Opu sonrası adet düzeni

Papattyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
518
630
53
Merhaba arkadaşlar. Opudan 4 gün sonra adet oldum. Şu an 2. Adetim gelmek bilmiyor acayip de ağrım var. 6 gün geçti adetim doktorum yine de beta istedi hamile değilim. Öyle olunca adet söktürücü verdi. İçmeli miyim doktoruma güveniyorum ama bu ilaca karşı nedense bir ön yargım var. Lütfen bilgi verebilir misiniz

Adet söktürücü hareket yap canım ada çayı tüket

Merhaba canm bende opudan 12 sonra adet gördüm ve sonrasında diğer adet tarihimin üstünden 23 gün geçti ve ben Nisan 16 ilk adetimi 8 Haziran'da ikinci adetimi gördüm Mayıs ayı çöp oldu gitti iki ay sonra yapılacak transfer 3 ay sonra yapıldı bu süreçte bende sağlık ocağında 2 defa kan verdim ve hormonlarım düzgün beta HCG ise negatifti doktorumla görüşünce tarlusal yada duphaston adet söktürücü kullanmamı söyledi ama ben bu ay duphastonla adet olsam diğer ay yine adetim düzensiz olacaktı iki hafta daha sabır ettim ilaç kullanmadım ve tesadüftür ki eczaneyi arayıp akşam eve Tarlusal hap getirmesini rica ettim ilacımı aldım sabah kullanacaktım ki o akşam ilacı alalı daha yarım saat olmuştu hiç kullanmadan adet oldum bence ne olursa olsun kendi düzenine akışına bırakılmalı tabi aylarca değil ama bence 2 ,2 buçuk aya kadar normal bence

Yaa demek ki normal :) o kadar ağrım var ki bir haftadır adet sancısı çekiyorım olamamak gerginlik yaptı bir de saolun yorumunuz için

Benim tam 15 gün gecikti ikinci adetim agrilarim vardı olacağımı biliyordum yinede doktorum betaya baktı çıkmadı duphaston verdi adet olmam için ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde adet olunuyor reçete yazdı kullandığım halde adet olur muyum dedim hayır bitince gelir dedi bende kullanmak istemedim çünkü ağrım çoktu olacağımı biliyordum ve oldum da ilacı alsam daha çok beklemiş olcaktım

Yaa demek ki normal :) o kadar ağrım var ki bir haftadır adet sancısı çekiyorım olamamak gerginlik yaptı bir de saolun yorumunuz için
Valla canm 4 yıllık evliyim bu süreçte neler yaşadım neler o yüzden sabır en güzel çözüm her lavaboya gittiğimde iç çamaşırına bakmaktan yorulmuştum ama taki ne zman olursa olsun diyip akışına bıraktım herşey düzeldi ve kendiliğinden oldu bence sende öyle yap bu ay ilaçla olsa öbür ay yine aynı yollar seni bekliyor en güzel çözüm doğal kendi dengesi bence yinede sen bilirsin

Evet ya ağrım zaten bir haftadır aynı olmuşuz resmen bekliyorum bakalım inşallah gelir bugğn yarın diye düşünüyorum

Evet bende o yüzden kullanmak istemedim ilacı. Aynen çamaşıra bakmaktan yorulmuş durumdayım şu An

Evet bende o yüzden kullanmak istemedim ilacı. Aynen çamaşıra bakmaktan yorulmuş durumdayım şu An
Sabret sonu güzel olucak bıraktım de kendiliğinden olucak inşallah sabır sadece canm Rabb'im yardımcın olsun inşallah o stres anlatılmaz sadece yaşayan bilir

Sogan suyu yapmayin transfer oncesi rahim duvarini inceltirsiniz onu kalinlastirmakla ugrasirsiniz bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…