Öpüşmek yasak mı?

Ben sevgilimle neredeyse 1 yıldır beraberim ama bir kere dışarıda yan yana oturup sarılmadık bile. Öpüşüp sarılmaktansa karşısında oturup onu izlemek dinlemek daha huzur verici.
1 saniyelik bir şey olsa kimsenin dikkatini çekmezdi emin olun, turistlere gösterdikleri ilgiyi size göstermeyip 1 saniyelik öpücüğe nasıl dikkat edecekler. Yaptığınızı masumlaştırmaya çalışmayın özel hayat denilen bir şey var ortalığa dökmenin hiç bir sevimliliği yok.

H Hibaby

Sen mesajını düzenlemişsin ama ben ekran görüntüsünü almıştım.
Hakkımı arayacağımı da bilmeni isterim.

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-03-12-59-47.webp
    Screenshot_2018-01-03-12-59-47.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 113
kaldı ki,bu devirde,antidepresan kullanmayan yok gibi.ee hepimiz,bunun altına sığınarak,hakaret edelim.oldu.

Hayır antidepresan zaten akıl baliğlikle alakası olmayan bir ilaç. Öyle bir şey iddia ediyorsa psikologla görüştürülür, bilinçli olup olmadığı ortaya çıkar. Yalan söyleyip söylememesi sonucu değiştirmez hatta yanıltmaya çalıştığı için cezası da artar diye biliyorum.

Bence siz abartmamış olsanız dahi öpüşmeden sonra devamı gelebilir kaygısıyla önlem olarak söylemişlerdir.
Bazı mekanlarda hoş karşılanmıyor sarmaş dolaş ,samimi tavırlar.
Kendi adıma umurumda olmaz kim ne yapıyor zira cok ilgilenmem etrafla ama insanlar rahatsiz olabilir.
Benim anlamadığım size kalkın dediklerinde siz ne yaptınız? Suclu gibi toparlanıp kalktınız mı birşey demeden?
Hesabı getirip önümüze koydular başımızdan gitmediler. Çok hastaydım boğazım ağrıyordu sesim kısıktı sözlüm çok sinirlendi uymayalım gidelim dedim.

Cannimmmm? Atatürk ün eşi de cilbabliydi biliyorsun degilmi. Onlarida mi acaba Arabistan'a yollasaydik acaba?
Cannımmmmm önemli olan karaçarşaf değil kişinin sahip olduğu zihniyet.Ok mi?Kimse kimseye midem bulanıyor modernesiniz Avrupa'ya gidin deme hakkına sahip değil. Diyen cevabını alır.

Cannimmmm? Atatürk ün eşi de cilbabliydi biliyorsun degilmi. Onlarida mi acaba Arabistan'a yollasaydik acaba?
Ay lütfen sizde başlamayın ne alakası var şu an! Kimse kimsenin kıyafetine osuna busuna karışmasın ya su hayatta kardeş gibi dost gibi yaşayalım ne var bu kadar mı zor bunu başarabilmek!!

Nolmuş burada böyle... :KK57:oh valla ne güzel saymış sövmüş sonra hoşcakalın demiş
Böyle yapılabiliniyor mu? niye hala banlanmamış malüm üye
Bu forum eskiden böyle değildi. :KK51:Yöneticilerde bir garip olmuş... herkes mune diyor duyan yok

Hahaha ya yerim o civcivi :)
Batı’da heryerde de böylesine saygı yok ama evet en azından bizimkiler kadar çemkirme kapasiteleri yok.
Ağız dolusu çamur çar herkeste, kim ters birşey söylerse onu fırlatıveriyor.

Yahu herkes kendine baksa ne güzel olacak.

Zamanında üniversitede başörtümüzden dolayı ordan burdan atılırken kimse biz arka çıkmadı.
Yediğim içtiğim ayrı gitmeyen oda arkadaşlarım, sizin burada yeriniz yok! Dedi.
Ama kendimi kin ve nefretle doldurmadım.
Mini etekliye çarşaflıya başörtülüye bikiniliye.. he kimse artık insana görüntüsüyle değil, içiyle değer verilmesi gerektiğini öğrendim.

Çünkü o kadar incindim ki, başkasının o denli incinmesinden korkuyorum...
Evet biliyormusun bende yasadim ayni seyleri.. kimse hemde oluorta okulda.. okadar uzuldumki.. kim kimin hakkini savundu?kimse yanima gelmedi..yanlizdik Allahtan baska kimsemiz yoktu.. Bende kimseyi yermem.. yargilamam.. guzel birsey soylenicekse guzellikle derim.. kotulesecekse lafimi cekerim. Maalesef kimse kimsenin hassasiyetlerine saygi duymuyor kendi sesini duyar olmus cogu insan.. her ne kesimden olursa olsun."Insan" yani. Hosgoru ve tevazu kalbimize ve hayatimiza yerlesir umarim..

Lise zamanları böyle vıcık vıcık tipleri çok görüyordum tabi gittiğimiz mekanlar ergen tiplerin takıldığı yerler olduğu için normal karşılıyordum.
Fakat böyle kahvaltı, akşam yemeği gibi aile ortamı olan yerlerde ahlaki kurallara uyulmaması rahatsız edici. Zaten artık öyle yerlere gitmediğim için , küçükte olsa öpüşme manzarasıyla karşılaşmıyoruz. Kaliteyle alakalı.

Yazlık otel seçimi yaparken bile çocuğa uygun aile otelleri seçiyorum.

Emin olun ki sizde ilerde bu durumunuza güleceksiniz. Sizin çocuğunuz öpülen biri görünce taklit edip kardeşini arkadaşını öpse nasıl tepki verirdiniz çok merak ediyorum. Çünkü ben KREŞTE bu duruma çok şahit oldum. Halka açık yerlerde yapışmadan durabilirsiniz herhalde .

Birde bazı tipler var 5-6 yaşına gelmiş çocuğunu hala dudaktan öpen o tip ailelere bu durum normal gelebilir. Çocuğun annesine arkadaşlarını dudaktan öpüyor dediğimizde ne var çocuk bu. Temelden izinsiz dudak öpme varsa ilerde izinsiz neler yapar bu çocuklar .
Sevgilimi öptüm diye kalitesiz mi oldum. Çocuğunuza neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretemeyecekseniz lütfen sizde çocuk yapmayıverin.

Ne güzel anlatmışsınız. Demek Atatürk bu kadar saygı duyuyordu eşine ve cilbablı olmasını umursamıyordu. Yani dinsiz diye saldırdığınız kişi. Gerçi dönemin şartlarını anlamak, alınan aksiyonların nedenlerini de bilmek gerek ama ne anlatırsak anlatalım umursamayacağınız için, siz diğer yönden bakın konuya.

Back
X