Öpücük

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Bir süredir biriyle görüşüyorum. Toplam 4 defa görüştük ilk ikisinde arkadaşlarımız vardı son iki buluşmada yalnız buluştuk. Aslında flörte dair bişey oldu diyemem. Yani romantik pek birşey olmadı. Bugün sinemaya gittik ve aramızda uzun süren bir öpüşme geçti.
Daha sonra da normal devam ettik. Beni taksiye bindirdi bindikten sonra taksinin plakasını attı. ( geçen defa eve gittiğinde haber ver demişti ben mesajı çok geç görmüştüm) bu defa da geçen ki gibi olmasın dedi. Bende tamam merak etme dedim ederim dedi. Eve geldikten sonra da uyudu yani herhangi birşey söylemedi. Söyleyeceğin birşey yok değil mi yazdım bu saatlerde iyi geceler derim genelde dedi bende uyuyorum o zaman dedim.
Benim için bir ilişki olsun ya da olmasın çok önemli değil. Birşey yaşadıysam bunu isteyerek yaptım yani devamı olsun veya olmasın diye değil. Sadece onun açısından birşey var mı yok mu bunu merak ediyorum.
Sizce?

Biseyler hissediyormusunuz birbirinize karsi ? Yani ben erkeklere pek guvenmiyorum onlar biraz firsattan istifade etmeyi severler.Siz ona karsi bise hissediyormusunhz? Karsisindaki bayana karsi hoslanmasa bile opebilirde yani ortam olustuysa

Duygusuz bir öpüşme olup olmadığını siz daha iyi bilirsiniz aslinda bu kadar bilgiyle yorum yapmak zor
Duygusuz bir öpüşme olup olmadığını siz daha iyi bilirsiniz aslinda bu kadar bilgiyle yorum yapmak zor
O kadar kararsız kaldım ki bu yüzden konu açtım. Tanıştığımız günden beri şakasına birbirimize hep laf söylüyoruz o benim saçlarıma çirkin diyordu bende onun burnuyla dalga geçtim sonra baya abarttık senin gözün çirkin benim gözüm güzel derken gözlerimin içinde çok değişik şeyler var dedi yakından bak dedi baktım o ara bişey olmadı sonra ben tekrar baktım yakından o an başladı. İlk başta yoo çok çirkin demiştim öpüşürken güzelmiş gözlerin dedim. O da senin burnunda güzelmiş dedi gülümsedi. Yani ne diyeyim tüm öpüşmeyi anlattım burda çünkü ben bilemiyorum :KK70:

Kızmazsın umarım.
Açıkça sorayım; bu uzun öpüşme şehvet nitelikli mi yoksa öylesine masumca birşey miydi? Yani anlarsın bunu zaten. Öpüşürken; başka teması vs var mı?
Bu çok önemli. Fırsattan istifade etmiş de olabilir.
Yoksa taksinin plakasını alması vs klasik erkek taktiği de olabilir.
Nihayetinde en azından msjda; bu akşam çok güzeldi de yazabilirdi.

Biseyler hissediyormusunuz birbirinize karsi ? Yani ben erkeklere pek guvenmiyorum onlar biraz firsattan istifade etmeyi severler.Siz ona karsi bise hissediyormusunhz? Karsisindaki bayana karsi hoslanmasa bile opebilirde yani ortam olustuysa
Ben hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin değilim. Ama bişeyler olmasını isteyebilirim eğer o da isterse

Bana 2 3 görüşmede öpüşmek doğru gelmiyor yani ben sevdiğim adamı seni seviyorum dedikten sonra öpmek isterim birbirinizi tanıyıp sevdikten sonra öpüşmeniz daha anlamlı, aşkımlı, canımlı seni seviyorumlu olur böyle şeyler hadi öpüşelim eve gidelim olmaz

Kızmazsın umarım.
Açıkça sorayım; bu uzun öpüşme şehvet nitelikli mi yoksa öylesine masumca birşey miydi? Yani anlarsın bunu zaten. Öpüşürken; başka teması vs var mı?
Bu çok önemli. Fırsattan istifade etmiş de olabilir.
Yoksa taksinin plakasını alması vs klasik erkek taktiği de olabilir.
Nihayetinde en azından msjda; bu akşam çok güzeldi de yazabilirdi.
Masum başladı ama baya uzun sürdü yani şehvet de vardı diyebilirim

Back
X