• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpücük

Utanmasak nasıl sevistigimizi de yazicaz.
İstek duydu bana duymadı mi
Deyiverin gari:)))

Ay nerde öpüştünüz bana da söyleyin çok merak ettim.
Nere olursa kınarım acaba?
Eskiden otogarda öpüşenleri kınardım,bayadır gitmedim görsem yine kınarım belki:)))

Nerde nerde bana da söyleyin.
Hatta söyleyin burdan ne olacak kime ne?

Ay nerde öpüştünüz bana da söyleyin çok merak ettim.
Nere olursa kınarım acaba?
Eskiden otogarda öpüşenleri kınardım,bayadır gitmedim görsem yine kınarım belki:)))

Nerde nerde bana da söyleyin.
Hatta söyleyin burdan ne olacak kime ne?
Neyse tamam buradan söylüyorum kızlar :KK71:
Söylememe sebebim ( öyle yorumlar görüyorum ki bazen herkes kendi doğrularına göre yargılama yapıyor, ve ben de kimsenin doğrusuna göre yargılanmayı kaldıramam bu benim sinirimi bozuyor )
Gelelim konuya Sinemada birşey olmadı kızlar hatta yalnızdık ama uslu uslu film izledik daha doğrusu ben izlemedim korku filmi olduğu için :KK9:
Şimdi aklımda şüphe olma sebebini de söyleyeyim gelicem öpüşme yerine
Şimdi ben normalde arkadaşlarımın yanında çok konuşkan ve eğlenceli biriyim hatta herkes bayılır benim sohbetime ama malesef ki yeni tanıştığım insanların yanında da buz gibi çok sıkıcı biri olabiliyorum, bence onun yanında da öyleydim bu yüzden neden benden hoşlansın ki diyorum.
İkincisi bugün başka bir şehire gidiyorum okul için 9 saatlik mesafede bu yüzden belki son buluşmada bişeylerin adı konur diye düşündüm.
Neyse sinemadan sonra ne yapalım dedi bende gidelim geç oldu dedim taksiyle gidersin dedi. Ne yapıcaz dedim istersen bir yere oturalım istersen (bize gidelim ) dedi. Evde özel viskileri varmış daha önce bahsetmişti ondan içeriz dedi. Bende olabilir ama çok duramam tadına bakarım dedim. Öyle eve geçtik eve gittikten sonra da yarım saat falan birbirimize hakaret etmekle geçti. İlk tanıştığımızdan beri böyle bir iletişim var aramızda. Yakından bak gözlerime falan derken öpüşme başladı işte, baya da uzun sürdü. Bu arada bazı temaslar da olmuş olabilir evet
Daha sonra ben gideyim dedim (bizimkiler arayıp duruyordu bu arada) giderken hiç kal deme zaten deyip güldüm. Küçücük bir kalma ihtimalin olsa dahi kal derdim, kendimi hayal kırıklığına uğratmak istemem dedi. Neden uğrayasın ki gelmezdim olurdu biterdi dedim. Herhalde benim bir duygularım var dışarıya asla belli etmem ama çok duygusal bir insanım dedi tamam o halde dedim öyle ayrıldık işte kızlar, yorumlarınızı bekliyorum :anneadayı:

Ev sinemasında öpücük diyelim ozaman :-)
Allahtan Nuri Alço gibi içkinize hap neyim atmamış :KK70:
Şaka bir yana zamanla aşka dönüşür belki :rolleyes:

Daha once buna benzer bir sey yasadiniz mi?
Ikincisi bir sey soyleyecek misin yazmissiniz o da anlamistir kendini geri cekiyor galiba bir de erkekler cok duygusal bakmiyor.
Klasik cumle isterse adim atar.

Daha once buna benzer bir sey yasadiniz mi?
Ikincisi bir sey soyleyecek misin yazmissiniz o da anlamistir kendini geri cekiyor galiba bir de erkekler cok duygusal bakmiyor.
Klasik cumle isterse adim atar.
Hayır yaşamadık. Keşke o son mesajı atmasaydım :) neyse ben başka bir adım atmam artık cool takılmaya devam edeyim ancak öyle kurtarırım

Back
X