- Konu Sahibi candanileri59
-
Gürkan Bozdağ benim Koç üniversitesi hastanesi ben sadece dondurma yaptim evli degilim su an genetik hastaligim var ilerde belki cocuk sahibi olmak istersem bebege de gecmesin diye pgtli yapariim diye dondurdum hazir varken 39 yasindayim bir kac yil icinde kullanmazsam cope atarim sanirimKizlar doktorunuz kim sizin merak ettim
Hakkinda hayirlisi olsun ne guzel dusunmussunGürkan Bozdağ benim Koç üniversitesi hastanesi ben sadece dondurma yaptim evli degilim su an genetik hastaligim var ilerde belki cocuk sahibi olmak istersem bebege de gecmesin diye pgtli yapariim diye dondurdum hazir varken 39 yasindayim bir kac yil icinde kullanmazsam cope atarim sanirim
Cok amin hepimize insallah bile bile bunu dogmamis bir bebege yapamam ki vicdan azabi duyarim nasip kismet bakalim ne gorecegiz hayat yolunda ben onlemimi alayimda gerisi Yaradana kalmisHakkinda hayirlisi olsun ne guzel dusunmussun
Pgt dediginiz genetik inceleme dimiCok amin hepimize insallah bile bile bunu dogmamis bir bebege yapamam ki vicdan azabi duyarim nasip kismet bakalim ne gorecegiz hayat yolunda ben onlemimi alayimda gerisi Yaradana kalmis
Evet hasta emriyolari ayiriyorlar saglikliyi bulup transfer ediyorlarPgt dediginiz genetik inceleme dimi
Hayirlisi olsun insaAllah kullanirsin icimden geldiEvet hasta emriyolari ayiriyorlar saglikliyi bulup transfer ediyorlar
merhaba bende gurkan bey ıle tedavıye baslayacagım,Gürkan Bozdağ benim Koç üniversitesi hastanesi ben sadece dondurma yaptim evli degilim su an genetik hastaligim var ilerde belki cocuk sahibi olmak istersem bebege de gecmesin diye pgtli yapariim diye dondurdum hazir varken 39 yasindayim bir kac yil icinde kullanmazsam cope atarim sanirim
Hayirlisi olsun bence cok rahatti valla ne desem bilemedim yanimda biri vardi agrisi coktu bende gram agri aci olmadi kisiye gore olabilir toplamda 25-26'yi buldumerhaba bende gurkan bey ıle tedavıye baslayacagım,
nasıl geçti opu acaba ?
kac lıra ucret odedınız ?
Maşallah çok iyi yumurta sayın.Hayirlisi olsun bence cok rahatti valla ne desem bilemedim yanimda biri vardi agrisi coktu bende gram agri aci olmadi kisiye gore olabilir toplamda 25-26'yi buldu
Yazdigim ücretti siz onu sordunuz gibi anladim da :) 3 yumurtam cikti cok degilMaşallah çok iyi yumurta sayın.
Bende orada tüp bebej yaptircam insallahh
Ay pardon yaa, yumurta büyütme ilaçlar ve toplama değil mi ? Birde dondurma ücretsi vardır herhalde..Yazdigim ücretti siz onu sordunuz gibi anladim da :) 3 yumurtam cikti cok degil
Merhaba ben bugün opu oldum ama hiç ağrım yok şükür kanamam da yok lekelenme vs yok ağrı kesici serum taktılar opudan sonra size takmadılar mı ? Belki benim o yüzden ağrımıyordur.Selamun aleykum kizlar opu sonrasi agriniz ne zaman gecti pazartesi gunu yumurtalarim toplandi hala agrim var sabit otururken yok sadece yatarken donerken oturup kalkarken ne zaman gecti agrilariniz
Evet ilaclar,opu islemi, rapor, dna analizi dahil bu yil dondurma ucreti yokmus 1 yil dolunca dilekceyle uzatma isteyip ucret yatirilacak bu yil 4400mus seneye Allah kerim 5-6bin arasi olur sanirim insallah en kisa yoldan bebeginize kavusursunuzAy pardon yaa, yumurta büyütme ilaçlar ve toplama değil mi ? Birde dondurma ücretsi vardır herhalde..
Anladım canım .. ahh inşallahEvet ilaclar,opu islemi, rapor, dna analizi dahil bu yil dondurma ucreti yokmus 1 yil dolunca dilekceyle uzatma isteyip ucret yatirilacak bu yil 4400mus seneye Allah kerim 5-6bin arasi olur sanirim insallah en kisa yoldan bebeginize kavusursunuz
Taktilar banada ama cok fazla agrim oldu bu gunlerce surdu sonra yuruyus yap bol bol su ic dediler oyle oyle gecti kac yumurtaniz toplandi ben sordugumda cok fazla yumurta toplandi normal demislerdiMerhaba ben bugün opu oldum ama hiç ağrım yok şükür kanamam da yok lekelenme vs yok ağrı kesici serum taktılar opudan sonra size takmadılar mı ? Belki benim o yüzden ağrımıyordur.
Benim 12 toplandı dolu dedi doktor güzel dedi cihazlarla daha ayrıntılı bakıcaz dedi ama bilmiyorum kaç tanesi döllenirTaktilar banada ama cok fazla agrim oldu bu gunlerce surdu sonra yuruyus yap bol bol su ic dediler oyle oyle gecti kac yumurtaniz toplandi ben sordugumda cok fazla yumurta toplandi normal demislerdi
Cook iyi insaAllah sonucu guzel olur nerde tedavi oluyosunuzBenim 12 toplandı dolu dedi doktor güzel dedi cihazlarla daha ayrıntılı bakıcaz dedi ama bilmiyorum kaç tanesi döllenir
Afyon park hayat hastanesinde :) siz nerde oluyorsunuz fiyat ne verdinizCook iyi insaAllah sonucu guzel olur nerde tedavi oluyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?