- 20 Mart 2008
- 141.914
- 213.819
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi simgebehra
Googlenden bakabilirsin
Baktım sonradan..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Googlenden bakabilirsin
Aynen herkes bir çocuk örneği vermiş. Birbirine sarılan öpen insanların çocuklara ne zararı var bana biri anlatsın. Sokakta sigara içen, bağıra bağıra küfür eden, sağa sola saldıran, iğrenç insanlardan zarar görmüyor da çocuklar ama sarılan öpüşen çiftlere takmış herkes. Ay delircem, evde kocasından küfür yiyen dayak çocuğunun gözü önünde istismar edilen kadın boşanmaz ama öpüşen çifte hönkürür çocuğum kötü etkileniyor diye. Ayrıca sigara içen varsa aranızda hiç konuşmasın senin sigaran çocukları daha kötü etkiliyor!Çocuk birilerini öpüşürken görünce nolur ki anlamadım. Siz hiç eşinizi öpmez misiniz evde.
Ne anlamlar ne anlamlar. Ben bu durumları bukadar garipseyen insanların içlerinde bastırdıkları feci duygular olduğunu düşünüyorum. Allah içlerine temizlik, ferahlık versin ne diyim.
Neden hoşlanmadığınız birşey gördüğünüzde başınızı çevirmeyi düşünmüyorsunuz. Herkese faydalı olur. Ben de sizin gibileri görmeye tahammül edemiyorum, iğreniyorum ama napıyorum başımı çeviriyorum... Mecburen katlanıyorum. Biz sizi idare ediyoruz, sizde bizi ediverin.
Ay şimdi de öpüşmek vaaaar, öpüşmek vaaaar, yiyişmeyecekler ortalarda bla bla diyeceksiniz. Üff zaten ortada sevişilmesinden bahsetmiyoruz. Onu da söyleyeyim de bunun üzerinden yürümeyin.
Saygılı ol terbiyesiz anan baban nedir mahalle karısı gibi yazma bana hadi defol git kimle nerde öpsyrsan öpüş sonra da konu açarsn evde kaldım sevgilim beni kullnd die ?
Örf ve adetlerimizi göre bir ekekle kizin sevgili olmasinida alişkin değil bizim millet!!Konuyu nasıl çarşafa,Cilbaba bağladınız cidden takdire şayan bu ülkede hep beraber insan gibi yaşamayı öğrenicez birbirinizi ötekileştirerek bir yere varamazsınız..
Konuya gelince toplum içinde öpüşmek dini inançları bir kenara koy geleneklerimize ters örflerimiz toplumumuz böyle bir şeye alışkın değil haliyle,Özelinizi kendinize saklayaydınız şahsi fikrim miğde bulandırıcı oluyor..
Cilbaba değil Cilbabdır adı abla,Bilmediğimden soruyorum bu cilbaba çarşafmı oluyor yoksa..
Merak ediyoruz farklı yerler görmryi. Sayısını unuttuğum mekana gitmişliğimiz var ilk defa sevgilimin elini tutup sarıldım öptüm diye böyle bir muamele ile karşılaştım. Sarılmak neden yasak olabilir gerçekten çok ilginç. Burada bile gözüyle görmedikleri halde inanmayıp yargılayanlar iticisiniz diyenler olmuş. Çok üzüldüm.Ben sevgilimle İstanbul un her yerinde öpüştüm valla hiç umrumda değil kimse
Öpüşmek kötü birsey değil .
Ama o dediğiniz yerler biraz muhafazakar tiplerin gittiği yerler olduğundan öyle bir tepki görmüş olabilirsiniz
Haklısın kızmakta ne diyeyim
Millet ahlak bekçiliği yapmaya bayılıyor.
Avrupaya neyle giriliyor bi deeseneyizÖyleyse Türkiye yeni bir ana yasa gerek .
Erkek ve kadin elele dolaşamaz ,bir ufak buse bile her ortamda yasak.
Mini etek giyinilmez .
Çarşaf serbest ama biz avrupaya girmek
Ama nedense ilk sayfalar sizin yorumlarınızla dolu. İlk taşı siz atmış olmayasınız?BeN görüşümü yazdım birçoğunn zoruna gitti saygı göstermedi benden de saygı beklemnz yersiz muhafazakâr yaşayan kesime saygnz olsa olayı çarşaf giyenden rahatsızma kadar getrmsnz hadi ona saldrn şimdi de bence burda sadece bi taraf tutma var saygı duyma yok o yüzden mune Hanımdan rica ediyorm görsün artık bu yazilnlr nokta
Sanmıyorum toplumda yüzde 90 gencin gayette sevgilisi var şekerim !!?Örf ve adetlerimizi göre bir ekekle kizin sevgili olmasinida alişkin değil bizim millet!!
Çocuğuna diyor ananla baban gibi diye.Saygılı ol terbiyesiz anan baban nedir mahalle karısı gibi yazma bana hadi defol git kimle nerde öpsyrsan öpüş sonra da konu açarsn evde kaldım sevgilim beni kullnd die ?
Saygılı ol terbiyesiz anan baban nedir mahalle karısı gibi yazma bana hadi defol git kimle nerde öpsyrsan öpüş sonra da konu açarsn evde kaldım sevgilim beni kullnd die ?
Ama nedense ilk sayfalar sizin yorumlarınızla dolu. İlk taşı siz atmış olmayasınız?
Cilbaba değil Cilbabdır adı abla,
Çarşaftan farkı iki parça oluyor çok güzel spor,rahattır