Opu öncesi çok fena grip oldum :(((

pelinl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
53
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
tüp bebek tedavisindeyim yarın yumurtalarım toplanacak ama çok fena gribim ve öksürüyorum
Boğazlarım da hiç iyi değil ( Perşembe gününden Beri evde dinleniyorum
Doktorum dinlen bol c vitamini al gerekşrse minoset iç dedi ama pek toparlanamadım açıkçası
Gerçi yapacak da bişey yok yarın 9.30 da yumurtaların toplanması lazım
Kafaya takmak istemiyorum ama yaklaşık 1 yıldır grip olmuyorum denk geldiği döneme bakarmısınız (((
Kaç kişi Yaşarki böyle bişey

Beni iyileştirecek bir mucize varmı bildiğiniz ? Karışım , bitkisel bişeyler

merak etme cnm herkezin başına geliyor bu dönemlerde bende tedavilerimde sık sık hasta olmaktan korkardım ve öksürük ve gribe yakalanmıştım.narkozdan randevü alamıcam diye çok korkmuştum ne bulduysam içtim yumurtaya zarar verdimi vermedimi bilmiyorum ama çaresizlik kötü bişey böyle durumda. bugün yine hastayım gribim nisan başı tedaviye başlıcakdım iiykide başlıyamamışım griple uğraşcamışım birde..öksürüğe iyi gelicek bişey söyliiim 2 gün boyunca karaturpun içini oyup bal koy ve 2-3 saat sonra bal sulcanıcak bunu günde bi kaç defa yaparak suyu iç 2 gün devam etmen yeterli 3. güne öksürük geçiyor. grip içinde nane limon vs deniyebilirsin..öksürüğünkini kesinlikle tavsiye ederim bana hiçbir şurup iyi gelmemişti...

benim dişim apse yapmış antibiotiğe başladım mecburen bugün beterin beteri var yani

bende ilk transferimden 2 gün önce çok fenaydım, hatta klinikteki kadınlar benden uzak durdu bizede bulaştırırsın diye, canımı sıkan şeyler söylemişlerdi ama ben doktora sordum sorun olmaz dedi, hem sen 4 günde atlatırsın yani prş olmuşsunya pazartesine kadar biraz daha hafifler bence, üstelik ben opuda hem gribal enfeksiyon geçiriyordum hemde aşırı ishal olmuştum, 2 dk da bir wc ye gidiyordum ilk opum faciaydı ama çok şükür sağlıklı embriyolar elde edildi o opuda, şuanda hala o opuda toplanan embriyoları kullanıyorum:)

Arkadaşlar içimi rahatlatınız Saolun
Turpu bir arkadaşım daha söylemişti hemen aldırıp yapıcam :)
Benim için dua edin herşey yolunda gitsin 4 yumurtam var 3 . Denemem
En başından beri hep pozitif baktım ,grip olayı canımı fena sıktı

pelincim canını sıkma hiç bişey olmaz opudan önce grip olanlarıda transfer olup grip olanlarıda biliyorum tedaviyi etkilemedi hiç birisinde sadece yüksek ateş olmamasına dikkat et dinlen iş yapma yat sallam çaylar var zencefilli limon kabuğu çayı ondan al marketlerde var doğada nın onu ılık suda 5 dk beklet üzerine bal koy bir tatlı kaşığı iç ılık ılık...Allahın izniyle hiç bişey oladan atlatacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…