- 4 Şubat 2025
- 112
- 87
- 13
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba transfer oldunuz mu acaba. Benimde Opu sonrası ilk regl de yapılacak ama hala regl olmadım. Bugün 9. Gün. Tedavi sırasında 3 gün kanamam oldu doktor normal dedi ama şimdi başka bir doktora sordum o kanama adetti diyor. Eğer öyleyse şuan boşuna bekliyorum.Kızlar merhaba, opu’dan sonraki ilk regl döneminde transfer olan var mı? Nasıl işliyo bu süreç? Rahim hazırlığında verdikleri ilaçlar ne kadar tutuyo yaklaşık? 19 mayısta opu yapılmıştı, bugün regl oldum, sabah erkenden kontrole gideceğim, heyecanlıyım biraz![]()
Merhaba, evet transfer oldum, ben opu’dan 16 gün sonra regl oldum, ara kanamam olmadı, ancak doktorum uyarmıştı hafif kanama olabilir opu sonrası diye, muhtemelen ara kanamadır sizinki de doktorunuz öyle söylüyorsa, regl kanaması gibi miydi yoksa daha hafif bir kanama mıydı?Merhaba transfer oldunuz mu acaba. Benimde Opu sonrası ilk regl de yapılacak ama hala regl olmadım. Bugün 9. Gün. Tedavi sırasında 3 gün kanamam oldu doktor normal dedi ama şimdi başka bir doktora sordum o kanama adetti diyor. Eğer öyleyse şuan boşuna bekliyorum.
Benim kanamam opudan önce oldu. çünkü ben transfer hazırlığındayken yumurtan çatlamış dediği için yeniden tedaviye başladık ay ortasında. Şiddeti ise tam adet gibi değildi daha azdı. Az önce sordum bir hafta bekleyelim başlamazsa gelirsin muayeneye dedi. Sizin nasıl oldu sonuç aldınız mı transferdenMerhaba, evet transfer oldum, ben opu’dan 16 gün sonra regl oldum, ara kanamam olmadı, ancak doktorum uyarmıştı hafif kanama olabilir opu sonrası diye, muhtemelen ara kanamadır sizinki de doktorunuz öyle söylüyorsa, regl kanaması gibi miydi yoksa daha hafif bir kanama mıydı?
Aa anladım, hayırlısı olsun benim de geç kaldı adetim diye kontrole çağırmıştı bi gün öncesinde regl oldum normal muayeneye gitmiş oldumBenim kanamam opudan önce oldu. çünkü ben transfer hazırlığındayken yumurtan çatlamış dediği için yeniden tedaviye başladık ay ortasında. Şiddeti ise tam adet gibi değildi daha azdı. Az önce sordum bir hafta bekleyelim başlamazsa gelirsin muayeneye dedi. Sizin nasıl oldu sonuç aldınız mı transferden
İnşallah pozitif sonuç alıp sağlıklı devam eder ve kavuşursunuz bebeğinize. Benimde 2 embriyom var ikisini de transfer edecek doktor ilk regl de. Tutmazsa bir daha tedavi istemiyorum artık doğal olmasını bekleyeceğim. 2 tane kaybettim doğal gebelikti.Aa anladım, hayırlısı olsun benim de geç kaldı adetim diye kontrole çağırmıştı bi gün öncesinde regl oldum normal muayeneye gitmiş oldumtransfer de bu pazartesi yapıldı daha, 3. Gün embriyosu, transfer+3 olduk, test tarihini bekliyorum
başka embriyomuz yok o yüzden olmazsa baştan başlayacağız sürece
![]()
Bu arada transferden sonra dikkat ettiniz mi ilk üç gün bol dinleniyor genelde herkesAa anladım, hayırlısı olsun benim de geç kaldı adetim diye kontrole çağırmıştı bi gün öncesinde regl oldum normal muayeneye gitmiş oldumtransfer de bu pazartesi yapıldı daha, 3. Gün embriyosu, transfer+3 olduk, test tarihini bekliyorum
başka embriyomuz yok o yüzden olmazsa baştan başlayacağız sürece
![]()
Allahım gönlümüzden geçenleri hayırlı ve kolay eylesin hepimiz için, çok üzgünüm kayıplarınız için, inşallah en kısa zamanda ve sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeİnşallah pozitif sonuç alıp sağlıklı devam eder ve kavuşursunuz bebeğinize. Benimde 2 embriyom var ikisini de transfer edecek doktor ilk regl de. Tutmazsa bir daha tedavi istemiyorum artık doğal olmasını bekleyeceğim. 2 tane kaybettim doğal gebelikti.
