Opu işlemine geri sayı başladı :)

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.168
148
Mrb.kızlar bugun kontrolumun 7.günüydü çok iyi ilerleyen yumurtalarım var.doktor salı günü gel yumurtalarını toplayalım dedi. İnsallah opu işleminde iyi yumurtalarım toplanır. Benimle birlikte opu gününü bekleyen var mı? Varsa birbirimize destek olalım :)

Canım iyidi herşey uyanınca hafif kasık agrılarım oldu 22 tane yumurtam toplandı yarın arayıp haber vericekler kac tanesi saglam diye sonra 5 gün sonra yine arıcaz dedi yumurta için bilgi verceklermiş. Rahim dinlendirmek için 500 tl istediler onuda verdik . İnsallah seninde cok iyi gecer . Doktorun kimdi hangi hastane

Insallah yumurtalar kaliteli olur iyi gectigine cok sevindim benim doktorum prof dr suha sonmez

İnsallah canım. Bugun aradılar 23yumurta toplanmış 18 i dün döllenmiş bugun de 16 tane kalmış.cumartesi 5.gün için arıcaklar . Hayırlısı artık ya Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmasın insallah . Bu tüp bebege basladıysak vardır bundada bir hayır

İnsallah canım benim cumartesiyi bekliyoruz bakalım herşeyin hayırlısı olsun

Gunayyydinn dun yumurta toplama işlemi yapıldı 30 taneymis bugün arayacaklar işlem sonrası 5 gün boyunca bazı ilaçlar verdi doktor progestan denen ilaç kalcadan vuruluyor sana vermislermiydi evde yapamayacagim kliniğe gidicem :kızgın: senin bugün belli olackti haberler nasıl :KK200:

Gunayyydinn dun yumurta toplama işlemi yapıldı 30 taneymis bugün arayacaklar işlem sonrası 5 gün boyunca bazı ilaçlar verdi doktor progestan denen ilaç kalcadan vuruluyor sana vermislermiydi evde yapamayacagim kliniğe gidicem :kızgın: senin bugün belli olackti haberler nasıl :KK200:
Yumurtaların gayet iyi toplanmış canım insallah hepsi de iyi ilerler. Bana sadece antibiyotikle söktürücü verdi okadar canım

Simdi aradılar 18 tanesi dollenmis:KK200:
İyi canm benimde 18i döllenmişti 16 ya düştü cuma 4.gündü aradılar 16sıda gayet iyimiş.pazar yine arıcaklar canım

Rahim dinlendirme yapmadan transfer de yapabilirler canım sana . Benim hem genetige gidicek hem rahim dinlendirilcek

Merhaba genetige neden gidiho sorun ne bide hangisine pgt cgh ngs mi ???

Zor mu yumurta toplanması arkadaşlar ben çok korkuyorum , benim de salı iki gün kaldı :KK17:

Bünyeye gore değişiyor bende çok yumurta toplandığı için işlem sonrası acidı biraz ama sunu söyleyeyim tuhaf bir duygu keyfini cikar:21:

Arkadaşlar ilk igneye başladiğinizdan şimdiye kadar kaç gün geçti? Yani 3 hafta transfer ile birlikte yeterlimi

Merhaba benim igne 10 gün surdu 11.Gün çatlatmak iğnesi 13. Gün yumurtalar toplandı çarşamba günüde allahın izni ile transfer olacak yani 3.hafta transfer oluyor kişinin ilaclara verdiği tepkiye gore değişebilir genelde boyleHoppa

Back
X