Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha belli edici şeyler olabilirdi diye düşünüyorum ya da acele ediyorum bilemedim en iyisi beklemekDaha nasıl olacak? Tam olarak rahatsız olduğunuz şeyler ne?
İlgi olarak çok iyiydi çok centilmen davrandı hepDerdi öpüşmek falan olursa her seferinde sevdiğin seylere önem vermiyorsa seninle ilgilenmiyor sorular sormuyorsa tanımak adına derdi günler gecsin takılalımdır.
Sinemada öpüşmedik zaten buraya öyle yazdım ha sinema salonunda da sadece biz vardık ona rağmen film izledikSinemaya film izlemeye gidip öpüşen insanlar görmek gerçekten çok itici . Yapmayın şunu lütfen .
Bende merak ettim nolmus biride bana söylesin :)Ben de çok merak ettim bana da söyleyin![]()
Ay nolmus :)Mesaji yollamis bana kiz haklı yani umitlenmekte :)))
Neyse tamam buradan söylüyorum kızlarAy nerde öpüştünüz bana da söyleyin çok merak ettim.
Nere olursa kınarım acaba?
Eskiden otogarda öpüşenleri kınardım,bayadır gitmedim görsem yine kınarım belki:)))
Nerde nerde bana da söyleyin.
Hatta söyleyin burdan ne olacak kime ne?
Bilmiyorum belki de. Bakalım bugün belli olur gittin mi iyi yolculuklar vs demesini bekliyorumAcaba uzak bir şehre gideceğiniz için kafası karışık olabilir mi? Uzaktan ilişki sürdürmek istemiyor belki de.
Sinemada olmadı yukarıdaki yorumumu okuyun :)Ya şu sinemalarda böyle şeyler yapmayın artık![]()
Hayır yaşamadık. Keşke o son mesajı atmasaydım :) neyse ben başka bir adım atmam artık cool takılmaya devam edeyim ancak öyle kurtarırımDaha once buna benzer bir sey yasadiniz mi?
Ikincisi bir sey soyleyecek misin yazmissiniz o da anlamistir kendini geri cekiyor galiba bir de erkekler cok duygusal bakmiyor.
Klasik cumle isterse adim atar.