10 gün rapor yazdırdım ben, günlük yarım saat yürüyüş yapıyorum onun haricinde uyuyarak ya da kitap okuyarak geçiyor günlerim, eşim sağ olsun dolap kapağı bile açtırmıyor bu süreçte bütün her şeye kendisi koşuyor, bol bol dinleniyorum yaniBu arada transferden sonra dikkat ettiniz mi ilk üç gün bol dinleniyor genelde herkes
Kontrol edicez rahim iyi durumdaysa ilk regl’de yaparız transferi demişti, değerler güzel çıkınca transfer için devam ettik süreceOpu sonrası ilk regl de olacağına rahim durumunuza göre mi karar verdi doktor yoksa en baştan öyle mi konuşmuştunuz? Biz bu kısmı konuşmadık mesela. Ben de erken olsun istiyorum ama bi yandan da acaba beklemek mi daha doğru diye düşünürken sizin olabildiğini gördüm bi örnek oldu iyi oldu açıkçası
Ben transfer hazırlığında sadece estrofem ve duphaston kullandım, transfer sonrası kalça+göbek Progestan iğne ve Progestan fitil ekledi doktorum kullandığım ilaçların üstüne, rahim kalınlığı şekli vs çok fark ediyo karar aşamasında, ilaçlara rağmen istediğimiz seviyeye gelmese yine bekleyecektik 1 dönem dahaMerhaba ben de opu sonrası adet görmüştüm ama bir sonraki adeti bekletmişti doktorum. Estrofem, duphaston, ecopirin ve progestan kullandım bu süreçte. Bir de tek seferlik lucrin depot vurulmuştum.
Merhaba, ben Mayıs’ta Opu olmuştum ilk adetim opu’dan 13 gün sonra başlamıştı. Yani sizin durumunuz normal :) muhtemelen önümüzdeki günlerde başlar. Benim opu’dan sonraki ikinci adetim epey gecikmişti (5-6 gün kadar). Bu da normalmış. Aldığımız hormonlar bizi bir süre etkilemeye devam ediyor o yüzden adette gecikmeler ve yoğunluk olarak farklı olması normalmış. Bol şanslar diliyorumArkadaşlar bugün ayın 29 u ben 18 inde Opu oldum yani 12 gün oldu hala regl başlamadı. Normal mi bu durum. Çok hafif kasık ağrım var sanki başlayacak gibi ama gelmiyor bir türlü. Tavsiye edeceğiniz birşey var mı? Papatya rezene Melisa çayları içiyorum, sıcak su torbası koyuyorum, adet söktürücü hareketlerde yaptım, sıcak duşta alıyorum, iki üç gündür uğraşıyorum. Daha ne yapabilirim acaba
Yapmanız gereken hiçbir şey yok, ben de 19 Mayıs’ta opu oldum, 16 gün sonrasında regl oldum, vücut anca kendine geliyor :)Arkadaşlar bugün ayın 29 u ben 18 inde Opu oldum yani 12 gün oldu hala regl başlamadı. Normal mi bu durum. Çok hafif kasık ağrım var sanki başlayacak gibi ama gelmiyor bir türlü. Tavsiye edeceğiniz birşey var mı? Papatya rezene Melisa çayları içiyorum, sıcak su torbası koyuyorum, adet söktürücü hareketlerde yaptım, sıcak duşta alıyorum, iki üç gündür uğraşıyorum. Daha ne yapabilirim acaba
Teşekkür ederim inşallah olurum birkaç güne kadar, beklemek strese sokuyor beni.Merhaba, ben Mayıs’ta Opu olmuştum ilk adetim opu’dan 13 gün sonra başlamıştı. Yani sizin durumunuz normal :) muhtemelen önümüzdeki günlerde başlar. Benim opu’dan sonraki ikinci adetim epey gecikmişti (5-6 gün kadar). Bu da normalmış. Aldığımız hormonlar bizi bir süre etkilemeye devam ediyor o yüzden adette gecikmeler ve yoğunluk olarak farklı olması normalmış. Bol şanslar diliyorum![]()
Strese girdikçe de daha çok gecikiyor biliyorsunuz, kafanızı dağıtmaya çalışın bu süreçte sen önemli şey stres yapmamakTeşekkür ederim inşallah olurum birkaç güne kadar, beklemek strese sokuyor beni.