Benim oglumda 5 yasinda. Kesinlikle o kanali bilmiyor. Sadece trt cocuk ve minika cocuk. Minika go bile yok bizde.
Malesef telefonda video izledigi oluyordu. Ama hic hos seylerle karsilasmadim cohu kez. Coumu telefobumdan youtube silmekte buldum. Bunsefer google playden zombi oyunlari indirmeye basladi. Bu sefer google.playi sildim. Simdide googlun aesli komutunu ogrendi googlenin arama motorunu ekrandan kaldirdim. Bu sefer de samsungun kendi internet uygulamasinin sesli komutunu kesfetti. Fakat bunu kaldiramiyorum ya da devre disi birakamiyorum. Bir fikri olan var mi?
Telefona sifre koyun demeyin o sekilde davranmak istemiyorum. Sadece o farkinda olmadan sinirlamak istiyorum.
İyi de beş yaşında çocuk telefonu eline almamalı
Oğlum ilkokula başlayana kadar tableti yoktu telefondan da hiçbir şey izlemedi Google play vs de bilmedi
Çocuk orada zombi oyunu olduğunu Nasıl öğrendi ki Bence onu buna kim öğretti bunu bulun ve unutuncaya kadar bir süre telefonu ortadan kaldırın ya da internetini kapatın
Sadece çalınca konuşun mesela çantanızda olsun konuşunca geri koyun ortada olmayınca unutur