Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde transferim acibadem atakentte oldu ama hersey ile doktorum ilgilendi hemde her sey ilaclarimin dozundan tut saatlerine kadar beni disiplin ettiDoktorum tüp bebek doktoru degil. Yumurta takibim icin doz ayarini yapiyor takip ediyor opu ve transfer acibadem maslakta yapilcak. İstanbulda yasamadigimdan bu yolu sectim. Doktorda ilk tedavim ilk baslarda guvenim sonsuzdu simdi degil gibi. hemsireler yanlis bilgi aktardigindan ilaci fazla kullanmisim. Güvenim gitti baya. Bilmiyorum nolcak. İnofolic verdi. İmpryl verdi bundada folik asit ve vitaminler var. Evicap bide trendal yazdi yumurtalar duzelsin diye incir kurude onerdi.
Insallah operasyon guzel gecer sonucunda saglikli yumoslarina kavusursun ilk mi olacakKızlar banada dua edin.yarın opu var benimde.
Heee bide benim ki tup bebek uzmani profBenimde transferim acibadem atakentte oldu ama hersey ile doktorum ilgilendi hemde her sey ilaclarimin dozundan tut saatlerine kadar beni disiplin etti
Hayirli olsun canimBenimde transferim acibadem atakentte oldu ama hersey ile doktorum ilgilendi hemde her sey ilaclarimin dozundan tut saatlerine kadar beni disiplin etti
Acibadem maslak ta cok guzel insallab hersey istedigin gibi olurHayirli olsun canim
İnsallah bak yine düzelme ümidi varmış Allah tan ümit kesilmez canım2. Cisi ilkinin kalbi durdu kurtaj oldum. Bunda da e2 yukselmis ilaci hatali kullanmaktan kaynakli. Doktor amh ve digerleri iyi diye basladi 4. Gunku kontrolde geride dedi yum icin. İptal edelim dedim gerek yok düzelir diger degerlerin iyi dedi
İnsallah iyi haberlerini alırız canım benimKızlar banada dua edin.yarın opu var benimde.
İnş ya .evet canım ilk defaInsallah operasyon guzel gecer sonucunda saglikli yumoslarina kavusursun ilk mi olacak
Çok tşk ederim canım inşallahİnsallah iyi haberlerini alırız canım benim
Bu bantı niye unutyo herkes nasıl birşey acaba çok kişide okudumda canımRahim ince diye climara fort vermisti adet oncesi kesmem lazimken 3. Gune kadar takili kaldi bant bende. Bantta e2 iceriyomus yukseltmis tabi degeri. Tedaviye baslarken e2 dusuk olmaliydi oysaki.![]()
Bizide habersiz bırakma yaş kaç canımÇok tşk ederim canım inşallah
Bugun wc cikabildim zorla canım. Bir de opu dan ciktigimdan beri sol kasigim da bi sislik hissediyorum bacagimi gobegime doğru cektigimde hissediliyor normal mi ki buSabret canım insallah geçicektir
Bilmiyorumki canım bende agrı çektim ama hemen düzelmiştim.doktorun yanında calışan sekreteri filan yokmu ona danışsan.Bugun wc cikabildim zorla canım. Bir de opu dan ciktigimdan beri sol kasigim da bi sislik hissediyorum bacagimi gobegime doğru cektigimde hissediliyor normal mi ki bu
26 sinda oldum canım 31 toplandı dün aradılar 23 u döllenmiş bugün aramadilarKac gun kaldi sonuca canm
Yarın bi sorayım canım hissediyorum çünkü birde adeti bekliyim diyorum çünkü hemşire dediki igne ve hap yazıyoruz icerde toplanmayan yumurtalar kiste donusmesin diye demişti. Adetle atilacakmis. Belkide adetle birsey kalmazBilmiyorumki canım bende agrı çektim ama hemen düzelmiştim.doktorun yanında calışan sekreteri filan yokmu ona danışsan.
Haberdar ederim canım.yaş 36.ikimizde de bir sıkıntı yok dendi.fakat dr um tarnsferi diğer aya bırakalım 15 yumurtan var dedi.biraz ona canım sıkıldıBizide habersiz bırakma yaş kaç canım
Ee bizde eylülde basladık tüp bebege kasımda tramsferim olcak canm vardır bundada bir hayır olacagı olsunda ne zaman transfer yapılmış çok önemli degil sende sıkma canınıHaberdar ederim canım.yaş 36.ikimizde de bir sıkıntı yok dendi.fakat dr um tarnsferi diğer aya bırakalım 15 yumurtan var dedi.biraz ona canım sıkıldı
İnsallah canım ben opudan sonraki adette biraz agrı çekmiştim insallah sen cekmessin . Normalde ben adet sansıcısı pek bilmezdimYarın bi sorayım canım hissediyorum çünkü birde adeti bekliyim diyorum çünkü hemşire dediki igne ve hap yazıyoruz icerde toplanmayan yumurtalar kiste donusmesin diye demişti. Adetle atilacakmis. Belkide adetle birsey kalmaz
Yarın kontrole gitcem canım şu sislik neyin nesi bi baksın bakalimİnsallah canım ben opudan sonraki adette biraz agrı çekmiştim insallah sen cekmessin . Normalde ben adet sansıcısı pek bilmezdim