• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu öncesi E2 değeri Ohss riski

Merhaba
Benim değerim 568miş ve bende ohss yaşadım
12 yumurta toplandı sadece pkos falanda yok
Geçen sene ilk opuda olmadı ama Kasım ayında opuda yaşadım
Ohss ne onu da bilmiyordum 1 gece nefes almakta zorlandım ama sonrasında iyiydim
Yani bu işler değere falan bakmıyor o yüzden strese sokmayın kendinizi
Zaten hastane ortamındasınız herkes başınızda size bişey olmasına izin verilmiyor ki
Benim tansiyon düşünce bayılacak gibi oldum
Ayy bi bırakmadılar ki bayılayım uyuyayım 😂😂😂 hemen alkol koklattılar kendime geldim
Merhaba yazali cok olmus ama merak ettim. Yumurtaların kaci dollendi yaşınız kaç sorununuz neydi? Benimde e2 300 ve pazartesi opu var

merhaba ben birsey sormak istiyorum sizlere.
Nisan ayında opu öncesi e2 değerim 277 çıktı ve 3 yarı olgun 3 olgun yumurtam toplandı.
Bu ay yeniden yumurta toplandı ve opu öncesi e2 1472 çıktı. 4 tane yumurta toplandı. Bir bucuk ay ara ile bu fark neden olabilir sizce
e2nin yüksek olması ne demek
Merhaba yazali cok olmuş. Benimde pazartesi opu olacak e2 degwrim 300 cikti bugun. 2 folikul gordu doktor biri sanki olgun diğerini bilmiyorum. Sizde su an durumlar nasil gebelik olustu mu? Bende havuz düşünüyorum ama tabiki doger ay kac folikul görür bilmiyorum

Merhaba yazali cok olmus ama merak ettim. Yumurtaların kaci dollendi yaşınız kaç sorununuz neydi? Benimde e2 300 ve pazartesi opu var
Merhaba
12 yumurtadan 7 ya da 8 tanesi döllenmişti sanırım.
4 tanesi 5. Güne vardı 2 2 dondurttuk. 2 tanesi transfer edildi diğer 2 duruyor hala ve çok şükür transferlerin ikiside tutundu ikiz gebeyim.
Yaşım 35 bende bilinen bir sıkıntı yok eşimin sperm değerlerinde sıkıntı vardı.
Daha önce opu yaşadınız mı bilmiyorum ama zaten uyuduğunuz için birşey duymuyorsunuz. Sonrasında kişiden kişiye değişen adet ağrısı gibi ağrılar olabilir. İlla olacak diye birşey yok kimisinde olmuyor zaten uyanınca ağrı kesici serum veriyorlar.
Kimisi adet gecikmesi yaşıyor kimisi erken adet oluyor. Ben opudan 4 gün sonra adet olmuştum.

Hakkınızda hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Allah gönlünüze göre versin

Merhaba
12 yumurtadan 7 ya da 8 tanesi döllenmişti sanırım.
4 tanesi 5. Güne vardı 2 2 dondurttuk. 2 tanesi transfer edildi diğer 2 duruyor hala ve çok şükür transferlerin ikiside tutundu ikiz gebeyim.
Yaşım 35 bende bilinen bir sıkıntı yok eşimin sperm değerlerinde sıkıntı vardı.
Daha önce opu yaşadınız mı bilmiyorum ama zaten uyuduğunuz için birşey duymuyorsunuz. Sonrasında kişiden kişiye değişen adet ağrısı gibi ağrılar olabilir. İlla olacak diye birşey yok kimisinde olmuyor zaten uyanınca ağrı kesici serum veriyorlar.
Kimisi adet gecikmesi yaşıyor kimisi erken adet oluyor. Ben opudan 4 gün sonra adet olmuştum.

Hakkınızda hayırlı ve kolay olan nasip olsun inşallah
Allah gönlünüze göre versin
Daha once opu oldum ama rezervi az 2 folikul var dolu mu bilmiyorum. Yaşım da 40 olunca ister istemez endise ediyor insal😐 maşallah Allah kolaylikla kucağına almayı nasip etsin. Opu sonrasi agri sizi cok önemli degil keşke folikullerim dolu ve sağlıklı olsa🙏

Merhaba yazali cok olmuş. Benimde pazartesi opu olacak e2 degwrim 300 cikti bugun. 2 folikul gordu doktor biri sanki olgun diğerini bilmiyorum. Sizde su an durumlar nasil gebelik olustu mu? Bende havuz düşünüyorum ama tabiki doger ay kac folikul görür bilmiyorum
Merhaba şua dinlendirme yapıyoruz transfer olmadım hiç ağustos adet dongumde transfer yapacak doktorum ilk opu da 5.güne gitmemişti embriyolarim 3 tanesinin 2 si 3.günde donduruldu 1isini görmek istedi gidiyor mu diye 5.güne. malesef gitmedi. Ama 2.opu da 3 tanesi de 5.güne gitti çok şükür simdj onlari transfer edecek bakalım
Her ay değişiyor bence folikul sayısı

Merhaba şua dinlendirme yapıyoruz transfer olmadım hiç ağustos adet dongumde transfer yapacak doktorum ilk opu da 5.güne gitmemişti embriyolarim 3 tanesinin 2 si 3.günde donduruldu 1isini görmek istedi gidiyor mu diye 5.güne. malesef gitmedi. Ama 2.opu da 3 tanesi de 5.güne gitti çok şükür simdj onlari transfer edecek bakalım
Her ay değişiyor bence folikul sayısı
Benim rezervim az onun icin galiba folikul az. Sizin probleminiz nedir?

Sizin durumlar nasil
Ben ağustos adetinde transfer olacağım şuan dinlenme yapiyoruz

3 tane 5.gün dediler ve kaliteleri gayet iyi durumdaymiş

2 tane de 3.gün var onları sonra kullanmak üzere birakacakmis
Benimde 2 embriyom var şu an 3. Gündeler ama 5.gunu bekleyip pgt ye göndermeyi düşünüyoruz. Çünkü yasim 40 herhangi bir anomali oluşmaması icin

Aslinda bende genetige göndermek istemiştim yaştan dolayı. Ama doktorum.gerek görmedi niyeyse.
Benim doktorum da embriyonun gelişimine gore karar verelim dedi. Pgt yi kaldirabilirse sorun yokmuş ama kaldıramazsa direkt transfer dedi

Benim doktorum da embriyonun gelişimine gore karar verelim dedi. Pgt yi kaldirabilirse sorun yokmuş ama kaldıramazsa direkt transfer dedi
Allah Allah ilginç
Insallah sagsalim.sonuclar alırsınız
Bende de temmuz adetini geçeceğiz rahim dinlendirme yapacağız ağustos adetinde transfer yapacağız dedi
21 haziranda opu oldum 2temmuzda adet oldum ama temmuz sonu adetim olmadı daha 24 günde 1 olurdum ama suanda olmadim.. bekliyorum
Opu sonrasi 1.regl de adet gecikmesi olur mu ki

Back
X