Opu öncesi yumurta sayisi

edaizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2021
514
297
53
34
Merhabalar yaklaşık iki yıldır burada pek çok başlık okudum. 6 aydır da tüp bebek konusunu araştırırken bu ay itibariyle bende başladım. Pcosa yatkınlığı olduğu söyleniyor. Daha önce bikez aşılama fazla yumurta olduğu için iptal edildi. İkinci denemede ise 2 yumurta oldu ve kimyasal gebelik yaşadım.
Bu ay ise yumurtaliklarimdan fazla tepki beklenirken sadece 5 6 yumurtam oluştu. Takip devM ediyor ama süte kısaldı. Bu sayı beni endişelendiriyor. Zaten opu vs süreçlerden çok korkuyorum, bu sayı ile şansım da yüksek olmayacak gibi. Daha once işlemi olan embriyolari sağlıklı ilerleyenlerden cevap bekliyorum🙏 Yumurta sayısı az olanlar lütfen bu sayıyı begenmedigimi düşünmeyin pcosta beklenti fazla olduğu için ben böyle bir karamsarlığa düştüm.

Bence 6 yumurta da gayet yeterli
Aslına bakarsan kalitesi güzel 1 yumurta bile yeterli
1 yumurtayla ikiz gebelik yaşayan da var. Bir sürü embiryo ile hiç gebelik yaşayamayan da var.
Önemli olan yumurtanın kalitesi ve tutunabilmesi
Hayırlı olsun seninle olsun sayı önemli değil🙂

Bence 6 yumurta da gayet yeterli
Aslına bakarsan kalitesi güzel 1 yumurta bile yeterli
1 yumurtayla ikiz gebelik yaşayan da var. Bir sürü embiryo ile hiç gebelik yaşayamayan da var.
Önemli olan yumurtanın kalitesi ve tutunabilmesi
Hayırlı olsun seninle olsun sayı önemli değil🙂
Doğru söylüyorsunuz cok teşekkürler cevabınız için. Doktorum da aynısını söyledi ama işte ister istemez Bi kafaya takmıştım. İnşallah kalitelidirler

Benim bu ay 1 tane olgun yumurtam vardı. Döllenip donduruldu. Hem de kalite olarak iyi çıktı. O yüzden sayısına aldırmayın
Ay çok güzel çok sevindim sizin adınıza. İnşallah benim yumurtalarım da kaliteli çıkar 🙏

Merhabalar yaklaşık iki yıldır burada pek çok başlık okudum. 6 aydır da tüp bebek konusunu araştırırken bu ay itibariyle bende başladım. Pcosa yatkınlığı olduğu söyleniyor. Daha önce bikez aşılama fazla yumurta olduğu için iptal edildi. İkinci denemede ise 2 yumurta oldu ve kimyasal gebelik yaşadım.
Bu ay ise yumurtaliklarimdan fazla tepki beklenirken sadece 5 6 yumurtam oluştu. Takip devM ediyor ama süte kısaldı. Bu sayı beni endişelendiriyor. Zaten opu vs süreçlerden çok korkuyorum, bu sayı ile şansım da yüksek olmayacak gibi. Daha once işlemi olan embriyolari sağlıklı ilerleyenlerden cevap bekliyorum🙏 Yumurta sayısı az olanlar lütfen bu sayıyı begenmedigimi düşünmeyin pcosta beklenti fazla olduğu için ben böyle bir karamsarlığa düştüm.
Ben opu olduğumda yanımda biri yatıyordu. Sadece 2 yumurtası vardı ve amh 0.1 di. Nerdeyse hiç şansım yok dedi. Onun tek yumurtası yaşadı kalitesi 6AA yani en iyisi.
Benim 15 yumurtam toplandı geriye 1 tane kaldı. O da 4AA yani en iyisi değil. Demem o ki hiç kafanıza takmayın. Tek bir yumurta her şey için yeterli..

Ben opu olduğumda yanımda biri yatıyordu. Sadece 2 yumurtası vardı ve amh 0.1 di. Nerdeyse hiç şansım yok dedi. Onun tek yumurtası yaşadı kalitesi 6AA yani en iyisi.
Benim 15 yumurtam toplandı geriye 1 tane kaldı. O da 4AA yani en iyisi değil. Demem o ki hiç kafanıza takmayın. Tek bir yumurta her şey için yeterli..
Çok teşekkür ederim desteginiz için içimi öyle rahatlattı ki. İnşallah sizin embriyonuzda size sağlıkla tutunsun. İnşallah benimde kaliteli çıkar.

Aynen benimde ,25 yumurta toplandi 18i dollendi 3. Güne kalan 12si yavaş gelmis 4ü normalmiş. Yarın 5. Günü tekrar arayacaklar kalan ne oldu bakalım. Sayı önemli değil kalitesi önemli çok olunca kaliteleri de olmuyor

Back
X