Merhaba aradilarmi durumlar nasil
Merhaba benim igne 10 gün surdu 11.Gün çatlatmak iğnesi 13. Gün yumurtalar toplandı çarşamba günüde allahın izni ile transfer olacak yani 3.hafta transfer oluyor kişinin ilaclara verdiği tepkiye gore değişebilir genelde boyle
Yterlidir heralde canım pgtye gidicek benimkiler bide rahim dinlendirmeye extradan para verdik o yüzden 2 ay sürebilir benimkisiArkadaşlar ilk igneye başladiğinizdan şimdiye kadar kaç gün geçti? Yani 3 hafta transfer ile birlikte yeterlimi
Olsun canım benim insallah evladını kucagına alınca unutursun bütün acılaroBana yığınla ilaç verdiler hem kalçadan iğne hem göbekten iki taraflı vuruyorum
5düşügüm var canım benim o yüzden tüp bebek yaptırdık sırf genetige gitsşn diye . Pgt canımMerhaba genetige neden gidiho sorun ne bide hangisine pgt cgh ngs mi ???
Allah yardımcın olsun canm zor bir işlem degil hayırlısı olur insallahZor mu yumurta toplanması arkadaşlar ben çok korkuyorum , benim de salı iki gün kaldı
iğneler bulantı başağrısı bunalım yaptı mı sende?Merhaba benim igne 10 gün surdu 11.Gün çatlatmak iğnesi 13. Gün yumurtalar toplandı çarşamba günüde allahın izni ile transfer olacak yani 3.hafta transfer oluyor kişinin ilaclara verdiği tepkiye gore değişebilir genelde boyle
Benimde ignem 9.gün bitti canım 10. Günde catlatma ignesi vuruldum. 12.günde toplandı yumurtalar
Tamamen psikolojikiğneler bulantı başağrısı bunalım yaptı mı sende?
ya stresten böyleyim ya da yan etkiler pek iyi değilim,yarın da opu var
İnsallaaah Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz16sı duruyo dedi ama 10tanesi ilerdeymiş 6 tanesi geriden geliyor dedi bu kötü bişet degil dedi. Yarın muhasebeden arıcaklarmıs pgt yaptırcaz ya bi yumurta 350 dolar o yüzden en fazla simdilik 3 taneyi yollıcaz onu konuscaz
İnsallah canım herşey gönlünce olsunÇok sagol, yurt disindan TRye gidicem 3 hafta izin alicam is yerinden . 3 haftanin yetmesi şart yani. Yeter insallah
Bulantı bende de yaptı canım ama sen strest yapma herşeyin hayırlısı olsuniğneler bulantı başağrısı bunalım yaptı mı sende?
ya stresten böyleyim ya da yan etkiler pek iyi değilim,yarın da opu var
rahim dinlendirmek için istenen 500 tl ye anlayamadım arkadaşım ne yapıyorlar ki 500 tl alıyorlarCanım iyidi herşey uyanınca hafif kasık agrılarım oldu 22 tane yumurtam toplandı yarın arayıp haber vericekler kac tanesi saglam diye sonra 5 gün sonra yine arıcaz dedi yumurta için bilgi verceklermiş. Rahim dinlendirmek için 500 tl istediler onuda verdik . İnsallah seninde cok iyi gecer . Doktorun kimdi hangi hastane
Alllaah yarına transfer icin çağırdılar
Tedaviye ne zaman baslayacaksinizHadi insallahhheyecan yaptim
Tedaviye ne zaman baslayacaksiniz
Umudunu hic kaybetme kuruyan dalları yeşillendiren ciceklendiren Rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsinAralikta başliyoruz inşallah, iki kere tüp bebek denemiştik olmadi. Iki sene hiç ugraşmadik bıkmıştım resmen. Şimdi tekrar heveslendiminsallah benimde hepsi gecer bi iş Transfere kalir senin gibi
Valla bende sordum hemşireye rahim dinlendirmek için extradqn bir ilaç mı verceksiniz dedim hayır dedi. Birde ben pgt ye gönderiyorum döllenen yumurtaları zaten mecburen 22gün beklicekmişim 22 bekledikten sonra eger transfer yaparsa paramı geri isticem eger yapmayıp 1 ay daha dinlen derse tamam haklılar yumurtalara sahip cıkmak için almış olabilirlerrahim dinlendirmek için istenen 500 tl ye anlayamadım arkadaşım ne yapıyorlar ki 500 tl alıyorlar
Hayırlısı olsun canım benim maddi de cok önemli .inanki Rabbimde biliyor ikinci bidefa 10milyar verecek güçte degiliz yani bileziklerim vardıı dügünde takılan hepsini harcadım daha arkası önü yok malesef insallah tek seferde tutar hepimizindeAralikta başliyoruz inşallah, iki kere tüp bebek denemiştik olmadi. Iki sene hiç ugraşmadik bıkmıştım resmen. Şimdi tekrar heveslendiminsallah benimde hepsi gecer bi iş Transfere kalir senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?