Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Opu sonrası ilk regl ile donmuş transfer olan var mı?
Merhabalar, Bugün başladı regl. İlaçlı hazırlık olacak benimki. Sizce ne kadar sürer transferin olması. Doktor 21 günü bulur dedi ama rahmin durumuna göre daha erken olma ihtimali de olabilir mi
Merhabalar, Bugün başladı regl. İlaçlı hazırlık olacak benimki. Sizce ne kadar sürer transferin olması. Doktor 21 günü bulur dedi ama rahmin durumuna göre daha erken olma ihtimali de olabilir mi
Benim de ilaçlı hazırlık olmuştu, regl ilk günüm dahil 19. Gün transfer yapıldı, rahmin ve hormonların durumuna göre ara kontrolde tarih belirleniyor daha erken de olabilir daha geç de, önemli olan hazır olması gecikse bile bunu düşün ve moralini bozma
Benim de ilaçlı hazırlık olmuştu, regl ilk günüm dahil 19. Gün transfer yapıldı, rahmin ve hormonların durumuna göre ara kontrolde tarih belirleniyor daha erken de olabilir daha geç de, önemli olan hazır olması gecikse bile bunu düşün ve moralini bozma
İyiyim iyiyim bozmuyorum moralimi. Sadece biletim var ayın 23 üne ama düşünmemeye çalışıyorum. Muhtemelen yetişmeyecek transfer. En kötü iptal eder yenisini alırız zaten yeterince masraf yaptık. Yaklaşık 6 aydır tedavi görüyoruz.