Öpüşmek yasak mı?

Çok merak ediyorum, öpüşmenin yasak olduğu duruma bu kadar tepki gösterip
-şiddet olsa, cinayet olda bu kadar sesiniz çıkmaz diyenler ( sapla samanı ayıramayanlar)
Orada seccadesini açıp namaz kılan, Kuran’ı Kerim okuyan birini de böyle atsalar bu kadar ses çıkarır mıydınız?

Ortalık karıştırmak için değil inanın.
Gerçekten merak ediyorum.

benim çıkardı, çıktı.. kuran okumuyordu ama dua ediyordu amca biraz da sesli okuyordu.. herkes bıdı bıdı yaptığında ortaya Kara Murat gibi çıkan da bendim.. ve evet sevgili Turna, o öpüşen adam öpüşmeyip delik deşik etse birinin sesi çıkmazdı, tıpkı dua eden amcaya sadece benim sesimin çıktığı gibi..

Özünüze dönün özenti ergenler Öpüşmek normlms gibi yazanlar evlilik sunnet tir evlenmyp her yerde herseyi yapsydnz
Ay size ne hanımefendi istersek yaparız. Millete ahlak versi vereceğinize ne,nasıl yazılır onu öğrenin. Türkçe yazamıyorsunuz daha millete ahlak dersi verme peşindesiniz.

Beni gerçek hayatta tanımış olmanızı dilerdim
İnsanı insan olarak severim ben
Ve her kesimden arkadaşım vardır
Kimsenin ne mini eteği ne içkisi ne inanışı asla beni rahatsız etmedi
Ama bu konu ediyor
Çünkü önce ki yorumlarımda söylediğim gibi konu sahibinin kendini anlattığı kadarıyla geçmişte gördüğüm ve benim bile kaldıramadığım bir görüntüler canlanıyor gözümde
Sizin yetişkin olduğunuz için iyi yi ve kötüyü ayırt edebildiginiz için sizin öpüşen bir çifti görmeniz zaten problem değil
Ama masum bir cocugun bunu ayırt etmesi gibi bir durum söz konusu olmadığı için görmesini istemediği mi söylüyorum
Ama siz konuyu öyle farklı taraflara cekiyorsunuz ki
Ben aile baskısı ile kapanmış biri değilim
Hatta ailem kapanmamam için konuşmuştur benimle
Bende böyle bir aile de yetiştiğim için evladım açık olmuş kapalı olmuş buna kendisi karar verir
Hayir bide toplumca öyle tezatiz ki çocukların odalarını erkenden ayıralım ama yanında da opuselim sevgi gostergesini gorsunler sizce de komik değil mi?
27 yaşımı geçmiş işim gücüm terbiyem yerinde bir insanım. Kimseye kırıcı bir söz söylemişliğim bile yoktur. Anlatınca gözünüzde birbirini okşayan tipler canlanmış olabilir tahmin edebiliyorum. Kahvaltı bitince demlikte çay getirdiler altında minik bi tüp vardı. Sevgilimde yemek bitince yanıma oturdu elimi tuttu çayımızı içerken. Sevimli konulardan konulur sarılırız birbirimize. Omzuna başımı koyarım falan. Çok istediğim koltuk takımı vardı evimiz için onu aldığını söyledi çok sevindim sarıldım çok minik bişeydi ne ses ne bişey çıkmadı bile. Garson karşımızdaydı. Durum bu. Metroda şurda burda bizde aşırıya kaçanlardan hoşlanmıyoruz. Tanımadan bu şekilde yargılanmak çok üzdü beni. Zaten dünden beri çok üzgündüm.

Çok merak ediyorum, öpüşmenin yasak olduğu duruma bu kadar tepki gösterip
-şiddet olsa, cinayet olda bu kadar sesiniz çıkmaz diyenler ( sapla samanı ayıramayanlar)
Orada seccadesini açıp namaz kılan, Kuran’ı Kerim okuyan birini de böyle atsalar bu kadar ses çıkarır mıydınız?

Ortalık karıştırmak için değil inanın.
Gerçekten merak ediyorum.
Sakin ol şampiyon bak bana ortaya yazdım ban man yok :D

Yoo minide giyilir çarşafta ben bu kadınların birbirinin giyimiyle uğraşmasından rahatsızım. Florya’da kadın çarşafıyla dolanırken arkadan bir rahatsız olan tip geldi kadının çarşafını öyle bir çektiki kadını gittim ben azarladım. Yeter artık Atatürk resmi kullanıp, rozeti takıp insanların dinine saldıranlardanda, mini etek giydi diye dini kullanıp kadına laf atıp sarkıntılık yapanlardan da nefret ediyorum ve böyle tiplere saygı duymuyorum.
Herkes heryerde herşeyi yapıyor zaten.
Siz iş yerinde birbirini yanağından öpen, ailesi yanında öpüşen , karı koca kucak kucağa oturan biri gördünüzmü aile ahlakı iş ahlakı denen birşey var değil mi. Peki toplum ahlakını niye yok sayıyoruz.
Ayrıca Arabistan da bile kadın çarşafıyla kocasının elini tutuyor abartmayın:KK51:
Harikasın şu kadar bilinçli olsak aslında insan gibi yaşayıp gidicez güzel güzel

HERŞEYIN BI DOZU OLMALI DIŞARIDA OPMENIN DE MASAYA KADAR GELIP AYAR VERMEYE ÇALIŞANIN DA. IKI TARAF DA TERAZISINI IYI AYARLASA SIKINTI ÇIKMAYACAK. DIŞARIDA KOCAMI DUDAĞINDAN OPERIM AMA OPUSMEM. BASBASAYKEN AŞKIM CANIM CICIM KONUŞURUM AMA BUYUKLERIMIN YANINDA ISMIYLE HITAP EDERIM. DIŞARIDA BIRBIRLERINI YIYEN BI CIFT GÖRÜRSEM ICIMDEN AYIP DERIM AMA GIDIP HOP NAPIYOSUNUZ SIZ GIDIN EVINIZDE YIYIŞIN DEMEM ÇÜNKÜ HERKESIN KENDI HAYATI. KIMSE KARIŞAMAZ.

Neler yazdim yazdim da sildim..
Cocuk gibi banlanmak hosuma gitmiyor yoksa lafimi esirgemem.

Sen kimseyi ve hiçbir şeyi savunma rica ediyorum,kasıtlı mı yapıyorsun?

Hayir ciddi söylüyorum bak avrupa ya girmek istyrz birde hala çarşaf mi var yazan a patlayn o zaman yada öpüşmeyi normal görüp çarşafa sarana laf edin o zamaj

Halbuki insan gercekten sevince tutamaz içinde, taşar.
Yazık böyle duygular yaşamamışsın.

Aslında acıklaması cok kolay.
Cok aşık olmuşlar birbirlerine, öpüşüyorlar evladım. Aynı babanla anan gibi.
Bastirilmis cinsellik iste be canim,napacaksin :deli:

Sensiz terbiyesizlk yapan yeter sabahtan beri müslümanlg yerle bir ettiniz norml gördüğünüz hersey dıs ülkelerde yasanyr gidin çöplgnz

Demim ne yazdığını yazayımmı sayfaya..
Defol git diye değiştirdin sonra..

Kendi çöplüğümde mutluyum panpa..

Adı cilbab ablacim. KARA CARSAF değil
O şekilde denmesinde bile sevmeyenler in payı var. Kötülemek için çıkarılan ad

O kadarını bilmiyorumda konu nereden nereye geldi aertık..

Back
X