Opu sonrasi agri

Kizlar doktorunuz kim sizin merak ettim
Gürkan Bozdağ benim Koç üniversitesi hastanesi ben sadece dondurma yaptim evli degilim su an genetik hastaligim var ilerde belki cocuk sahibi olmak istersem bebege de gecmesin diye pgtli yapariim diye dondurdum hazir varken 39 yasindayim bir kac yil icinde kullanmazsam cope atarim sanirim

Hakkinda hayirlisi olsun ne guzel dusunmussun

merhaba bende gurkan bey ıle tedavıye baslayacagım,
nasıl geçti opu acaba ?
kac lıra ucret odedınız ?

Selamun aleykum kizlar opu sonrasi agriniz ne zaman gecti pazartesi gunu yumurtalarim toplandi hala agrim var sabit otururken yok sadece yatarken donerken oturup kalkarken ne zaman gecti agrilariniz
Merhaba ben bugün opu oldum ama hiç ağrım yok şükür kanamam da yok lekelenme vs yok ağrı kesici serum taktılar opudan sonra size takmadılar mı ? Belki benim o yüzden ağrımıyordur.

Ay pardon yaa, yumurta büyütme ilaçlar ve toplama değil mi ? Birde dondurma ücretsi vardır herhalde..
Evet ilaclar,opu islemi, rapor, dna analizi dahil bu yil dondurma ucreti yokmus 1 yil dolunca dilekceyle uzatma isteyip ucret yatirilacak bu yil 4400mus seneye Allah kerim 5-6bin arasi olur sanirim insallah en kisa yoldan bebeginize kavusursunuz

Evet ilaclar,opu islemi, rapor, dna analizi dahil bu yil dondurma ucreti yokmus 1 yil dolunca dilekceyle uzatma isteyip ucret yatirilacak bu yil 4400mus seneye Allah kerim 5-6bin arasi olur sanirim insallah en kisa yoldan bebeginize kavusursunuz
Anladım canım .. ahh inşallah

Merhaba ben bugün opu oldum ama hiç ağrım yok şükür kanamam da yok lekelenme vs yok ağrı kesici serum taktılar opudan sonra size takmadılar mı ? Belki benim o yüzden ağrımıyordur.
Taktilar banada ama cok fazla agrim oldu bu gunlerce surdu sonra yuruyus yap bol bol su ic dediler oyle oyle gecti kac yumurtaniz toplandi ben sordugumda cok fazla yumurta toplandi normal demislerdi

Taktilar banada ama cok fazla agrim oldu bu gunlerce surdu sonra yuruyus yap bol bol su ic dediler oyle oyle gecti kac yumurtaniz toplandi ben sordugumda cok fazla yumurta toplandi normal demislerdi
Benim 12 toplandı dolu dedi doktor güzel dedi cihazlarla daha ayrıntılı bakıcaz dedi ama bilmiyorum kaç tanesi döllenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…