Opu sonrası adet düzeni

Merhaba bende opudan 12 gün sonra adet gördüm cok ağrılı ama 3 gün sürdü. Şuan 2.adetimi bekliyorum 5 gün geciktim bekliyorum :)

Merhaba canm ne yaptın adet oldun mu merak ettim

Evet cnm oldum çarşamba transferim olacak inşallah soğn suyu falan yapmadım doktorumu aradım kullan ilacı dedi ilacı iki gün kullandıktan sonra adet gördüm
Kullanmama bile gerek yokmuş kendiliğinden olmuş sayılırsın iyiki soğan suyu yapmadın o rahim duavrını inceltiyor rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah imkanın varsa eğer transferden önce ve sonra transfer sürecinde avokado yemeni öneririm avakado muz ve bal karıştırıp yiyebilirsin rahim için çok çok faydalı bebeğin tutunmasına da fayda sağlıyor canım ne kadar Doktorlar beslenme ile alakası yok dese de bence kesinlikle var

Teşekkür ederim cnm :) diyetisyene de gidiyorum beslenme konusunda bence de dikkat edilmeli

Evet cnm oldum çarşamba transferim olacak inşallah soğn suyu falan yapmadım doktorumu aradım kullan ilacı dedi ilacı iki gün kullandıktan sonra adet gördüm
canım gecıkmenın kacıncı gunu adet oldun?
ne ılac kullanmıstın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…