Opu işlemine geri sayı başladı :)

16sı duruyo dedi ama 10tanesi ilerdeymiş 6 tanesi geriden geliyor dedi bu kötü bişet degil dedi. Yarın muhasebeden arıcaklarmıs pgt yaptırcaz ya bi yumurta 350 dolar o yüzden en fazla simdilik 3 taneyi yollıcaz onu konuscaz
Merhaba aradilarmi durumlar nasil

Benimde ignem 9.gün bitti canım 10. Günde catlatma ignesi vuruldum. 12.günde toplandı yumurtalar

Arkadaşlar ilk igneye başladiğinizdan şimdiye kadar kaç gün geçti? Yani 3 hafta transfer ile birlikte yeterlimi
Yterlidir heralde canım pgtye gidicek benimkiler bide rahim dinlendirmeye extradan para verdik o yüzden 2 ay sürebilir benimkisi

Bana yığınla ilaç verdiler hem kalçadan iğne hem göbekten iki taraflı vuruyorum
Olsun canım benim insallah evladını kucagına alınca unutursun bütün acılaro

iğneler bulantı başağrısı bunalım yaptı mı sende?
ya stresten böyleyim ya da yan etkiler pek iyi değilim,yarın da opu var

Çok sagol, yurt disindan TRye gidicem 3 hafta izin alicam is yerinden . 3 haftanin yetmesi şart yani. Yeter insallah
İnsallah canım herşey gönlünce olsun

iğneler bulantı başağrısı bunalım yaptı mı sende?
ya stresten böyleyim ya da yan etkiler pek iyi değilim,yarın da opu var
Bulantı bende de yaptı canım ama sen strest yapma herşeyin hayırlısı olsun

rahim dinlendirmek için istenen 500 tl ye anlayamadım arkadaşım ne yapıyorlar ki 500 tl alıyorlar

Aralikta başliyoruz inşallah, iki kere tüp bebek denemiştik olmadi. Iki sene hiç ugraşmadik bıkmıştım resmen. Şimdi tekrar heveslendim insallah benimde hepsi gecer bi iş Transfere kalir senin gibi
Umudunu hic kaybetme kuruyan dalları yeşillendiren ciceklendiren Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin

rahim dinlendirmek için istenen 500 tl ye anlayamadım arkadaşım ne yapıyorlar ki 500 tl alıyorlar
Valla bende sordum hemşireye rahim dinlendirmek için extradqn bir ilaç mı verceksiniz dedim hayır dedi. Birde ben pgt ye gönderiyorum döllenen yumurtaları zaten mecburen 22gün beklicekmişim 22 bekledikten sonra eger transfer yaparsa paramı geri isticem eger yapmayıp 1 ay daha dinlen derse tamam haklılar yumurtalara sahip cıkmak için almış olabilirler

Aralikta başliyoruz inşallah, iki kere tüp bebek denemiştik olmadi. Iki sene hiç ugraşmadik bıkmıştım resmen. Şimdi tekrar heveslendim insallah benimde hepsi gecer bi iş Transfere kalir senin gibi
Hayırlısı olsun canım benim maddi de cok önemli .inanki Rabbimde biliyor ikinci bidefa 10milyar verecek güçte degiliz yani bileziklerim vardıı dügünde takılan hepsini harcadım daha arkası önü yok malesef insallah tek seferde tutar hepimizinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…