- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavi hayırlı olsun ..anestezi veriyorlar zaten yumurtalar toplandıktan somra hafif adet sancısı oluyor ...başka birşey yok ..strese girme ne gerek yokSelam kızlar Ekimdeki adetim ile beraber tüp tedavisine başlıyoruz . Yumurta toplama aşamasını geçirenler yardimci olabilir mi nasıl bir işlem zor mu ağrı acı oluyor mu çok korkuyorum . Şimdiden stres olmaya basladim
Biraz olsun rahatladım canım sen ne aşamadasinTedavi hayırlı olsun ..anestezi veriyorlar zaten yumurtalar toplandıktan somra hafif adet sancısı oluyor ...başka birşey yok ..strese girme ne gerek yok
Ben 3 defa tüp bebek yaptım olmadı h8c biri şimdi bekliyoruz eşim kaan aydos a gidecek ona göre nasıl bir yıl isterse jlerliyecegizBiraz olsun rahatladım canım sen ne aşamadasin
Kaçı gibi yapcaniz canım :)Bende ekim ayında ilk tüp bebek denememi yapıcam senin gibi aynı korkular heycanlar bende de var Allah yardımcımız olsun:)
İnşallah hersey iyi olur bebek özlemi bambaskaBen 3 defa tüp bebek yaptım olmadı h8c biri şimdi bekliyoruz eşim kaan aydos a gidecek ona göre nasıl bir yıl isterse jlerliyecegiz
4 ekimde randevum var cnm :)Kaçı gibi yapcaniz canım :)
Benim adetim 11 i gibi gelecek ozmn gitcem:)4 ekimde randevum var cnm :)
Bugun topladılar canım aneztezi veriyorlar zaten uyanınca hafif agrıların oluyor o kadar biraz dinlenip eve gidiyosun kendini yorma dedi doktorSelam kızlar Ekimdeki adetim ile beraber tüp tedavisine başlıyoruz . Yumurta toplama aşamasını geçirenler yardimci olabilir mi nasıl bir işlem zor mu ağrı acı oluyor mu çok korkuyorum . Şimdiden stres olmaya basladim
Teşekkür ederim canım rahatladım biraz senin nasıl geçti opuBugun topladılar canım aneztezi veriyorlar zaten uyanınca hafif agrıların oluyor o kadar biraz dinlenip eve gidiyosun kendini yorma dedi doktor
23yumurta toplanmış canım. Bugun 2.günüm aradılar dün 18i döllenmiş . Bugun 16ya düşmüş cumartesi tekrar arıcaz dedi 5.gün oluyorTeşekkür ederim canım rahatladım biraz senin nasıl geçti opu
Nasıl bi bilgi istiyosun canım bayıltıyorlar yaniYumurta toplamada verilen anestezi hakkında bana bilgi verir misiniz
Nasıl bir bayılma uyur uyanık gibi mı yoksa verildiği anda hemen gidiyor musun Ve anestezi verilirken nefes kesilmesi falan oluyormuNasıl bi bilgi istiyosun canım bayıltıyorlar yani
Tamamen uyuyorsun ilacı verince hemen daliyorsun uyandığında hersey bitmiş oluyor canimNasıl bir bayılma uyur uyanık gibi mı yoksa verildiği anda hemen gidiyor musun Ve anestezi verilirken nefes kesilmesi falan oluyormu
Bana ilacı verdikleri an toplasan 5 saniye içinde etraf karardı uyudum hemen nesef kesilme falan olmadı uykuya daldım bildiğin. Uyandığımda odamdaydımTamamen uyuyorsun ilacı verince hemen daliyorsun uyandığında hersey bitmiş oluyor canim
Bende hemen uyumusum :) sen adetini bekliyon demi canım transfer için ben gibi ayniBana ilacı verdikleri an toplasan 5 saniye içinde etraf karardı uyudum hemen nesef kesilme falan olmadı uykuya daldım bildiğin. Uyandığımda odamdaydım
Evet canım ama günler geçmiyorrrr resmenBende hemen uyumusum :) sen adetini bekliyon demi canım transfer için ben gibi ayni
Valla benim de hap biteli 3 gun oldu hala olmadım adet bakalımEvet canım ama günler geçmiyorrrr resmen