Opu öncesi yumurtaları çatlayan var mı?

Strongmom_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
8.389
6.844
398
Merhaba hanımlar daha tedavim bitmeden yumurtalarım çatladı galiba çok üzgünüm ağlamaktan mahvoldum hafta sonu olduğu için drma ulaşamıyorum böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Rapor hakkımı yitirmiş olur muyum bu durumda? İğnelerim galiba bugün sondu dozu düşürmüştü drm acaba bugün bi dra görünüp ona göre mi ilaca devam etsem tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bnm ilk tüp benek denemem çok korkuyorum (

canım yaa stres yapma neden çatladığını düşünüyorsunki

ilaçlarını da kullan sakın bırakma

şu an aynı stresi bende yaşıyorum ama ilaçlara devam ettim yarın bakacağız artık ..çatlatma iğnesinden önceki gün çok ağrım oldu dün gece de çatlatma iğnesini yaptım bu akşam hafif pembe akıntım geldi offf

inş. sıkıntı çıkmaz canım korkma rapor hakkını yitirmezsin yumurta toplama işlemi olmadan rapor hakkı kullanılmıyor ilaç hakkın azalır sadece

canım yaa stres yapma neden çatladığını düşünüyorsunki

ilaçlarını da kullan sakın bırakma
canım çok sağol gittim bugün dr baktı bi sorun yok dedi çok şükür çok fazla akıntım oldu acaba çatladı mı dedim bide leke şeklinde bugün muayeneye gelen bnmle beraber ilaca başlayan arkadaşlardada olmuş onlarda sordu dra yumurtalar olgunlaşınca akıntı normal dedi elhamdülilah

inş. sıkıntı çıkmaz canım korkma rapor hakkını yitirmezsin yumurta toplama işlemi olmadan rapor hakkı kullanılmıyor ilaç hakkın azalır sadece
çok sağol canım sende stres yapma stres yapıp ağladığımla kaldım sen ne zman toplatacaksın transfer ne zaman

çok sağol canım sende stres yapma stres yapıp ağladığımla kaldım sen ne zman toplatacaksın transfer ne zaman[/QUOTE]
bir sıkıntı olmazsa yarın toplayacaklar zaten 1 tanecik yumurtamız var geçen ayda 1 yumurta oldu ama döllenmedi hayırlısı bakalım inş. dediğin gibi olur senin adına sevindim Allah yardımcın olsun ...

[QUOTE="bir sıkıntı olmazsa yarın toplayacaklar zaten 1 tanecik yumurtamız var geçen ayda 1 yumurta oldu ama döllenmedi hayırlısı bakalım inş. dediğin gibi olur senin adına sevindim Allah yardımcın olsun ...[/QUOTE]
amin canım Rabbim nasip etsin hayırlısıyla

kızlar yumurta toplama işleminin gerçekleşeceği gün çalışan anne adayları için soruyorum. doktor raporu aldınız mı?yoksa işlemden çıkıp işe mi döndünüz.

benim toplandı bi sorun var mı yok mu bilmiyorum henüz sorun olmazsa inşaAllah pzartesi transferim olacak Allahın izniyleRabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin hepimize inşaallah
Sonuç unu merak ettim nasılsın umarım tutunmuştur

malesef canım tutmadı sende durumlar nasıl_?
Allah hayırlısını versin hiç moralini bozma .Benimde bu ay kendiliğinden 2 yumurtam büyümüş toplayacaktık yine erken çatladı dr rahim durumun çok güzel aşılama yapalım dedi şimdi bekliyoruz nasip artık

HAYIRLISI DİYELİM CANIM NASİP KISMET
bende 26 martta adet olmuştum son 3 -4 gündür kahverengi kanamam oldu çok yoğun bi şekilde ekelenme değil yani dra gittim geçen ayki ilaçların etkisi dedi şimdi sana ilaç yazsam hemen kesilir dedi ama zaten çok ilaç kullandın geçer endişe etme dedi bbelkide geçen aydan kalma yumurtan çatlamoıştır dedi.
inşaAllah seninde kendiliğinden olur canım sizde problem neydi eşinizin değerleri normalmi

bende yumurta gelişmiyordu fsh yüksekti baya bir zaman bırakmıştım tedaviyi 6 yıldır gitmiyordum artık nasip tekrar başlamaya karar verdik .dediğin gibi bir ay benimde hep kanama bittti kahverengi geldi o bitti adet geldi ilac kullandırmadı benim dr umda sonraki ay adet oldum 4,gün dr gittim yumurta görünmüyor 1 hafta sonra gel bakalım dedi bir hafta sonra 2 yumurta gelişmiş biz sabredip Allah tan ümit kesmeyelim inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…