence. Arkadaşın yaşı daha 20. olabilir yanlış anlamışta olabilir veya tam tersi haklıda olabilir. sert çıkmaya ne gerek var anlamadım
Bence kuzeninin ağzını yokla çıktığı beraber olduğu biri var mı yoksa sonradan üzülürsün. Eğer yoksa belki bir şansın var mesela kuzeninle ortak etkinlikler yapabilirsin onunda olduğu filan. Ya da kuzeninle samimiyetin ne ölcüde bilmiyorum ona diyebilirsin durumunu bir şekilde tanışıp yakınlaşmanızı sağlayabilir.
canım ;''ayagıma gelen fırsatı kacırdım'' dıye uzulme!
aceleye hıc gerek yok zaten.
sen o dukkanın onunden duzenlı olarak gecmeye devam et
ilgisi varsa zaten,senı farkedecektır .
bol sanslar canım.
müşteri olduğundan ilgilenmesi normal tabi ama ilgi var ilgi var ne tür bir ilgilenme sen daha iyi bilirsin
acele etme illa tanışayım yakınlaşayım diye olacağı varsa olur akışına bırak
ay konunun başlığına bayıldım optikçi çocukçok sevimlisin. umarım ilgisi farkettiğin şekildedir tatlım ve hayal kırıklığına uğramazsın. bence de kuzenini devreye sokman çok mantıklı olucaktır tabi açılabilirsen ona, bu şekilde daha net anlayabilirsin. ama kendinide çok fazla öne atma lütfen, sürekli karşılaşmaya çalışma mesela çocuğun gözünün içine içine batma yani. herşeyi kıvamında yapman en mantıklısı olucaktır. sevgilerimle canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?