- 13 Aralık 2024
- 90
- 28
- 3
- 34
- Konu Sahibi 2025teanne
-
Minoset ya da parol içebilirsiniz, hamilelikte de kullanılabiliyor bunlar. Taze transfer olsa da birkaç gün sonra olacak. Ağrı kesicinin etkisi gider o zamana. Ağrı olması normal, dinlenin ve bol su için.Bugün opu oldum çok fena sancım var. Karnım, belim, karnımın yanları fena ağrıyor. İdrarımı yaparken içim çekiliyor. Hemşireler normal dedi ağrı kesici iç dediler hatta. Ama taze transfer olacak nasipse hap içmek gelmiyor içimden ya tutmazsa diye. Sizde böyle ağrılar oldu mu? Geçmesi için neler yapabilirim?
İlk gün ağrıdan ağlamıştım arveles almıştım ben doktor alabilirsin demişti ancak öyle rahatlamıştım acı çekerek bekleyip kendinize eziyet etmeyin zaten kolay bir süreç değilBugün opu oldum çok fena sancım var. Karnım, belim, karnımın yanları fena ağrıyor. İdrarımı yaparken içim çekiliyor. Hemşireler normal dedi ağrı kesici iç dediler hatta. Ama taze transfer olacak nasipse hap içmek gelmiyor içimden ya tutmazsa diye. Sizde böyle ağrılar oldu mu? Geçmesi için neler yapabilirim?
Minoset ya da parol içebilirsiniz, hamilelikte de kullanılabiliyor bunlar. Taze transfer olsa da birkaç gün sonra olacak. Ağrı kesicinin etkisi gider o zamana. Ağrı olması normal, dinlenin ve bol su için.
Teşekkür ederim tavsiyenize uydum. Gerçekten çok ağrım vardı. Şimdi daha iyi bakalım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahİlk gün ağrıdan ağlamıştım arveles almıştım ben doktor alabilirsin demişti ancak öyle rahatlamıştım acı çekerek bekleyip kendinize eziyet etmeyin zaten kolay bir süreç değil
Merhabalar ,Bugün opu oldum çok fena sancım var. Karnım, belim, karnımın yanları fena ağrıyor. İdrarımı yaparken içim çekiliyor. Hemşireler normal dedi ağrı kesici iç dediler hatta. Ama taze transfer olacak nasipse hap içmek gelmiyor içimden ya tutmazsa diye. Sizde böyle ağrılar oldu mu? Geçmesi için neler yapabilirim?
Korkutmak istemem sizi bende böyle oldu. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok. Ben de düne göre iyiydim.Merhabalar ,
Bende pazartesi Opu olucam
Çok mu ağrı oluyor korkmaya başladım.
2.gün işe gidemicek kadar kötü mü oluyor ağrı.
Suan iyimisiniz geçmiştir ağrınız .Korkutmak istemem sizi bende böyle oldu. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok. Ben de düne göre iyiydim.
Benim Opu sonrası hiç ağrım olmadı. Kendinizi korkutmayın, olursa da ağrı kesici içersiniz bir şeyciğiniz kalmaz.Merhabalar ,
Bende pazartesi Opu olucam
Çok mu ağrı oluyor korkmaya başladım.
2.gün işe gidemicek kadar kötü mü oluyor ağrı.
Benim Opu sonrası hiç ağrım olmadı. Kendinizi korkutmayın, olursa da ağrı
Teşekkür ederim.inşallah ağrım olmaz.Benim Opu sonrası hiç ağrım olmadı. Kendinizi korkutmayın, olursa da ağrı kesici içersiniz bir şeyciğiniz kalmaz.
yumurta opu sonrası sağ bacak uyuşma olur mu sizlerde oldu muBugün opu oldum çok fena sancım var. Karnım, belim, karnımın yanları fena ağrıyor. İdrarımı yaparken içim çekiliyor. Hemşireler normal dedi ağrı kesici iç dediler hatta. Ama taze transfer olacak nasipse hap içmek gelmiyor içimden ya tutmazsa diye. Sizde böyle ağrılar oldu mu? Geçmesi için neler yapabilirim?
Hayır bende olmamıştı sadece sancı oldu her geçen gün azaldı ve üç gün sonra tamamen geçmiştiyumurta opu sonrası sağ bacak uyuşma olur mu sizlerde oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?