Opu işlemine geri sayı başladı :)

İnşallah kuzum inan esnerken bile Karnım kasigim acıyor yahu
:))) 5.güne birşeyin kalmaz canım benim sen sıcak tut kendini yat dinlen transfere kadar nasıl beklicez bi fikrin varmı sen onu söyle :))

:))) 5.güne birşeyin kalmaz canım benim sen sıcak tut kendini yat dinlen transfere kadar nasıl beklicez bi fikrin varmı sen onu söyle :))
Valla ben rahat beklerim canım çünkü iğneler bu opu falan sanırım biraz gerildim ve yoruldum ben. Kendi kendime düşünüyorum ben bunlara dayanamiyom hamilelige doğuma nasıl dayanirim diye hiç bilmiyom valla :)

İnş canım opu dün yapıldı bugün 2. Gün . İnşallah yarına falan azalır ağrım ya hiç bukadar tahmin etmiyordum :KK43:
Agrin olacak çok normal kilona baktinmi bende +2 kg olmuştu ama 1 haftada geçti seker beyaz ekmek yeme ilik dus iyi gelir

Valla ben rahat beklerim canım çünkü iğneler bu opu falan sanırım biraz gerildim ve yoruldum ben. Kendi kendime düşünüyorum ben bunlara dayanamiyom hamilelige doğuma nasıl dayanirim diye hiç bilmiyom valla :)
Agrın sızın geçince ben görürüm ama seni:)

Ama normalde hafiflemesi gerekmez mi sonuçta yumurtalar alındı. :KK43:
Yok canım şuanki agrıların çok normal yarın güzel haberlerini alınca bütün stresini atarsın

Benim 4 5 günü buldu canm idrara sıkışınca iki büklüm gittigimi biliyorum . Ama bide üşütmüştüm ben ikisi bi arada olunca cok agrı cektim insallah hemen gecer kuzum. Bugun aramaları lazımdı seni
16 ekimde opu oldum kızlar hala wcye gittiğimde hafif ağrım oluyor. İlk zamanlar bir kabustu

Back
X