- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi simgebehra
kavga var ama ban henüz yokOoo konu baya ilerlemis. Ben daha yeni goruyorum. Kacirmisim tühEee kavga var mi ban var mi
![]()
Teşekkürler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavga var ama ban henüz yokOoo konu baya ilerlemis. Ben daha yeni goruyorum. Kacirmisim tühEee kavga var mi ban var mi
![]()
Sadece meraktan soruyorum kücük bir busenin nesi sizin midenizi bulandırıyor ve bunu nasıl özel birşey olarak adlandırıyorsunuz?Valla yasak mı değil mi bilmiyorum beni de ilgilendirmiyor şahsen ama açıkçası dışarda bu tip görüntüler görmek midemi bulandırıyor. Başkasının "özel" olması gereken hayatını görmek hiç hoş değil.
Her insan bir dine inanmak inançlı olmak zorunda değil ama hepimiz insan olmak zorundayız
Var olan sistem insani değerlerden çok bir dini kültürü benimsiyor özendiriyor besliyor ve görmezden geliyor hataları işte orada sorun başlıyor ve büyüyerek kutuplaşmaya neden oluyor
Buradaki kutuplaşma buz dağının görünen yüzü
Ne şekilde görse? Ne var görseler? Birbirini seven iki insan ayrılırken birbirini öpüyor. Ne var bunda?30 yaşında öğretmen bir kadınsınız. Sevgiliniz sizi işe bırakırken o masum dediğiniz öpücüğü bırakabiliyormu? İnş ilkokul öğretmeni değilsinizdir, öğrenciniz sizi o şekilde görse evladım git annen baban sana doğru yanlışı öğretsin diyeceksiniz herhalde.
Annenizin babanızın yanında , iş ortamında yapamadığınız davranışları toplum içinde yapmayın...
Ön yargı sana değil herkese çok fazla geliyor.Abartı birşey yapmadık diyorum zaten nyargısız okunsa keske mesajlarım
Konumun başındayım zaten bu kadar önyargı bana fazla cidden
Yaşadığım üzüntüyü hemcinslerimle paylaşamayacak duruma gelmişiz. Çok acı ve çok üzüldüm. Karşımda bir çocuk olsaydı bu hareketi yapar mıydım hiç mi mantık yok anlamıyorum ki. Birinin konu dışı yaptığı hakaretlerde benim üstüme kaldı cevap veren ben değildim halbuki o kişiye vermeselerdi keşkeMalesef bizim toplumumuzda bunu farklı algılayanlar var buda bastırılmış cinselliktir.
Aile tarafından sürekli öpüşen bir insan görüldüğünde “kapat gözlerini”baskısı olduğu için ayıp karsılanmakta.
Ama tam tersi küçük bir buse bana göre insanın yüzünde tebessüm oluşturmalıdır.
Çünkü arada aşk vardır sevgi vardır...
Çünkü günaaaahhhhh! Ayııııp! Tüü kaakaa!Konu sahibi sanki sözlümle Fransız öpücüğü tadında öpüştük demiş gibi hemen saldırıya geçilmiş.![]()
Şisdetli celalli sizsiniz ben değilim, sokakta sarılırsın anlık öpüşürsün, kocama kanım kaynar çeker öperim ama heran vıcık vıcık öpüşen koklaşan insanlara diyorum ben. Ki onlara bile ağzımı açmam banane. Kimene.yahu bende sokak ortasında herkes opussun demiyorum zaten.
ama bu hiddet celal ne?
bir ton laf saymak yerine geçip gitmek daha kolay değil mi?
çocuklarımızla bir birey olacak hep çocuk kalmayacak.
onları bu şekilde koruyamayiz.
tü kaka yapıp belli bir yasa kadar uzak tutarız ee sonra?
orda burda kapı arasında millet gozlerler.
opusen birini görünce uzaylı gibi bakarlar.
sadece sınırlar içinde ortayı bulmak lazım bana göre.
Yok siz kesin öpüşmüşsünzdür saç okşama değildir o. Ne kadar acı değil mi görmeden tanınmadan suçlanmak. Keşke hiç gitmeseymişiz oraya. Kusura bakmayın mesajınız üzerinden yazdım. Hayırlı forumlar herkese. Hoscakalın.Cogumuzun basina da benzer seyler gelmis.
Bir gun Saraçhane parkinda esimle oturuyoruz, evliyiz sevisecek yerimiz de var yani.
Neyse benim moral bozuk, aglamaktan yuzum carsamba pazarina donmus, belli ki bir derdim var, basimi esimin omzuna yasladim, esim de sadece sacimi oksadi. Dedenin biri geldi ayip oluyor aile var bidibidi biseyler soylemeye basladi, esim kalkti ayaga sen kimsin benim karima laf ediyorsun diye ustune yurudu adamin.
Ve adam dahil cevredeki bikac kisi kusura bakma EVLİ olduğunuzu bilemedik minvalide biseyler soyleyip ozur dilediler.
Ne ki bu simdi? Iki genc insan birbirine sariliyor, ahlak bozuyorlar ama evlilermis sorun yok...
Iste bu toplumsal ikiyuzluluk de benim midemi bulandiriyor.
Vay be!
Bir öptü diye sevgisini hiç ettiniz.
Bu nasıl bir çıkarım?
Mikserin biri girdi ,dağıttı parçaladı,hakaretler yağdırdı,sonrada özür diledi gitti!Çok şey kaçırdın,çanak tutanlarda ayrı!Niye burada şu son 4-5 gündür böyle konular açılıp duruyor? Çok üst üste mi geliyor, bana mı öyle geldi ama üyelerin yarısı banlı hala.
Hayır ne tartışılıyor ben onu da anlamadım; öpücük vermiş, yasak demiş. "Yasağını öpeyim" demelik an işte.
İki öpücükten ne oluyor, ehlakımız mı bozuluyor, navmısımızı mı kaçırıyorlar?
toplu yerlerdeMerhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.
Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
ee sorun ne o zaman.Şisdetli celalli sizsiniz ben değilim, sokakta sarılırsın anlık öpüşürsün ama heran vıcık vıcık öpüşen koklaşan insanlara diyorum ben. Ki onlara bile ağzımı açmam banane. Kimene.
kapalıyım biliyorsun, lisedeyim o dönem eyleme de katıldım, coplandım ama geldiğimiz noktayı göz önünde bulundurursak kendi adıma aşırı rahatsızım.. her iki tarafta da müthiş bir kinlenme var evet, ama gücü elinde tutan insanlar körüklüyor bu bölünmeyi.. bu ülkede her zaman döner ya devran, o yüzden sonumuzun iyi olacağına dair hiç inancım yok..
black mirror 4.sezon 2. bölüm.. takacaksın çipi çocuğa, öpüşen mi var hemen "sansür on" modu, bitti gittibaktın ki evliler "sansür off" oh mis :)
Ben hiç celallenmedim ama sizde bana kullandınız...sevgilerrr arkadaşımmee sorun ne o zaman.
siz ağzınızı acmiyorsunuz ben acmiyorum.
niye birbirimizi alintiliyoruz.:))
burada celallanecek son insan benimdir heralde mesajlarimi okuyabilirsiniz.:)
sevgiler
Konuyla alakasız ama merak ettim, kapalı mısınız cidden?