Öpüşmek yasak mı?

Valla senin ortaligi karistirdigini hic gormedim ben, duzgunce yorum yapanlardansin her zaman.
Valla bursada yasiyorum,her cuma namaz saatinde camiiye gitmeyip sokak ortasinda namaz kilanlari goruyorum. Kimse onlari atmiyor,atamiyor diyeyim. Sadece kendi adima gosteris yaptiklarini dusunuyorum o kadar. Misal yakin zamanda tramvay yoluna arabasini birakip da namazdaydim ceza yazmayin diye yalvaran bir vatandas vardi haberlere cikti. Herkes adami savundu. Namazdaymis nolacak diye. Toplum olarak bazi seyleri karistiriyoruz gercekten. Is dinin imanin d’sine geldigi an akan sular duruyor. Halbuki kimin ibadetinden kime ne. Sanki sevabi banaymis gibi.

Atilsalar sesimi cikarir miyim bilemiyorum ama namaz kilma yeri var,opusme yerinin olmasi olmamasi ile ayni sey degil bana gore. Camii yapilmis namaz icin. Kuran zaten herkes toplu tasima araclarinda okuyor. Bagir cagir okuyanina denk gemedim. Ki gerci ha Kuran okumus bagirarak ha normal bir kitap okumus benim icin ayni sey. Yapilan saygisizlikla ilgilenirim o an.
Teşekkür ederim canım samimi cevabın için.
Ben namaz vakti geçince cami bulamayıp orda durması gerektiğinde yine aynı tepki gösterileceğini düşünüyorum. Konu sahibine yapılan tepki gibi yani.

Olayda taraf yok, olay tamamen saygısızlık üzerine.
O hareketi belki de sadece garson gördü.
Düşünsene Harika bir hafta sonu geçirmek üzere gitmişim sevgilimle ailemle, bir minik busemle diğer harika hafta sonu hafta içi tatil yapmak isteyen birisini rahatsız edeceğim!!

Çok büyük saygısızlık, hatta ben inanmıyorum nedense. Gerçek olacağını düşünmek istemiyorum belki de.

Mantıklı yazan insana bayılırım ciddi cevap vereyim o sebeple.
Taşar dediğim kısım alıntıladığım ilk mesaj içindi. Hani gercek sevgi susmakmış içinde tutmakmış falan fıstık, leyla mecnun hikayesinde bahsettiği.
Ben de gercek sevgi içinde tutunca olmuyor insan haykırmak ister dedim.
İçinizde tutmayın sevginizi hadi öpüşün sevişin demek değildi yani o.
Kendim de toplumda herkesin hoşlanmayacağı şeyleri evimde yaşamayı tercih ediyorum.
Ancak mide bulandırıcı diyenlerden de hoşlanmıyorum. Çünkü öpüşmek mide bulandırıcı bir eylem değildir.
Yanlış anladım kusura bakmayın. Evet midem bulanıyor lafı abartı, hoş değil denmesi daha doğru.
. Burada insanların aileleri yAnında yapamadıkları şeyleri toplum içinde yapmasını doğru bulmuyorum.

Özür dilerim hepinizden hoşçakalin

Sen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.
Eski konuna dön bir bak.
Hiç eşlerinin arkadaşlarını göz ucuyla beğenme ihtiyacı dahi hissetmedik bir çocugumuz.

Az önce biri yazmıştı "bastırılmış cinsellik" diye. Ona selam olsun..
Nokta atışı :super:

ben şikayetimi yaptım gerisi devlette beni ilgilendirmiyor. sana ulaştıklarında anlatırsın derdini.

Yaa sen ihbar yazmadan önce esip gürlüyordu şimdi ihbar mihbar denildikten sonra kuzuya döndü.
Özür dilerim psikolojik sorunlarım var diye kıvırıyor şimdi.
Daha önce yazsaydınya :D

Garsonları şikayet edin kovmak nedir ya?
İş yeri sahibi de aynı kafadaysa işletmeyi şikayet edin.
Öpüşmeyi geçtim sarılmak nasıl yasak?
Robot gibi yiyip kalkacak mı insanlar saçmalığa bak.
Minik öpücük milletin midesi nasıl bulanıyor hayret bişey:KK51:
Sanki fransız öpücüğü:KK53:

Sen ki kocanın arkadaşlarına hayranlık besleyen, beğenen biri olarak burada ciddi ciddi millete ahlak dersi verecek en son insansın be güzelim.
Eski konuna dön bir bak.
Hiç eşlerinin arkadaşlarını göz ucuyla beğenme ihtiyacı dahi hissetmedik bir çocugumuz.

hey maşallah, bu nedir artık ya.

Back
X