Opu sonrası ağrı

2025teanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
90
28
3
34
Bugün opu oldum çok fena sancım var. Karnım, belim, karnımın yanları fena ağrıyor. İdrarımı yaparken içim çekiliyor. Hemşireler normal dedi ağrı kesici iç dediler hatta. Ama taze transfer olacak nasipse hap içmek gelmiyor içimden ya tutmazsa diye. Sizde böyle ağrılar oldu mu? Geçmesi için neler yapabilirim?

Bugün opu oldum çok fena sancım var. Karnım, belim, karnımın yanları fena ağrıyor. İdrarımı yaparken içim çekiliyor. Hemşireler normal dedi ağrı kesici iç dediler hatta. Ama taze transfer olacak nasipse hap içmek gelmiyor içimden ya tutmazsa diye. Sizde böyle ağrılar oldu mu? Geçmesi için neler yapabilirim?
Minoset ya da parol içebilirsiniz, hamilelikte de kullanılabiliyor bunlar. Taze transfer olsa da birkaç gün sonra olacak. Ağrı kesicinin etkisi gider o zamana. Ağrı olması normal, dinlenin ve bol su için.

İlk gün ağrıdan ağlamıştım arveles almıştım ben doktor alabilirsin demişti ancak öyle rahatlamıştım acı çekerek bekleyip kendinize eziyet etmeyin zaten kolay bir süreç değil

Minoset ya da parol içebilirsiniz, hamilelikte de kullanılabiliyor bunlar. Taze transfer olsa da birkaç gün sonra olacak. Ağrı kesicinin etkisi gider o zamana. Ağrı olması normal, dinlenin ve bol su için.
İlk gün ağrıdan ağlamıştım arveles almıştım ben doktor alabilirsin demişti ancak öyle rahatlamıştım acı çekerek bekleyip kendinize eziyet etmeyin zaten kolay bir süreç değil
Teşekkür ederim tavsiyenize uydum. Gerçekten çok ağrım vardı. Şimdi daha iyi bakalım. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Merhabalar ,
Bende pazartesi Opu olucam
Çok mu ağrı oluyor korkmaya başladım.
2.gün işe gidemicek kadar kötü mü oluyor ağrı.

Ben ilk opuda sancı çekmistim. Ağrı kesici iğne yapmışlardı kesilmişti. Sonra bir tanede arveles içtim hiç bir şeyim kalmadı. Diğer opularda hiç ağrı cekmedim. Çok ama çok rahattı.

Merhabalar ,
Bende pazartesi Opu olucam
Çok mu ağrı oluyor korkmaya başladım.
2.gün işe gidemicek kadar kötü mü oluyor ağrı.
Benim Opu sonrası hiç ağrım olmadı. Kendinizi korkutmayın, olursa da ağrı kesici içersiniz bir şeyciğiniz kalmaz.

yumurta opu sonrası sağ bacak uyuşma olur mu sizlerde oldu mu

Arkadaşlar opu sonrası şu an 6. Günüm. Bugüne kadar hafif nefes darlığım ve gazım vardı ama idrar çıkışı ve tuvaletle ilgli bi problemim yok. Bugün gaz da azaldı gibi ama nefes darlığım sanki arttı gibi. O kadar gün geçtikten sonra olmuş olabilir mi başka bir şeyden midir?

Back
X