Öpüşmek yasak mı?

Ay size ne hanımefendi istersek yaparız. Millete ahlak versi vereceğinize ne,nasıl yazılır onu öğrenin. Türkçe yazamıyorsunuz daha millete ahlak dersi verme peşindesiniz.

Sen düzgün yazınca ne oluyo ? Özenti hadi ikile

Keske o opustukleri an aninda mudahale eden aslan(!) garsonlar aynisini tam tersi bir olayda yani Allah korusun adam kadini doverken veyahut bicaklarken veyahut taciz ederken de geriden izlemek veya telefonla video cekmek yerine yapsalardi. Iste o zaman adam'lik yapmis olurlar alkisi hak ederlerdi.

Çok merak ediyorum, öpüşmenin yasak olduğu duruma bu kadar tepki gösterip
-şiddet olsa, cinayet olda bu kadar sesiniz çıkmaz diyenler ( sapla samanı ayıramayanlar)
Orada seccadesini açıp namaz kılan, Kuran’ı Kerim okuyan birini de böyle atsalar bu kadar ses çıkarır mıydınız?

Ortalık karıştırmak için değil inanın.
Gerçekten merak ediyorum.

bütün samimiyetimle evet,diyorum.kişisel özgürlüklere son derece saygılıyım.ta ki karşısındakinin özgürlüğünü kısıtlamadığı sürece.
bu yüzden,ne kendi kendine öpüşen bir çiftten rahatsız olurum, ne de ,ibadetini eden bir insandan.

soruna,cevap verdim.çünkü seni önemsiyorum ve genelde fikirlerini beğeniyorum:KK25:

Halbuki insan gercekten sevince tutamaz içinde, taşar.
Yazık böyle duygular yaşamamışsın.

Aslında acıklaması cok kolay.
Cok aşık olmuşlar birbirlerine, öpüşüyorlar evladım. Aynı babanla anan gibi.

Aşık olan insan daha neler yapmak ister değil mi. Niye kendinizi frenliyorsunuz . Tüm hormonal duygularınızı taşarcasına yaşayın.

anne babası yanında öpüşemeyen saygı duyan insan, topluma niye saygı duymuyor anlamıyorum.

Sen düzgün yazınca ne oluyo ? Özenti hadi ikile

Hahah ay ama kovmayın üzülürüm sonra :(((((

Ben düzgün yazınca düzgün anlaşılıyorum. İnsanlar ne dediğimi çabucak anlıyor.
Ama siz de haklısınız, ne dediğinizin bir önemi yok siz dil bilgisi kurallarına uymasanız da olur.

Hahah ay ama kovmayın üzülürüm sonra :KK43:((((

Ben düzgün yazınca düzgün anlaşılıyorum. İnsanlar ne dediğimi çabucak anlıyor.
Ama siz de haklısınız, ne dediğinizin bir önemi yok siz dil bilgisi kurallarına uymasanız da olur.

Hadi hadi ürü dur

Sensiz terbiyesizlk yapan yeter sabahtan beri müslümanlg yerle bir ettiniz norml gördüğünüz hersey dıs ülkelerde yasanyr gidin çöplgnz
Bak ben de tesettürlü biriyim ama hem müslümanlık taslayıp hem de sağda solda millete s.... çekmiyorum !
Şurada çogu kişide bilmezdi belki kapalı olduğumu niye ? Çünkü kimseye din, iman, ahlak dersi vermeye gelmedim ben.
Mini etek giyen de, kapalı olan da benim kardeşimdir yahu ne kadar abarttınız.
Sokak ortasında ben de fazla birbirine geçen tipleri görünce hoşlanmıyorum ama gidip çemkirme ihtiyacı da hissetmiyorum, yönümü değiştiriyorum, kafamı değiştiriyorum.
Döveyim mi ?
Ümraniye'de kadın 47 yerinden bıçaklanırken sözüm ona tüm erkekler oldugu yerden kaçıp gitti.
Ama sokak ortasında öpüşsen hemen müdahale ederler.

Back
X