• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpücük

Bana 2 3 görüşmede öpüşmek doğru gelmiyor yani ben sevdiğim adamı seni seviyorum dedikten sonra öpmek isterim birbirinizi tanıyıp sevdikten sonra öpüşmeniz daha anlamlı, aşkımlı, canımlı seni seviyorumlu olur böyle şeyler hadi öpüşelim eve gidelim olmaz
Yani herkesin tercihi farklı

Sinemada öpüştüyseniz , gözlerimde başka şeyler var bak diyip sende o karanlıkta birşey göremeyince mi öpüştünüz :)

Söyleyeceğin birşey yok değil mi yazdım bunu üzerine birşey diyemem artık gerisi onda
Birşey demene gerek yoktu ki ! "Nasıl öpüştüm ama itiraf et güzeldi " der gibisin :) yazmana gerek yoktu .iyi geceler, yazsaydı sen de aynı şekilde cevap verir yatar uyurdun .bu biraz fazla olmuş .

Masum başladı ama baya uzun sürdü yani şehvet de vardı diyebilirim
Çok kaptırma kendini, çok da kendini çekme.. Biraz gözlemle..
Tabi kendi kararın ama yinede sana daha birşey yokken bu kadar yaklaşmasına izin verme..
Çünkü bu ikinizin açısından da yanıltıcı olabilir.. :)

Çok kaptırma kendini, çok da kendini çekme.. Biraz gözlemle..
Tabi kendi kararın ama yinede sana daha birşey yokken bu kadar yaklaşmasına izin verme..
Çünkü bu ikinizin açısından da yanıltıcı olabilir.. :)
Tamamdır teşekkür ederim çok

bence cok kaptirmayin.
onceden normal yaklasiyormussunuz olaya, opustukten sonra nasil dusunmeye basladiniz di mi? etkileniyo insan. iyiyse eger sdsjsjjskl
erkeklerdeyse o is oyle olmayabiliyo. opusmek onlar icin iliski istiyor anlamina gelmiyor. ileriyi dusunup hareket etmedikleri gibi tensel yakinlik baglayici degil.
hic olmamis gibi flort etmeye devam edin bence

bence cok kaptirmayin.
onceden normal yaklasiyormussunuz olaya, opustukten sonra nasil dusunmeye basladiniz di mi? etkileniyo insan. iyiyse eger sdsjsjjskl
erkeklerdeyse o is oyle olmayabiliyo. opusmek onlar icin iliski istiyor anlamina gelmiyor. ileriyi dusunup hareket etmedikleri gibi tensel yakinlik baglayici degil.
hic olmamis gibi flort etmeye devam edin bence
Çok teşekkürler en iyisi öyle yapayım

Back
X