- 7 Mayıs 2021
- 514
- 297
- 53
- 34
Merhabalar yaklaşık iki yıldır burada pek çok başlık okudum. 6 aydır da tüp bebek konusunu araştırırken bu ay itibariyle bende başladım. Pcosa yatkınlığı olduğu söyleniyor. Daha önce bikez aşılama fazla yumurta olduğu için iptal edildi. İkinci denemede ise 2 yumurta oldu ve kimyasal gebelik yaşadım.
Bu ay ise yumurtaliklarimdan fazla tepki beklenirken sadece 5 6 yumurtam oluştu. Takip devM ediyor ama süte kısaldı. Bu sayı beni endişelendiriyor. Zaten opu vs süreçlerden çok korkuyorum, bu sayı ile şansım da yüksek olmayacak gibi. Daha once işlemi olan embriyolari sağlıklı ilerleyenlerden cevap bekliyorum
Yumurta sayısı az olanlar lütfen bu sayıyı begenmedigimi düşünmeyin pcosta beklenti fazla olduğu için ben böyle bir karamsarlığa düştüm.
Bu ay ise yumurtaliklarimdan fazla tepki beklenirken sadece 5 6 yumurtam oluştu. Takip devM ediyor ama süte kısaldı. Bu sayı beni endişelendiriyor. Zaten opu vs süreçlerden çok korkuyorum, bu sayı ile şansım da yüksek olmayacak gibi. Daha once işlemi olan embriyolari sağlıklı ilerleyenlerden cevap bekliyorum