Opu işlemine geri sayı başladı :)

Merhaba dun opu işlemin vardı dimi nasıl gecti

İnsallah birşey olmaz canm benim arkadasımında gelmiş ama gecmiş sonradan korkulcak birsey yoktur sen sıkma canını kacıncı gün bugun.valla ben elim kolum baglı pgt sonucunu bekliyorum topikte kimse bana yardımcı olmuyor pgt ye cok yollayan yok sanırım

Herşeyin hayırlısı bugün 8.günü pgt masrafli olduğu için belki pek yaptiran olmamıştır bende sorayim sorusturayim

Bi konu acıcam ama bakalım yazan olacakmı iyice sabırsızlasmaya basladım yada yarın klinigi arayıp sorucam ister istemez merak ediyorum

Ara sor bencede kendini hatırlatır o kadar para veriyorsun
Aynen canm yarın arıcam insallah . Kimilerinki boş cıkmıs sonucları insallah bizimkisi iyi cıkar ya bi ögrenenilsek varya rahatlıcam.

Bi konu acıcam ama bakalım yazan olacakmı iyice sabırsızlasmaya basladım yada yarın klinigi arayıp sorucam ister istemez merak ediyorum
Aaa bak şey yap sayfada sağda yukarıda ara butonu var pgt yaz çıkıyor temmuz ayında yazmış bir kimse cevap yazmanız ona msj at istersen ismi duysin profilinde kelebek var

Aaa bak şey yap sayfada sağda yukarıda ara butonu var pgt yaz çıkıyor temmuz ayında yazmış bir kimse cevap yazmanız ona msj at istersen ismi duysin profilinde kelebek var
Tamam canm yapayım öyle sagol tatlım

Simdi gelebildik eve tahlil sonucu 283 Dr beni yönlendirmede ben evfe oturup reglinin gelmesini bekleyecktim megerse hamileymisim rabbim devamını da getirir insallah (hepimize)

Simdi gelebildik eve tahlil sonucu 283 Dr beni yönlendirmede ben evfe oturup reglinin gelmesini bekleyecktim megerse hamileymisim rabbim devamını da getirir insallah (hepimize)
Anammm hayırlı olsun kuzummm valla hep seninle konusurken diyodum içimden bu kızınki tutar diyee .ayyy ne mutlu oldum canım benim ya uzar ayaklarını yastık koy altınada güzel güzel dinlen hadi gözün aydın insallah kucagına da alacaksın

İnşallah sagolasin sen naptin aradin mi klinigi

Kızlar bende 6 ekimde ilk iğnemi vurulmaya başladım yarın 3. kontrolüm var. Şuan 3 tane iğne vuruyorum kendime toplamda. Bakalım opu ne zaman olacak yarın belli olur heralde

Neden 3 tane canm hergün 1 tane vurulmuyomusun
Kızlar bende 6 ekimde ilk iğnemi vurulmaya başladım yarın 3. kontrolüm var. Şuan 3 tane iğne vuruyorum kendime toplamda. Bakalım opu ne zaman olacak yarın belli olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…