Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Benimde tedavide polip çıktı. Transferi o yüzden erteledik. Adettten sonra polip alınacak sonrada diğer adetle transfer yapılacak. Yani eylülde transferim olacak inşallah. Stres yapma hakkımızda hayırlısı olsun. Sabretmek lazım.Merhaba,
Tüp bebek tedavisine başladık doktorum cuma günü opu yapacağız dedi. Rahminde polip var başka bir tarihte de ameliyatla onu alacağını söyledi.
Rahim dinlendirme sonrası transfer olacaktım. Ağustos sonuna kalıyordu. Şimdi bir de polip için bu süreç uzar mı? Başına gelen var mı? İkidir doktorum muayene edip bir kaç bir şey söyleyip gidiyor hiç bit şey soramıyorum.
Kafam çok karıştı stres yapmıyım diyorum ama mümkün değil
Bana transfer yaptı doktor vazgeçti ameliyattan bir an da..Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Benimde tedavide polip çıktı. Transferi o yüzden erteledik. Adettten sonra polip alınacak sonrada diğer adetle transfer yapılacak. Yani eylülde transferim olacak inşallah. Stres yapma hakkımızda hayırlısı olsun. Sabretmek lazım.
Hayırlı olsun o zaman inşallah sımsıkı sana tutunur bebişin.Bana transfer yaptı doktor vazgeçti ameliyattan bir an da..
Senin için hayırlısı olur umarım
Canım tedavin hayırlı olsun meleğin seninledir inşallah şuan bende cumartesi yumurta toplama olucak fakat en son kontrolde rahimde polip şüphesi gördü ve bunun ne olduğunu anlamadan taze transfer yapamam sana dedi tüm tedavi çöp olabilir dediBana transfer yaptı doktor vazgeçti ameliyattan bir an da..
Senin için hayırlısı olur umarım
Canım naptın polip ameliyatı oldunmuHayırlı olsun o zaman inşallah sımsıkı sana tutunur bebişin.
Bana transfer yaptı ve sonuç olumsuz oldu. Dondurulmuşlarım var ama denemeye gücüm var mı bilmiyorum kendimi bilinmezlikte hissediyorum açıkcası umarım senin sonucun pozitif olurCanım tedavin hayırlı olsun meleğin seninledir inşallah şuan bende cumartesi yumurta toplama olucak fakat en son kontrolde rahimde polip şüphesi gördü ve bunun ne olduğunu anlamadan taze transfer yapamam sana dedi tüm tedavi çöp olabilir dedi
Canım benm güçlü olmalısın bizde anne olucaz dondurulmuş bebeklerin seni bekliyor sakın pes etmeBana transfer yaptı ve sonuç olumsuz oldu. Dondurulmuşlarım var ama denemeye gücüm var mı bilmiyorum kendimi bilinmezlikte hissediyorum açıkcası umarım senin sonucun pozitif olur
Yok canım 22 ağustosta olcamCanım naptın polip ameliyatı oldunmu
Neden geç yapıyor canım bide adetliyken mi oluyor buYok canım 22 ağustosta olcam
Canım opudan sonraki adet temi olmuştn hemenBen ameliyat olmuştum opudan sonra. Polip, rahimde bebeğin tutunacağı yerdeymiş çünkü. Onu almazsak embriyonun tutunma ihtimali çok düşük olur demişti doktorum.
Canım opudan sonraki adet temi olmuştn hemen
Kaçıncı günde olmuştın canım pekiAdetliyken olmuyor operasyon. Adetten sonra yapıyorlar.
Kaçıncı günde olmuştın canım peki
Randevu dolu o yüzden geç oluyor. Adetliykende yapılabiliyormuş.Neden geç yapıyor canım bide adetliyken mi oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?