Opu yumurta toplama yardim

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Selam kızlar Ekimdeki adetim ile beraber tüp tedavisine başlıyoruz . Yumurta toplama aşamasını geçirenler yardimci olabilir mi nasıl bir işlem zor mu ağrı acı oluyor mu çok korkuyorum . Şimdiden stres olmaya basladim

Selam kızlar Ekimdeki adetim ile beraber tüp tedavisine başlıyoruz . Yumurta toplama aşamasını geçirenler yardimci olabilir mi nasıl bir işlem zor mu ağrı acı oluyor mu çok korkuyorum . Şimdiden stres olmaya basladim
Tedavi hayırlı olsun ..anestezi veriyorlar zaten yumurtalar toplandıktan somra hafif adet sancısı oluyor ...başka birşey yok ..strese girme ne gerek yok

Bende ekim ayında ilk tüp bebek denememi yapıcam senin gibi aynı korkular heycanlar bende de var Allah yardımcımız olsun:)

Bugun topladılar canım aneztezi veriyorlar zaten uyanınca hafif agrıların oluyor o kadar biraz dinlenip eve gidiyosun kendini yorma dedi doktor

Teşekkür ederim canım rahatladım biraz senin nasıl geçti opu
23yumurta toplanmış canım. Bugun 2.günüm aradılar dün 18i döllenmiş . Bugun 16ya düşmüş cumartesi tekrar arıcaz dedi 5.gün oluyor

Tamamen uyuyorsun ilacı verince hemen daliyorsun uyandığında hersey bitmiş oluyor canim
Bana ilacı verdikleri an toplasan 5 saniye içinde etraf karardı uyudum hemen nesef kesilme falan olmadı uykuya daldım bildiğin. Uyandığımda odamdaydım

Bana ilacı verdikleri an toplasan 5 saniye içinde etraf karardı uyudum hemen nesef kesilme falan olmadı uykuya daldım bildiğin. Uyandığımda odamdaydım
Bende hemen uyumusum :) sen adetini bekliyon demi canım transfer için ben gibi ayni

Back
X