- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 30
Ben 23 o 26Yaşlarınız kaç:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 23 o 26Yaşlarınız kaç:)
Yaz hadi merak ettimÖzelden yazabilirim yargılamayacak olanlara tabi
Biraz bekleyin bakalım ortaya çıkar illa ki :)O kadar kararsız kaldım ki bu yüzden konu açtım. Tanıştığımız günden beri şakasına birbirimize hep laf söylüyoruz o benim saçlarıma çirkin diyordu bende onun burnuyla dalga geçtim sonra baya abarttık senin gözün çirkin benim gözüm güzel derken gözlerimin içinde çok değişik şeyler var dedi yakından bak dedi baktım o ara bişey olmadı sonra ben tekrar baktım yakından o an başladı. İlk başta yoo çok çirkin demiştim öpüşürken güzelmiş gözlerin dedim. O da senin burnunda güzelmiş dedi gülümsedi. Yani ne diyeyim tüm öpüşmeyi anlattım burda çünkü ben bilemiyorum![]()
Tuvallette falan degil dimi :))Özelden yazabilirim yargılamayacak olanlara tabi
O kadar kararsız kaldım ki bu yüzden konu açtım. Tanıştığımız günden beri şakasına birbirimize hep laf söylüyoruz o benim saçlarıma çirkin diyordu bende onun burnuyla dalga geçtim sonra baya abarttık senin gözün çirkin benim gözüm güzel derken gözlerimin içinde çok değişik şeyler var dedi yakından bak dedi baktım o ara bişey olmadı sonra ben tekrar baktım yakından o an başladı. İlk başta yoo çok çirkin demiştim öpüşürken güzelmiş gözlerin dedim. O da senin burnunda güzelmiş dedi gülümsedi. Yani ne diyeyim tüm öpüşmeyi anlattım burda çünkü ben bilemiyorum![]()
Madem okul vardı bu ilişkiye hiç baslamasaydiniz daha iyiydi.Ben yarın başka bir şehire gidiyorum okul için aslında biraz da bu yüzden kastım
En gıcık olduğum şey Sinemada karanlığı fırsat bilip mıç mıç öpüşen çiftler nedense bana çok Avam geliyor.Bunlar olurken sagda solda kimse yok muydu?
Hani insan sinemada misir citirdayinca sinir oluyor, siz baya koyu muhabbet ve aksiyon icindeymissiniz![]()
Sizinle ilgilenmesi sizi beklentiye sokabilir tamam ama öpüştüğünüz için beklentiye girerseniz karşı taraf için itici olabilirBir süredir biriyle görüşüyorum. Toplam 4 defa görüştük ilk ikisinde arkadaşlarımız vardı son iki buluşmada yalnız buluştuk. Aslında flörte dair bişey oldu diyemem. Yani romantik pek birşey olmadı. Bugün sinemaya gittik ve aramızda uzun süren bir öpüşme geçti.
Daha sonra da normal devam ettik. Beni taksiye bindirdi bindikten sonra taksinin plakasını attı. ( geçen defa eve gittiğinde haber ver demişti ben mesajı çok geç görmüştüm) bu defa da geçen ki gibi olmasın dedi. Bende tamam merak etme dedim ederim dedi. Eve geldikten sonra da uyudu yani herhangi birşey söylemedi. Söyleyeceğin birşey yok değil mi yazdım bu saatlerde iyi geceler derim genelde dedi bende uyuyorum o zaman dedim.
Benim için bir ilişki olsun ya da olmasın çok önemli değil. Birşey yaşadıysam bunu isteyerek yaptım yani devamı olsun veya olmasın diye değil. Sadece onun açısından birşey var mı yok mu bunu merak ediyorum.
Sizce?
O kadar kararsız kaldım ki bu yüzden konu açtım. Tanıştığımız günden beri şakasına birbirimize hep laf söylüyoruz o benim saçlarıma çirkin diyordu bende onun burnuyla dalga geçtim sonra baya abarttık senin gözün çirkin benim gözüm güzel derken gözlerimin içinde çok değişik şeyler var dedi yakından bak dedi baktım o ara bişey olmadı sonra ben tekrar baktım yakından o an başladı. İlk başta yoo çok çirkin demiştim öpüşürken güzelmiş gözlerin dedim. O da senin burnunda güzelmiş dedi gülümsedi. Yani ne diyeyim tüm öpüşmeyi anlattım burda çünkü ben bilemiyorum![]()
Özelden yazabilirim yargılamayacak olanlara tabi
Daha nasıl olacak? Tam olarak rahatsız olduğunuz şeyler ne?O kadar kararsız kaldım ki bu yüzden konu açtım. Tanıştığımız günden beri şakasına birbirimize hep laf söylüyoruz o benim saçlarıma çirkin diyordu bende onun burnuyla dalga geçtim sonra baya abarttık senin gözün çirkin benim gözüm güzel derken gözlerimin içinde çok değişik şeyler var dedi yakından bak dedi baktım o ara bişey olmadı sonra ben tekrar baktım yakından o an başladı. İlk başta yoo çok çirkin demiştim öpüşürken güzelmiş gözlerin dedim. O da senin burnunda güzelmiş dedi gülümsedi. Yani ne diyeyim tüm öpüşmeyi anlattım burda çünkü ben bilemiyorum![]()
Hayır orası da ayrı bir konu da buna kk dayanamaz dkflfş
Tabiki öyle ama belli edecek tam birşey olmadığı için soruyorum hadi sevgili olalım demediği için değil. Sadece gidince haber ver mutlaka vs dedi bundan da bu anlamı çıkaramamBen şeyi anlamıyorum illa sesli olarak hadi sevgili olalım mı demek gerekiyor ki? Biz sevgilimle hiç demedim öyle sevgili miyiz diye ama biliyoruz ki öyleyiz hatta herkes biliyor ama hadi isim koyalım ...gerek yokki anlarsın zaten tavırlarından
İçimde bir istek vardı duygusuz değil yaniDuygusuz opusmemi olur: ( cok uzucu hem opuyosun hemde birsey var mi diyosun